Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| Si noi aseara am fost diacnosticati cu aceasta boala, Sara iar nu mananca, am inceput de aseara sa- i dau antibiotic si azi iar a facut febra , sper sa treaca mai repede... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Offf!Cand aud de raceli,febra si antibiotic mi se face parul de gaina !Multa sanatate draga mea ! Pana mai cresc tot asa o tinem din raceli in raceli,din antibiotic in antibiotic. |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Pentru sangerari nazale, epistaxis asta, recomand un buretel care se baga in nas, pe vremea mea se numea Gelaspon, si vitamina K pe care o beam. Am avut o perioada foarte nasoala cand eram mica si am ajuns si la spital o data unde mi-au indesat in nas un metru de fasa.
Sanatate multa la prichindeii vostri! |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| A nu Sara nu are asa ceva sper sa nu ajungem acolo a fost diacnosticata foarte repede si deja ia abtibiotic asa ca sper ca de maine sa se imbunatateasca starea ei! Multumim! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/9/2014 Mesaje: 1
| Buna ziua, as vrea sa stiu si eu daca la klacid sr a avut cineva stari de somnolenta,ameteli si chiar frisoane? Dar la Klabax 500mg ? Daca are aceste simptome se mai continua tratamentul sau se incearca altceva, tinand cont ca aceste simptome au aparut doar la 2 ore dupa administrarea medicamentului? |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Clacidul l-a bagat in perfuzii pe baiatul meu de 5ani ,a vomitat de foarte multe ori si l-am internat la urgenta pe perfuzii si am intrupt administratea si de atunci -a trecut mai bine de 1an nu i l-am mai administrat niciodata . |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| De la Klacid si fetita mea a patit la fel: voma, somnolenta, moleseala |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Si eu le-am dat Klacid anul trecut copiilor, dar nu au avut astfel de simptome... Eu insa am fost cam terminata cat l-am luat... Klacid SR e cu eliberare prelungita si se da parca 1 data / zi. Klacid simplu se da la 12 ore... |
|
|