faringo-amigdalita mi-a atacat amandoi copiii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
clalina
Scris: Sunday, October 7, 2012 5:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/25/2010
Si noi aseara am fost diacnosticati cu aceasta boala, Sara iar nu mananca, am inceput de aseara sa- i dau antibiotic si azi iar a facut febraplans , sper sa treaca mai repede...
oanamaria
Scris: Sunday, October 7, 2012 6:46 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Offf!Cand aud de raceli,febra si antibiotic mi se face parul de gaina !Multa sanatate draga mea !
Pana mai cresc tot asa o tinem din raceli in raceli,din antibiotic in antibiotic.plans
zaza_
Scris: Sunday, October 7, 2012 11:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Pentru sangerari nazale, epistaxis asta, recomand un buretel care se baga in nas, pe vremea mea se numea Gelaspon, si vitamina K pe care o beam. Am avut o perioada foarte nasoala cand eram mica si am ajuns si la spital o data unde mi-au indesat in nas un metru de fasa.

Sanatate multa la prichindeii vostri!computerlove
clalina
Scris: Monday, October 8, 2012 12:05 AM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2010
A nu Sara nu are asa ceva sper sa nu ajungem acolo a fost diacnosticata foarte repede si deja ia abtibiotic asa ca sper ca de maine sa se imbunatateasca starea ei! Multumim!computerlove
Carolina90
Scris: Tuesday, September 9, 2014 5:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/9/2014
Buna ziua, as vrea sa stiu si eu daca la klacid sr a avut cineva stari de somnolenta,ameteli si chiar frisoane? Dar la Klabax 500mg ? Daca are aceste simptome se mai continua tratamentul sau se incearca altceva, tinand cont ca aceste simptome au aparut doar la 2 ore dupa administrarea medicamentului?
oanamaria
Scris: Tuesday, September 9, 2014 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Clacidul l-a bagat in perfuzii pe baiatul meu de 5ani ,a vomitat de foarte multe ori si l-am internat la urgenta pe perfuzii si am intrupt administratea si de atunci -a trecut mai bine de 1an nu i l-am mai administrat niciodata .
bereea
Scris: Wednesday, September 10, 2014 9:07 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
De la Klacid si fetita mea a patit la fel: voma, somnolenta, moleseala
AdrianaC
Scris: Wednesday, September 10, 2014 9:13 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu le-am dat Klacid anul trecut copiilor, dar nu au avut astfel de simptome... Eu insa am fost cam terminata cat l-am luat...
Klacid SR e cu eliberare prelungita si se da parca 1 data / zi. Klacid simplu se da la 12 ore...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.