Nivel: Senior
Intrat: 2/13/2006 Postari: 6852 Locatia: pe-aici
| Daaa, din aluminiu, ne deranja si la dinti, dar mancam toti cu o pofta, ca-i vedeam pe ceilalti ca mananca .
Sunt de admirat parintii care au multi copii, cei care nu i-au facut sa-i trimita la furat sau alte prostii, ci cei care au stiut si stiu sa educe atatia copiii, sa iasa oameni din ei...si-i admir si ca din putinul lor au putut si pot sa-i creasca si sa-i educe cum trebuie, ca in ziua de azi multe familii raman la un copil, ca ba n-ar avea posibilitati sa creasca doi, ba ca e mai comod doar cu unul, ba sa nu se certe pe avere mai tarziu sau tot felul de motive puse impotriva, de parca a avea copiii mai multi ar fi un pacat...dar lumea e rea, remarcile "ia uite-o pe x-uleasca, iar e bortzoasa si abia a nascut anul trecut al 3-lea copil", "astia o fac ca iepurii, nu se mai opresc?"...imi rasuna-n cap numai si numai rautati din partea semenilor nostrii...mai bine stai departe in munti decat in societate, ca o sa ajungem sa facem doar un copil in vitro, sa nu cumva sa intram in binoclul societatii si sa ne deformam corpul de la sarcina si nastere . |

Nivel: RUBIN
Intrat: 3/29/2007 Postari: 22777
| In Romania , am ca vecini o familie formata din 16 copiii.Cel mai mic nu are nici un anisor , cel mare nu stiu exact.Locuiesc la casa, bineinteles ca nu are fiecare copil camera lui , dar sunt foarte bine educati , sunt curati si este o atmosfera extraordinara in casa. O alta vecina are 11 copii, 10 fete si un baiat .Acum doar doua fete nu sunt casatorite , au ditta de constructii , copiii casatoriti au toti casele lor , unii locuiesc in starinatate.Foarte bine ingrijiti si bine educati. |