Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nu mananc deloc la Fast-food,n-am incredere,prefer orice mancat acasa |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| am lucrat si eu acum 4 ani la MC.... pot spune ca totul e congelat (carne, chifle, ceapa, salata,cartofi ...etc).. sucurile (fanta cola sprite... nu sunt sucurile pe care le cumparati de la magazin... sunt facute special ptr MC si baga in ele un aditiv care te face sa mai vrei sa bei suc de acolo... habar nu am cum se numeste... mancare gratis nu se dadea decat la jumatate de pret; dupa cateva minute cat stau la "transfer" (asa se numeste locul de unde i-a senvisul sa vi-l ofere) ele expira si ar trebui aruncate.../ dar multi le lasa acolo.. Ce mi s-a parut revoltator... mancare care cica a expirat o arunca la gunoi in loc sa o dea la oamenii strazi (mancare nu este stricata)
Ce am apreciat foarte mult la MC este foarte foarte curat... cam atat.AAA si-mi place inghetata de la ei cu caramel... dar ptr portofelul meu mi se pare cam mult |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Exact asta imi place si mie la McD, inghetata cu caramel. Este bestiala! Cat despre fast food in general imi iau doar snitel cu salate sau shaworma, sau ficatei si cartofi prajiti. Alex nu a mers la Mc decat de 2 ori pana acum. |
|
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Nu am incredere in Mc iar sa dau la copil nici discutie. Nu mai vorbesc ca nici nu ma gindesc sa ii fac vreodata ziua acolo.Mai bine se face mizerie la mine in casa prefatesc eu totul si stiu ce le dau la copii.Se poate face curatenie nu? |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| roxy_oxxy wrote: Ce mi s-a parut revoltator... mancare care cica a expirat o arunca la gunoi in loc sa o dea la oamenii strazi (mancare nu este stricata)
Sau sa fie data la adaposturile de animale macar.
Cristinaflorina, era in toamna la un Mac unde un vecin isi sarbatorea ziua de nastere si tocmai despre mancare se discuta, ce bine ca nu-l mai duci in casele altora ca nu stii ce le da de mancare. Am ramas masca, nu-mi venea sa cred urechilor ca poate sa creada cineva ca dai vechituri copiilor. Apoi si la gradi nu mai ai voie sa duci tu de acasa prajituri sau tort, trebuie cu certificat de la cofetarie ca cine stie ce lapte, oua sau unt pui tu in ele, este muuult mai sanatos si mai sigur sa pui margarina si o galeata de arome artificiale. Noul trend in materie de petreceri este fast food-ul, nu am vazut la nimeni sa aiba pe masa fructe, din pacate . |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Noi nu prea avem multe fast-fooduri la noi in oras,ce avem sunt tarabe dinastea de unde nu as cumpara nici moarta,insa eu de cate ori am ocazia sa ajung la sb la Mc servesc un haburger ca e delicios si zic ca nici nu are ce sa faca de 2-3 ori/an! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Noi mergem la MC de cateva ori bune pe an. Inainte mergeam special pana la Bacau pentru MC, acum, de cand e in Piatra, o data la o luna-doua. Mie imi place mancarea de la ei, nu stau sa ma gandesc prea mult ce si cum (ca asa ar trebui sa tai de pe lista si cremwurstii si sunca presata si alte preparate pe care Tudor le serveste)! Tudor papa Happy Meal la ei si niciodata nu a patit nimic. De la iaurt Danone insa, da. Asa ca... poate nu sunt cea mai buna mama, dar prefer ca uneori sa-l rasfat in oras, la o terasa, la un restaurant sau la MC. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si noi mergem la MC cred ca de 4-5 ori pe an,dar nu-mi mai fac probleme sunt atatea mancaruri care nu mi-au cazut bine si nu erau de la MC plus ca ar trebui sa mancam numai bio sa evitam cu adevarat majoritatea alimentelor care contin E-uri.Atunci cand mergem mancam cu placere ca este tare gustoasa mancarea.Cat despre congelate ,pai ce si eu am momente cand iau legume congelate gata taiate ca-i mai simplu si le fac acasa plus ca aici sunt si magazine speciale numai cu alimente congelate.Nu este bine sa-ti faci un obicei de a manca la ei , dar asa din cand in cand e ok. Cute cum sa nu fi o mamam buna , eu ieseam cu Karina de cand avea 1 an poate mai devreme la terasa, ca nu aveam cu cine de multe ori si uite asa mi-am invatat copilul ca acum de cate ori trecem pe langa un restaurant sau cafenea, cand venim de la gradi,de la plimbare sau mergem la shoping mereu zice,,hai mami sa intram ,Karina vrea sa pape,, |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ely wrote: si eu am momente cand iau legume congelate gata taiate
Si nu gresesti deloc...in piramida cu optiunile de preparare sanatoasa a legumelor si fructelor, varianta fresh, care este cea mai sanatoasa si preferabila, este urmata de cea de congelare in maxim 2-3 ore de la culegere, caz in care pastreaza fosrte bine vitaminele si mineralele...noi mancam multe legume fresh -morcovi, broccoli, tulpina de telina, spanac -din care fac salata- si am invatat-o si pe K sa le manance asa, ori cu un dip de smantana, ori ca garnitura, iar pentru gatit iau tot fresh, cu mici exceptii congelate (mazarea boabe o iau mereu congelata, ca nu se gaseste deloc fresh in nici o perioada a anului si uneori porumb, dovlecei galbeni, conopida daca nu gasesc fresh la momentul ala). Noi avem avantajul ca preturile se pastreaza aproape constante tot timpul anului, fapt ce imi permite sa merg in general pe fresh, insa daca nu ne permiteam asta tot timpul anului, probabil ca mergeam mult pe varianta congelata si ca ultima varianta pe conserve, care sunt procesate pana nu mai ramane nici o urma de vitamina in legumele/fructele alea. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| eu vreau o inghetata!
sanatos sau nu, mai toti din noi papam cate un cartofior prajit, fie in casa, fie in oras. pana la urma tot fast-food (mancare rapida)e. totul e sa nu facem un obicei din asta. si sa respectam regulile vietii sanatoase!
|
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| In general, cand am o intalnire rapida si urgenta, fast food-ul e salvarea. Unde se poate bea o cafea mai ieftina si fara fum de tigara? Uneori, o mai duc si pe Isabelle pt cartofi prajiti, caci eu nu fac acasa. Ei ii plac si briosele acelea cu ciocolata, de la Mc, care cred ca au ceva dubios in ele, caci am gustat de vreo doua ori si se intampla ceva neplacut prin stomacul meu. Un fast food bunicel mi se pare Gregory's. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| TeosOf wrote: Un fast food bunicel mi se pare Gregory's.
Daaaa, ce amintiri frumoase am din facultate. Ideea e ca mi se parea destul de scump la vremea aceea, cand nu stateam pe roze cu banii! O inghetata la Mc era 3.500, iar un fresh de portocale la Gregory's era 30.000. Scump, domnule, scump! |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Nici noi nu suntem fani fast food.Am dus-o odata si pe Elo la McDo si a doua zi i sa facut rau cat si mie.De atunci nu mai imi calca picerul pe la Mc.Daca ne prinde foamea prefer sa mergem la reto normal! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| KFC este preferatul meu ,dar ajung cam o data in an si atunci savurez niste aripioare crocante picante si porumb fiert. Si la MEC merg la fel de rar ,iar pentru ca Stefan este asa de mic nu s-a pus probleca sa manance si el sau sa mergem cu el ,dar nu cred ca ar fi o problema daca s-ar alinta si el cu un Happy M. Ce m-a intrigat cand am mai fost de exemplu la Mec ---am vazut nu de putine ori copii cam de 6-7 ani obezi care impreuna cu parintii mancau hamburgeri cu cartofi prajiti .Cu asta nu sunt de acord! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| in doi ani jumate de cand sunt aici am fost doar o singura data in Quick,un fel de McDonald si asta doar pentru ca mi s-a facut mie pofta de cartofi prajiti.n-o sa ma apuc acum sa le fac rau copiilor cu mana mea,sa-i duc sa manance acolo,asta ar mai lipsi. nu stiu sigur daca am fost in vara la Mc in Romania,daca da,doar pentru ca sa mancam o inghetata.sau asta a fost acum doua veri? |
|
|