Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Roxanel, sunt muulte firme care nu au site-uri pe internet... Mirandolina, sa nu ma intelegi gresit, te rog... Eu i-am spus lui Stele ce stiu eu, nu am indemnat-o sa cumpere... Din contra, i-am zis ca sunt extreeeem de scumpe... Eu stiu ca aceste produse sunt cele folosite in industria artei, in spectacolele de la opera... Mai tarziu o sa caut niste poze cu anumite machiaje, sa vedeti cum se schimba fizionomia unui om... |
|

| Gata, am gasit pozele... Iata cum se schimba fizionomia: Aida - turneu Olanda:

Aida - turneu Thailanda

Liliacul

Madama Butterfly
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Spectaculos Deosebita meserie ai... |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sigur e o meserie deosebita, ca si tine ! Super. |
|

| Sar'naaaaa.... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Chryss, ce frumooooosssss! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Maria & mami wrote: Sigur e o meserie deosebita, ca si tine ! Super.
Subscriu... |
|

| Ah, ce ma enervez ca nu am un emoticon care face reverente... Multumesc... Si voi sunteti speciale, cel putin pentru mine. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Grozava meserie, sa creezi ce doresti. Trebuie sa fii foarte sigura pe tine si sa stiii de la inceput unde trebuie sa ajungi, nu?
Stele, nu-ti recomand truse la 1 mil. Nu uita ca 25 la suta din pret este numai adaos comercial si o trusa de 20 $ nu are mare valoare. Pe net nu ai gasit nimic de la vreo firma profesionala? |
|

| g_nicoleta2000 wrote:Grozava meserie, sa creezi ce doresti. Trebuie sa fii foarte sigura pe tine si sa stiii de la inceput unde trebuie sa ajungi, nu?
Stele, nu-ti recomand truse la 1 mil. Nu uita ca 25 la suta din pret este numai adaos comercial si o trusa de 20 $ nu are mare valoare. Pe net nu ai gasit nimic de la vreo firma profesionala?
Pe net am gasit numai de la Contrast, dar ma enerveaza ca pana si in catalogul destinat firmelor nu gasesc lista de ingrediente a produselor.Or fi ele profi, dar treibuie sa stiu si daca sunt comedogene sau nu, daca au ingredinete mai putin sanatoase sau parabeni.Sunt destul de scumpute si nu vreau sa ma trezesc in preajma nuntii cu cine stie ce minunatii pe fata.De aceea acum, vreau sa iau ptoduse ieftine pt.a imi testa indemanarea si imaginatia, ca mai apoi sa iau produse bune si mai scumpicele, cu care sa imi fac treaba in ziua nuntii.
Tot parca as vrea sa ma makiez singurica.Parca nu am suficienta incredere intr-un make up artist, poate si pt.ca nu m-am lasat pana acum pe mana nici unuia. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| stele_pe_cer wrote: Tot parca as vrea sa ma makiez singurica.Parca nu am suficienta incredere intr-un make up artist, poate si pt.ca nu m-am lasat pana acum pe mana nici unuia.
Eu m-am lasat odata pe mana uneia, nu stiu cat era ea de grozava dar am fost foarte dezamagita pentru ca aratam ca o actrita drogata. In fine, cred ca ar fi mai bine sa mergi pe recomandari ca un machiaj este destul de scump, stiu ca dadusem 30000 lei ca sa ma demachiez in primul minut cand am ajuns acasa. |
|

| g_nicoleta2000 wrote:
Eu m-am lasat odata pe mana uneia, nu stiu cat era ea de grozava dar am fost foarte dezamagita pentru ca aratam ca o actrita drogata. In fine, cred ca ar fi mai bine sa mergi pe recomandari ca un machiaj este destul de scump, stiu ca dadusem 30000 lei ca sa ma demachiez in primul minut cand am ajuns acasa.
Lasa-ma cu patanii de genul asta, ca in ziua cununiei civile imi venea sa o iau la bataie pe cea care m-a makiat (cica make up bal-bla), ajutata si de fi-sa.Mi-a facut o varza pe moaca pe care cu greu a remediat-o, eu spunandu-i ca vreau sa merg pe o linie clasica, naturala.Dupa ce a terminat isprava, m-am uitat in oglinda si toata tarasenia as fi facut-o eu in maxim 10 minute, nu intr-o ora si ceva , cat m-au mozolit ele.Cu farduri profi, cica...aici n-am ce reprosa, totul a ramas pe fata pana am ajuns acasa, seara tarziu, deci 12 ore si-au facut treaba cosmeticele.Nu tu luciu pe fata, nu tu ruj mancat, nu tu farduri intinse, doar mana cam nesigura si cam nepriceputa!Parca as vrea ca la cununia religioasa sa ma scutesc de o astfel de patanie! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| Eu am fost extrem de multumita de make-up artista mea. M-a facut in ziua nuntii cum nici nu visasem eu, cu farduri neprofesionale, dar bunute (de la L'oreal si Oriflame - stiu ca nu se compara cele 2 firme, dar va spun ce s-a folosit), si nu mi-a luat nici un ban (ca am dus eu fardurile, tipa s-a lasat de machiat de ani buni, tocmai din cauza ca trusele de machiaj sunt f scumpe si trebuia sa si le cumpere ea si...). UItati cum m-a facut:
 |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu cred ca esti asa frumoasa din nastere Conteaza ca te-ai simtit bine in pielea ta, ca ti-a placut si ca ai amintiri frumoase din acea zi... ca de aratat oricum aratai super. |
|
|