faringo-amigdalita mi-a atacat amandoi copiii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lun@
Scris: Thursday, March 26, 2009 2:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Duminica ....zi plina cu soare....am mers la gratar la voineasa... newclap toate ok...pana cand andy , baietelul meu de 6 ani imi spune k ii vine sa verse... scratch "o fii rau de masina" gandesc eu... in 15 minute de la instalearea noastra...andy zacea lat pe bancheta din spate a masinii acuzand frisoane si somnolentza... fool evident am strans totul ...accelerand spre camera de urgentza din valcea...spre nedumerirea fetitei mele de 4 ani, lorelay....care ma intreba insistent..."dar ce are andy?"... raspunsul i-l dadeam 45 de min mai tarziu... faringo-amigdalita... temperatura 40... care greu a cedat...antibiotic klacid 8 ml la 12h ...hm...
Cu toata carantina pe care am impus-o si izolarea lui andy...marti dimineatza , Lorelay....era diagnosticata asemeni... numai ca ea are tratamentul putin diferit....zinat 7 ml la 12h, nurofen,eurespal...
Si ca toate sa fie "bune" ras , dadaca lor a picat si ea la pat in dimineatza aceasta... banghead
Medicul de familie ne-a informat ca este boala momentului...lucru pe care l-am remarcat in sala de asteptare ...unde 4 din 5 copii sufereau de aceleasi simptome "fericite" cry
Asa k mamici...tatici...copii...si dadace topai aceasta faringo-amigdalita este o boala de care daca puteti...trebuie sa va feriti....guns
Mela
Scris: Thursday, March 26, 2009 2:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
sanatate copiilor tai,Luna! angel

o prietena din romania sta cu copilul in spital de cateva zile bune tot pentru ceva de genul,e vorba de faringita (sper sa nu gresesc termenul) spunea si ea ca e plin spitalul de copilasi bolnavi uff
abiand
Scris: Thursday, March 26, 2009 3:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Sanatate la pitici !
Lun@
Scris: Thursday, March 26, 2009 3:06 PM

intr-adevar este o boala cam rautacioasa... febra cedeaza greu... medicamentatia n-o poti da pentru ca exista varsaturile... si cum mai toti parintii fug de injectii k dracul de tamaie....insistam cu suspensiile orale... bataus
uitasem sa va spun de tusea productiva....care are o sonorizare....de te ia cu fiori reci pe sira spinarii uff
oana_nicole
Scris: Thursday, March 26, 2009 3:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Cunoastem... pale pale pale Multa sanatate, puiuti! Zynatul ala cand il vedea Rux, bleah... De atunci la orice medicament intreaba: "E tlatamentul lau"? uff
Lun@
Scris: Thursday, March 26, 2009 3:55 PM

comparativ cu klacidul...zinatul e pistolash cu apa... le-am gustat alcool
sanatate tuturor puiutilor pupici
Kiki
Scris: Thursday, March 26, 2009 6:09 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Lun@, sanatate celor mici si celor mari! grup
Lun@
Scris: Thursday, March 26, 2009 8:18 PM

sanatate tuturor...k e mai buna decat toate pupici
intrebare la ceas de seara.... la copil de 4 ani...cat anume din dozajul unei fiole de algocalmin i se poate administra pe cale orala ? pale
Lilly of the valley
Scris: Thursday, March 26, 2009 9:03 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Lun@ wrote:
sanatate tuturor...k e mai buna decat toate pupici
intrebare la ceas de seara.... la copil de 4 ani...cat anume din dozajul unei fiole de algocalmin i se poate administra pe cale orala ? pale

un sfert, dar nu stiu exact concentratia fiolei. asa a primit fetita mea in spital, injectabil tot un sfert de fiola a primit.
noi avem experiente triste cu faringo-amigdalita.
sanatate multa!
Lun@
Scris: Friday, March 27, 2009 7:37 AM

multumesc frumos , Mariuta pupici . Sanatate tuturorcoeur
Andi&Mariuca
Scris: Friday, March 27, 2009 8:44 PM
Nivel

sanatate copilasilor! ce urata boala!uff
Ely
Scris: Friday, March 27, 2009 9:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Multa sanatate le dorim si noi .pupici
Lun@
Scris: Saturday, March 28, 2009 1:31 PM

pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
multumim asemeni
Ana
Scris: Saturday, March 28, 2009 1:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
multa sanatate Lun@ la copilasi...Doamne ce boala!!!cry pale
Lun@
Scris: Saturday, March 28, 2009 3:11 PM

mda...este pacatoasa...si eu ink nu v-am sps tot... Andy, baietelul meu, are si epixtasis (sangerari nazale) iar acest simptom de boala se manifesta cu succes la astfel de "raceli"...
chiar azinoapte a sangerat puternic... am remediat problema cu comprese cu apa rece intre ochi, 1/2 fiola de fitomenadion(vit k, in termen popular), o tableta de tarosin, o fiola de calciu gluconic, si multa stapanire de sine
pale pale pale
am initiat dezbaterea acestui fenomen numit epistaxis la sanatatea pt copii...orl...
va pup fetelor, si va multumesc pt sfaturi si incurajari.coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.