Profil: Fatima
Despre
Utilizator: Fatima
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Tuesday, June 7, 2011
Ultima vizita: Thursday, January 26, 2012 8:49 AM
Numarul de postari: 47
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 18
Postat: Thursday, November 3, 2011 1:58 PM
Buna, fetelor. V-am mai citit uneori dar mu am putut sa va scriu, am trecut prin multe incercari, dintre care cea mai mare si neasteptata a fost moartea mamei, acum 3 saptamani. Tocmai ce trebuia sa vina la mine sa ma ajute....Inca o data, felicitari si multa sanatate pt tine si pt bebe, Irinuca. Am vazut ca fiecare mai are cate o problema, in general de sanatate, va urez multa sanatate , sarcini si nasteri usoare si cat mai putin dureroase. Eu pe 17 am programata cezariana, si daca mai vrea sa stea bebe pana atunci, m-as bucura. Pupici. pupici
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 17
Postat: Friday, October 14, 2011 12:57 PM
Nu mai dati nici un semn, fetelor? Irinuuuuca, spune-ne ca esti bine, pupiciii.pupici
Subiect: Bine ai venit, puiutza scumpa! - mami Irina21
Postat: Tuesday, October 11, 2011 12:25 PM
Nastere usoara si travaliu cat mai scurt, Irinuca, bebe sanatos si mancacios. computerlove Pupici.
Postat: Friday, September 30, 2011 11:08 AM
Fete, si eu urasc operatiile de orice fel, sunt pro nastere naturala, dar asta e concluzia la care au ajuns in final dupa operatia mea de sold, ca am ambele solduri rablagite, cu lichid si osteofite si nici nu pot deschide picioarele din cauza asta. Eu uneori visez sa ma apuce mai devreme nasterea si sa se termine bine, printr-o minune, cu nastere naturala in urma careia sa ramanem intregi si bebe si eu. topai O sa fie cum vrea Doamne Doamne pana la urma....Am vazut ca unele sunteti bolnavioare , altele cu cazaturi, stari de depresie, va urez tuturor multa sanatate, fete si cele mai usoare sarcini si nasteri. iloveyou
Postat: Thursday, September 29, 2011 5:17 PM
Ce mai faceti, burticute dragi? Am programat si eu cezariana pe 17 noiembrie si sunt multumita. In rest, sunt si eu cu o bronsita urata care ma chinuie, dar incerc sa gandesc pozitiv ca oricum nu am de ales. La 31 de sapt gazulita mea avea 1900g, sanatoasa si activa. Va doresc la toate multa sanatate si optimism. Pupici.
Postat: Wednesday, September 7, 2011 10:58 AM
Da, Delfi, si aici la fel, doar un eco morfo, la 20-21 de saptamani, cand iti poate spune si sexul, atat. Multumim pt urari, si tie un bebe mancacios, somnoros (mai ales noaptea ras) si fara colici. pupici Fetelor, mi s-a spus si mie ca pot incerca sa nasc natural, sunt asa de bucuroasa ca macar pot incerca, hi hi. Pupici la baloane,computerlove
Postat: Tuesday, September 6, 2011 2:14 PM
Si eu tot la 21 de saptamani.
Subiect: Bine ai venit, Baby Boo! - mami Delfinasa
Postat: Tuesday, September 6, 2011 2:08 PM
Supeeerb bebe , la fel si Karinuta, sa creasca sanatosi. Frumoasa povestea nasterii, o mami puternica si curajoasa. Pupici. floare2
Postat: Monday, August 29, 2011 10:29 AM
Fete, eu sunt racita moarta, nu mai pot de nervi, am mereu nasul infundat dupa ce ca e canicula, nu dorm deloc. Am incercat toate remediile naturiste posibile si tot ca la inceput sunt, gat, nas , urechi, inflamatie, durere. Poate imi dati vreo idee de un remediu miraculos. iloveyou
Postat: Monday, August 29, 2011 10:26 AM
Felicitari, Petronela, sarcina usoara si la termen.pupici Pupici.