Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| As dori sa imi cumpar o gama larga de produse profesionale (printe care si cam tot ce imi trebuie pentur nunta), dar nu stiu de unde si de care.
Profesionale stiu ca sunt cele de la Contrast, cu care lucreaza o mare parte din saloanele din Bucuresti.Alte firme profesionale mai stiti?
De produsele Amway a fost cineva multumita?Ma refer numai la farduri... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| stele_pe_cer wrote:As dori sa imi cumpar o gama larga de produse profesionale (printe care si cam tot ce imi trebuie pentur nunta), dar nu stiu de unde si de care.
Profesionale stiu ca sunt cele de la Contrast, cu care lucreaza o mare parte din saloanele din Bucuresti.Alte firme profesionale mai stiti?
De produsele Amway a fost cineva multumita?Ma refer numai la farduri...
Si pe mine m-ar interesa. |
|

| taki wrote:Si pe mine m-ar interesa.
Pt.nunta mea, nu ? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Eu nu stiu decat de trusele profesionale de la Kriolan sau Miraj, dar sunt extreeeeeem de scumpe... Si mai stiu ca nu pot fi cumparate decat de firme... In rest, habar nu am, desi lucrez cu machiajul zilnic la serviciu...(cel putin pana s-a nascut fata, asta faceam...) |
|

| Chryssrusu wrote:Eu nu stiu decat de trusele profesionale de la Kriolan sau Miraj, dar sunt extreeeeeem de scumpe... Si mai stiu ca nu pot fi cumparate decat de firme... In rest, habar nu am, desi lucrez cu machiajul zilnic la serviciu...(cel putin pana s-a nascut fata, asta faceam...)
Esti makioare...sau cum s-o zice (ah, da...elegant se spune make-up artist )...
Trusele astea ce inseamna scumpe?De gasit le gasesc cred, si le iau pe firma, ca nasa lui Matei este cosmeticiana...
Trusele de la TCM or fi bune?Sau or fi veki?1.000.000 trusoiul...la gemantan ... |
|

| stele_pe_cer wrote:Esti makioare...sau cum s-o zice (ah, da...elegant se spune make-up artist  )... Trusele astea ce inseamna scumpe?De gasit le gasesc cred, si le iau pe firma, ca nasa lui Matei este cosmeticiana... Trusele de la TCM or fi bune?Sau or fi veki?1.000.000 trusoiul...la gemantan  ... Nu, iubita, nu sunt macheuza, , lucrez in Opera Romana, si atunci in fiecare seara, alta fatza... O sa caut poze mai incolo... Cand am zis fff scumpe, ma refeream la faptul ca pretul e undeva la vreo 80-100 milioane geamantanul (pensule, farduri, pudre, rujuri, dermatografe, fonduri de ten). Un astfel de geamantan are cam 80cm inaltime si 40/50 cm l/L... |
|

| Chryssrusu wrote:Nu, iubita, nu sunt macheuza,  , lucrez in Opera Romana, si atunci in fiecare seara, alta fatza...  O sa caut poze mai incolo...
Ce meserie frumoasa !
Chryssrusu wrote:Cand am zis fff scumpe, ma refeream la faptul ca pretul e undeva la vreo 80-100 milioane geamantanul (pensule, farduri, pudre, rujuri, dermatografe, fonduri de ten). Un astfel de geamantan are cam 80cm inaltime si 40/50 cm l/L...
Waw....e prea mult pt o incepatoare ca mine in ale cosmeticii !Dar...multumesc oricum de info ! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Vai de mine 2000 de lire sterline pentru o trusa profesionala? Nu zic ca e mult, caci cele utilizate prin filme de catre make-up artist cam atat costa. Dar sa dau 2000 de lire pe o trusa de la Miraj? Miraj e firma romaneasca? |
|

| Miraj nu mai e de mult firma romaneasca... Nu stiu exact ce nationalitate au cei care au cumparat-o, dar au imbunatatit-o mult. Cat despre produsele profesionale, este una dintre cele mai bune... Dar nu si la cele de larg consum. Sunt hipoalergice, culmea... |
|

| Chryssrusu wrote:Miraj nu mai e de mult firma romaneasca... Nu stiu exact ce nationalitate au cei care au cumparat-o, dar au imbunatatit-o mult. Cat despre produsele profesionale, este una dintre cele mai bune... Dar nu si la cele de larg consum. Sunt hipoalergice, culmea...
Unde se gasesc de cumparat aceste produse Miraj?Se pot gasi in saloane de frumusete (ma refer strict la cele profi)? |
|

| Nu, Stele... Exista o firma specializata undeva pe la Unirii, cred ca in spatele blocului cu Adorama... Din pacate nu stiu mai multe detalii.... |
|

| Chryssrusu wrote:Nu, Stele... Exista o firma specializata undeva pe la Unirii, cred ca in spatele blocului cu Adorama... Din pacate nu stiu mai multe detalii....
Thanks ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Dar de ce nu incercati produsele mai usor de achizitionat, de foarte buna calitate, cum sunt cele de la Pupa, Estee Lauder, Ellen Beatrix etc. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mai am cautat si eu firma Miraj pe google .... nu au si ei un site nimic .... pai ce firma e asta. Sa aiba si ei o prezentare macar ... |
|
|