Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu nu cred ca am laut vreodata inghetata de la Mc.Ca tot ce s egaseste acolo nu cred ca e grozava.Si totusi m-ati facut curioasa |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu sunt fan shake royal de la Mc. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Vai in Romania m-am speriat cum se cer copii la MC asa ca am fost o singura data anul trecut ,tot ingheata cred ca au mancat si ai mei,ca de obicei nu mananca aproape nimic,eu am mancat odata la MC si am vomitat mi s-a facut foarte rau,corpul meu se curata imediat . Sa spun ca aici copii mananca multi la MC nu fiindca au alte locurii cu mancaruri mult mai gustoase cum ar fi pizza si shawoarma care aici este o splendoare cu multe,multe salate( fara maioneza cum am vazut in Romania si pe loc mi s-a facut rau ) si mii de sosuri nu ai nevoie de nici un MC. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Shirel voi aveti niste salate....Cu toate ca nu sunt o gurmanda,cea mai buna shawoarma am mancat-o in Israel |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Eu nu sunt mare fan fast food, dar uneori mai scapam si pe acolo...desi in general preferam un restaurant bun, chiar daca asteptam mai mult. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bereea wrote:Eu nu cred ca am laut vreodata inghetata de la Mc.Ca tot ce s egaseste acolo nu cred ca e grozava.Si totusi m-ati facut curioasa e super de bune dar si shake-ul e bunnnnnnnn |
|
| anabella, e mai buna decat inghetata italiana? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| bereea wrote:anabella, e mai buna decat inghetata italiana?
Nici pe departe. Cred ca nu exista inghetata mai buna ca cea italiana. Sa stii ca n-ai pierdut nimic ca n-ai gustat inghetata de la Mc...sintetica, la fel ca toate celelalte produse de acolo. |
|
| bereea wrote:anabella, e mai buna decat inghetata italiana?
Nuuuuuuu nici nu te gandi .Astazi am mancat si eu inghetzata de la MC(vedeti de ce am infectie la gat ) nu-i rea destul de buna darrrrr Bereea nici nu se compara cu inghetata italiana pe care am mancat-o la Roma!!!Yamiiii ,yamii se poate trimite prin posta please!!!
uite ca eram gand in gand cu Teo! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| shirel wrote:uite ca eram gand in gand cu Teo!
doar stii ca noi "suntem telepatice"! |
|
| TeosOf wrote:doar stii ca noi "suntem telepatice"!
Binenteles ,nu este pentru prima data! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bereea wrote:anabella, e mai buna decat inghetata italiana? Bereea are un gust aparte nu o poti compara cu inghetata italiana,dar o poti incerca |
|
| Shirel, daca as putea trimite crezi ca nu as face-o?
Teo, m-ai convins...nu pun gura eu pe ceva sintetic, facut din nu stiu ce prafuri. |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Daria a mers de 2-3 ori in viata ei la Mc si nu fiindca nu ne-am permite ori alte motive,ci pur si simplu vreau sa o tin departe de fast foodurile astea..Prefer sa o scot la terasa sa bem un suculet si ceva de papa,o pizza.Noi mergeam mai des(eu si tati)la Mc pt inghetata cu caramel.Dar de cand s-a deschis o gelaterie in zona ...am renuntat.Nu imi place la Mc ca au sucurile f reciii cu jumate pahar de gheata La gelateria asta italiana inghetata e scumpica dar se merita .Eu cea mai buna inghetata am mancat-o in Italia.E o delicatese |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Eu am ajuns cu Miruna doar accidental la McD la Iasi. Miruna abia a gustat inghetata (destul de buna), iar happy mealul l-am mancat eu, ca ea nu a vrut deloc (am luat doar sa nu ocupam masa degeaba).
|
|
|