Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Nu stiu daca este bine de deschis topicul aici sau la sectia cu moda dar daca gresesc rog un moderator sa-l treaca unde va trebui. De mult am vrut sa deschis acest topic ,eu fiind c-am pretentioasa la modele de tricotaje si de crosete si fiindca de obicei ma atrag modele extravagante ,iesite din comun pe care de obicei le vad numai prin magazine si pe podiumurile de moda ,la vedete dar cu care merita sa ne spalam ochii cu ele si de ce nu si sa le lucram. Voi da exemple de modele pe care nu le vedem si purtam zi de zi dar care pe mine ma fascineaza. Deci va astept si pe voi sa postati tot ce gasiti mai haios ,mai extravagant si mai ciudat in imbracaminte si incaltaminte tricotata si crosetata! Si incep cu modele ,eu personal le-as imbraca pe toate cu toate ca as fi avut sansa sa fiu data afara din casa!
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| waw,sunt super! Imi plac in special rochiile |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| frumoase. le-am putea purta si noi, fara sa fim date afara din casa. shirel si mie imi place stilul tau |
|
| petronela_gav wrote: frumoase. le-am putea purta si noi, fara sa fim date afara din casa. shirel si mie imi place stilul tau
In primul rand ma bucur ca va place ,am o colectie intreaga de astfel de modele pe unele dintre ele le-a vazut si Yohanan si nu i-au placut ei dar cui pasa ,eu una sunt innebunita sa ma imbrac asa! |
|
| Continui cu modele: :013: :013: si fiindca lui ingeras i-au placut rochitele mai adaug cateva:
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| superbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! |
|
| ce faina e ultima |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| wow,wow,wow imi place tot ce vad |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Am si eu o fusta carla attached the following image(s):
|
|
| Si continuii pana va innebunesc de tot!!
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2008 Mesaje: 30
| petronela_gav wrote: ce faina e ultima Buna seara Pentru acest model este necesar un fir gros putin rasucit si ace in consecinta.Modelul(tricotat)este foarte usor: R1 pe fata R2 pe fata R3 un ochi de margine,un ochi pe fata,doua jeteuri,un ochi pe fata,doua jeteuri,.........se termina randul cu un ochi pe fata,un ochi de margine. R4 un ochi de margine,un ochi pe fata, se da drumul la cele doua jeteuri,un ochi pe fata...........,se termina randul cu un ochi pe fata ,un ochi de margine. Timpul de lucru pentru bluza din poza il aproximez la 3-4 ore!!!!!!!! (pentru lana groasa). Sper sa fie de folos celor interesate. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Super modele! Shirel super idee! |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| SUPERBE |
|
| mariana wrote: Buna seara Pentru acest model este necesar un fir gros putin rasucit si ace in consecinta.Modelul(tricotat)este foarte usor: R1 pe fata R2 pe fata R3 un ochi de margine,un ochi pe fata,doua jeteuri,un ochi pe fata,doua jeteuri,.........se termina randul cu un ochi pe fata,un ochi de margine. R4 un ochi de margine,un ochi pe fata, se da drumul la cele doua jeteuri,un ochi pe fata...........,se termina randul cu un ochi pe fata ,un ochi de margine. Timpul de lucru pentru bluza din poza il aproximez la 3-4 ore!!!!!!!! (pentru lana groasa). Sper sa fie de folos celor interesate.
multumimim |
|
| Si fiindca nu putem fara iubiti nostri sotii , hai sa nu-i uitam si pe ei .Deci modele pentru barbati!(tare as vrea sa-mi vad sotul imbracat cu asa un poncho! )
|
|
|