
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/18/2011 Mesaje: 50
| vivy wrote:Merc mult  Nu mai pui borcanele umplute la bain-marie, ci doar le invelesti in paturi? Eu am o pivnita cam calda. Miri buna in primul rand.Eu acum am vazut reteta asta sunt mai noua aici.Vroiam sa te intreb cate ceva despre ea.Deci ulei se pune pe fundul cratitei cat sa fie unsa peste tot?si borcane sterilizate in ce fel,ca eu le sterilizez intr-o tava in cuptor.tu cum faci?si dupa ce le-ai pus fierbinti in borcane le capsezi si atat? |

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Katrina wrote:In acest an am pus fasoale galbena la congeletor si la borcan amestec de mazare si fasole galbena si verde pentru ciorbe.
Katrina ce combinatii faci, cred ca este tare aratos si bun |

 Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Katrina pozzzzzzzze! |

 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Katrina, sa le papati sanatosi, foarte bine arata |

 Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |

 Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Arata super! |