Farduri profesionale
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Thursday, November 2, 2006 12:01 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
As dori sa imi cumpar o gama larga de produse profesionale (printe care si cam tot ce imi trebuie pentur nunta), dar nu stiu de unde si de care.

Profesionale stiu ca sunt cele de la Contrast, cu care lucreaza o mare parte din saloanele din Bucuresti.Alte firme profesionale mai stiti?

De produsele Amway a fost cineva multumita?Ma refer numai la farduri...
taki
Scris: Thursday, November 2, 2006 12:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

stele_pe_cer wrote:
As dori sa imi cumpar o gama larga de produse profesionale (printe care si cam tot ce imi trebuie pentur nunta), dar nu stiu de unde si de care.

Profesionale stiu ca sunt cele de la Contrast, cu care lucreaza o mare parte din saloanele din Bucuresti.Alte firme profesionale mai stiti?

De produsele Amway a fost cineva multumita?Ma refer numai la farduri...

Si pe mine m-ar interesa.cyclops
stele_pe_cer
Scris: Thursday, November 2, 2006 12:11 PM
Nivel

taki wrote:

Si pe mine m-ar interesa.cyclops

Pt.nunta mea, nuhohot hohot hohot ?
taki
Scris: Thursday, November 2, 2006 12:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

stele_pe_cer wrote:

Pt.nunta mea, nuhohot hohot hohot ?

ras
Cris Rusu
Scris: Thursday, November 2, 2006 12:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
Eu nu stiu decat de trusele profesionale de la Kriolan sau Miraj, dar sunt extreeeeeem de scumpe... Si mai stiu ca nu pot fi cumparate decat de firme... In rest, habar nu am, desi lucrez cu machiajul zilnic la serviciu...(cel putin pana s-a nascut fata, asta faceam...)
stele_pe_cer
Scris: Thursday, November 2, 2006 2:43 PM
Nivel

Chryssrusu wrote:
Eu nu stiu decat de trusele profesionale de la Kriolan sau Miraj, dar sunt extreeeeeem de scumpe... Si mai stiu ca nu pot fi cumparate decat de firme... In rest, habar nu am, desi lucrez cu machiajul zilnic la serviciu...(cel putin pana s-a nascut fata, asta faceam...)

Esti makioare...sau cum s-o zice (ah, da...elegant se spune make-up artistras )...

Trusele astea ce inseamna scumpe?De gasit le gasesc cred, si le iau pe firma, ca nasa lui Matei este cosmeticiana...

Trusele de la TCM or fi bune?Sau or fi veki?1.000.000 trusoiul...la gemantansic ...
Cris Rusu
Scris: Thursday, November 2, 2006 3:32 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Esti makioare...sau cum s-o zice (ah, da...elegant se spune make-up artistras )...

Trusele astea ce inseamna scumpe?De gasit le gasesc cred, si le iau pe firma, ca nasa lui Matei este cosmeticiana...

Trusele de la TCM or fi bune?Sau or fi veki?1.000.000 trusoiul...la gemantansic ...

Nu, iubita, nu sunt macheuza, ras , lucrez in Opera Romana, si atunci in fiecare seara, alta fatza...dance ras O sa caut poze mai incolo...
Cand am zis fff scumpe, ma refeream la faptul ca pretul e undeva la vreo 80-100 milioane geamantanul (pensule, farduri, pudre, rujuri, dermatografe, fonduri de ten). Un astfel de geamantan are cam 80cm inaltime si 40/50 cm l/L...
stele_pe_cer
Scris: Thursday, November 2, 2006 3:38 PM
Nivel

Chryssrusu wrote:

Nu, iubita, nu sunt macheuza, ras , lucrez in Opera Romana, si atunci in fiecare seara, alta fatza...dance ras O sa caut poze mai incolo...

Ce meserie frumoasathumleft !

Chryssrusu wrote:
Cand am zis fff scumpe, ma refeream la faptul ca pretul e undeva la vreo 80-100 milioane geamantanul (pensule, farduri, pudre, rujuri, dermatografe, fonduri de ten). Un astfel de geamantan are cam 80cm inaltime si 40/50 cm l/L...

Waw....e prea mult pt o incepatoare ca mine in ale cosmeticiisic !Dar...multumesc oricum de infoangel !
Roxanel
Scris: Thursday, November 2, 2006 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Vai de mine 2000 de lire sterline pentru o trusa profesionala? Nu zic ca e mult, caci cele utilizate prin filme de catre make-up artist cam atat costa. Dar sa dau 2000 de lire pe o trusa de la Miraj? Miraj e firma romaneasca?
Cris Rusu
Scris: Thursday, November 2, 2006 10:09 PM
Nivel

Miraj nu mai e de mult firma romaneasca... Nu stiu exact ce nationalitate au cei care au cumparat-o, dar au imbunatatit-o mult. Cat despre produsele profesionale, este una dintre cele mai bune... Dar nu si la cele de larg consum. Sunt hipoalergice, culmea...pupici
stele_pe_cer
Scris: Thursday, November 2, 2006 11:08 PM
Nivel

Chryssrusu wrote:
Miraj nu mai e de mult firma romaneasca... Nu stiu exact ce nationalitate au cei care au cumparat-o, dar au imbunatatit-o mult. Cat despre produsele profesionale, este una dintre cele mai bune... Dar nu si la cele de larg consum. Sunt hipoalergice, culmea...pupici

Unde se gasesc de cumparat aceste produse Miraj?Se pot gasi in saloane de frumusete (ma refer strict la cele profi)?
Cris Rusu
Scris: Thursday, November 2, 2006 11:13 PM
Nivel

Nu, Stele... Exista o firma specializata undeva pe la Unirii, cred ca in spatele blocului cu Adorama... Din pacate nu stiu mai multe detalii....uff
stele_pe_cer
Scris: Thursday, November 2, 2006 11:18 PM
Nivel

Chryssrusu wrote:
Nu, Stele... Exista o firma specializata undeva pe la Unirii, cred ca in spatele blocului cu Adorama... Din pacate nu stiu mai multe detalii....uff

Thanksangel !
Mirandolina
Scris: Thursday, November 2, 2006 11:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/12/2006
Dar de ce nu incercati produsele mai usor de achizitionat, de foarte buna calitate, cum sunt cele de la Pupa, Estee Lauder, Ellen Beatrix etc.
Roxanel
Scris: Friday, November 3, 2006 7:49 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Mai am cautat si eu firma Miraj pe google .... nu au si ei un site nimic .... pai ce firma e asta. Sa aiba si ei o prezentare macar ... oare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.