Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Asa cum am specificat la topicul de"propuneri", ma gandesc sa avem un loc unde sa putem cere ajutor, atunci cand avem nevoie de un medicament pe care nu-l gasim in farmaciile din orasele in care locuim Asadar, declar deschisa "farmacia de urgenta" si sper din suflet sa avem cat mai multe probleme rezolvate, cu ajutorul vostru, al tuturor! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cand ti-am vazut propunerea ma gandeam ca altceva vrea sa insemne topicul asta, dar e foarte buna initiativa ta. Felicitari. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multumesc, Mihaela! Sper sa fie de folos... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Miri wrote:Multumesc, Mihaela! Sper sa fie de folos... Cu siguranta va fi de folos. Problema e sa-l gaseasca mamicile si sa posteze in el in loc sa deschida alte topicuri, fiecare cu medicamentul pe care il cauta. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Miri, ca intotdeauna
incep eu prima desi mai am un topic la bazar: caut vit D3 injectabila pt copilasului unei prietene. cine ne poate ajuta, astept un semn. contra cost, evident. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/28/2012 Mesaje: 6
| te felicit din tot sufletul. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| marius-maria wrote:te felicit din tot sufletul.
Feliciti pe cine?Si de ce? Si ce-i cu reclama de la semnatura? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Cred ca o felicita pe Miri,...dar in afara de asta da,face reclama la un sait de produse naturiste. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/11/2016 Mesaje: 1
| buna ma numesc andrei am o problema cu amigdalitele doctorul de familie mia dat nistatina si decasept dar nu imi foloseste la nimic pentru ca inca ma dor ce medicamente sa iau sa imi calmeze durerea si sa imi treaca inflamatia in plus simt un gust ciudat in gura ? |
|
|