Farduri profesionale
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris Rusu
Scris: Friday, November 3, 2006 8:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
Roxanel, sunt muulte firme care nu au site-uri pe internet...
Mirandolina, sa nu ma intelegi gresit, te rog... Eu i-am spus lui Stele ce stiu eu, nu am indemnat-o sa cumpere... Din contra, i-am zis ca sunt extreeeem de scumpe... pupici pupici Eu stiu ca aceste produse sunt cele folosite in industria artei, in spectacolele de la opera... Mai tarziu o sa caut niste poze cu anumite machiaje, sa vedeti cum se schimba fizionomia unui om...ras
Cris Rusu
Scris: Friday, November 3, 2006 10:17 AM
Nivel

Gata, am gasit pozele... ras
Iata cum se schimba fizionomia:
Aida - turneu Olanda:

Aida - turneu Thailanda

Liliacul

Madama Butterfly
kali
Scris: Friday, November 3, 2006 10:20 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Spectaculoscyclops
Deosebita meserie ai...
Maria & Mario
Scris: Friday, November 3, 2006 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Sigur e o meserie deosebita, ca si tine ! Super. firstprize
Cris Rusu
Scris: Friday, November 3, 2006 10:24 AM
Nivel

pupici Sar'naaaaa....flowers
Kiki
Scris: Friday, November 3, 2006 12:09 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Chryss, ce frumooooosssss! love love
stele_pe_cer
Scris: Friday, November 3, 2006 1:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Maria & mami wrote:
Sigur e o meserie deosebita, ca si tine ! Super. firstprize

thumleft Subscriu...
Cris Rusu
Scris: Friday, November 3, 2006 1:41 PM
Nivel

Ah, ce ma enervez ca nu am un emoticon care face reverente... Multumesc... Si voi sunteti speciale, cel putin pentru mine.love love love pupici pupici pupici
Kiki
Scris: Friday, November 3, 2006 1:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Chryssrusu wrote:
Ah, ce ma enervez ca nu am un emoticon care face reverente... Multumesc... Si voi sunteti speciale, cel putin pentru mine.love love love pupici pupici pupici

pupici pupici pupici pupici pupici
g_nicoleta2000
Scris: Friday, November 3, 2006 2:26 PM
Nivel

Grozava meserie, sa creezi ce doresti. Trebuie sa fii foarte sigura pe tine si sa stiii de la inceput unde trebuie sa ajungi, nu?

Stele, nu-ti recomand truse la 1 mil. Nu uita ca 25 la suta din pret este numai adaos comercial si o trusa de 20 $ nu are mare valoare. Pe net nu ai gasit nimic de la vreo firma profesionala?
stele_pe_cer
Scris: Friday, November 3, 2006 2:52 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Grozava meserie, sa creezi ce doresti. Trebuie sa fii foarte sigura pe tine si sa stiii de la inceput unde trebuie sa ajungi, nu?

Stele, nu-ti recomand truse la 1 mil. Nu uita ca 25 la suta din pret este numai adaos comercial si o trusa de 20 $ nu are mare valoare. Pe net nu ai gasit nimic de la vreo firma profesionala?

Pe net am gasit numai de la Contrast, dar ma enerveaza ca pana si in catalogul destinat firmelor nu gasesc lista de ingrediente a produselor.Or fi ele profi, dar treibuie sa stiu si daca sunt comedogene sau nu, daca au ingredinete mai putin sanatoase sau parabeni.Sunt destul de scumpute si nu vreau sa ma trezesc in preajma nuntii cu cine stie ce minunatii pe fata.De aceea acum, vreau sa iau ptoduse ieftine pt.a imi testa indemanarea si imaginatia, ca mai apoi sa iau produse bune si mai scumpicele, cu care sa imi fac treaba in ziua nuntii.

Tot parca as vrea sa ma makiez singurica.Parca nu am suficienta incredere intr-un make up artist, poate si pt.ca nu m-am lasat pana acum pe mana nici unuia.
g_nicoleta2000
Scris: Friday, November 3, 2006 3:10 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Tot parca as vrea sa ma makiez singurica.Parca nu am suficienta incredere intr-un make up artist, poate si pt.ca nu m-am lasat pana acum pe mana nici unuia.

Eu m-am lasat odata pe mana uneia, nu stiu cat era ea de grozava dar am fost foarte dezamagita pentru ca aratam ca o actrita drogata. In fine, cred ca ar fi mai bine sa mergi pe recomandari ca un machiaj este destul de scump, stiu ca dadusem 30000 lei ca sa ma demachiez in primul minut cand am ajuns acasa.
stele_pe_cer
Scris: Friday, November 3, 2006 4:33 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Eu m-am lasat odata pe mana uneia, nu stiu cat era ea de grozava dar am fost foarte dezamagita pentru ca aratam ca o actrita drogata. In fine, cred ca ar fi mai bine sa mergi pe recomandari ca un machiaj este destul de scump, stiu ca dadusem 30000 lei ca sa ma demachiez in primul minut cand am ajuns acasa.

Lasa-ma cu patanii de genul asta, ca in ziua cununiei civile imi venea sa o iau la bataie pe cea care m-a makiat (cica make up bal-bla), ajutata si de fi-sa.Mi-a facut o varza pe moaca pe care cu greu a remediat-o, eu spunandu-i ca vreau sa merg pe o linie clasica, naturala.Dupa ce a terminat isprava, m-am uitat in oglinda si toata tarasenia as fi facut-o eu in maxim 10 minute, nu intr-o ora si ceva , cat m-au mozolit ele.Cu farduri profi, cica...aici n-am ce reprosa, totul a ramas pe fata pana am ajuns acasa, seara tarziu, deci 12 ore si-au facut treaba cosmeticele.Nu tu luciu pe fata, nu tu ruj mancat, nu tu farduri intinse, doar mana cam nesigura si cam nepriceputa!Parca as vrea ca la cununia religioasa sa ma scutesc de o astfel de patanie!
spezam
Scris: Thursday, November 23, 2006 3:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Eu am fost extrem de multumita de make-up artista mea. M-a facut in ziua nuntii cum nici nu visasem eu, cu farduri neprofesionale, dar bunute (de la L'oreal si Oriflame - stiu ca nu se compara cele 2 firme, dar va spun ce s-a folosit), si nu mi-a luat nici un ban (ca am dus eu fardurile, tipa s-a lasat de machiat de ani buni, tocmai din cauza ca trusele de machiaj sunt f scumpe si trebuia sa si le cumpere ea si...). UItati cum m-a facut:
kali
Scris: Thursday, November 23, 2006 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Eu cred ca esti asa frumoasa din nasterelove
Conteaza ca te-ai simtit bine in pielea ta, ca ti-a placut si ca ai amintiri frumoase din acea zi... ca de aratat oricum aratai super.cyclops
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.