Falimentul nostru moral - Mircea Cartarescu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
S.ELENA
Scris: Wednesday, November 21, 2007 10:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
mariuta wrote:
ca oricum si cadrele militare au compensatii pt chirie disputa ce daca are conturi de cateva miliarde bune si ar putea sa-si cumpere un apartament in Buc.
cunoscatorii sa faca o comparatie maseluta

Din pacate si eu cunosc astfel de situatii destul de bine!!!!!
Cat de grase le-ar fi conturile, tot sunt amarati saracii!!!!!!banghead banghead banghead bangheadCunosc foarte bine persoane in cauza si le-as sparge capul, nu alta....... nervi nervi nervi
Kiki
Scris: Thursday, November 22, 2007 7:18 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
S.ELENA wrote:

Din pacate si eu cunosc astfel de situatii destul de bine!!!!!
Cat de grase le-ar fi conturile, tot sunt amarati saracii!!!!!!banghead banghead banghead bangheadCunosc foarte bine persoane in cauza si le-as sparge capul, nu alta....... nervi nervi nervi

In afara de cadrele militare mai sunt si parlamentarii care primesc indemnizatie pt chirie si stau in apartamente PROPRII in Bucuresti! angry toanerele
codruta
Scris: Thursday, November 22, 2007 11:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

mariuta wrote:
unu` care nu fura si e "cinstit" (situatie reala prezentata la un post TV)ia bani pt chirie ca i se cuvin, ca oricum si cadrele militare au compensatii pt chirie disputa ce daca are conturi de cateva miliarde bune si ar putea sa-si cumpere un apartament in Buc.cunoscatorii sa faca o comparatie maseluta

vrei sa spui conturi de cateva miliarde plus apartamente in bucuresti...

si se justifica saracii parlamentari: "ce-s eu de vina daca asa e legea..."
S.ELENA
Scris: Thursday, November 22, 2007 11:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
codruta wrote:

si se justifica saracii parlamentari: "ce-s eu de vina daca asa e legea..."

Lege, care este facuta de asa maniera sa-i avantajeze tot pe ei, saracutii!!!!!!banghead banghead plans plans plans nervi nervi nervi
Lilly of the valley
Scris: Friday, November 23, 2007 6:37 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Kiki wrote:

In afara de cadrele militare mai sunt si parlamentarii care primesc indemnizatie pt chirie si stau in apartamente PROPRII in Bucuresti! angry toanerele

pai la astia ma refeream cand spuneam ca au facut o comparatie a indemnizatiilor pt. chirie. sotul nu a primit niciodata fiindca am avut locuinta, dar din cate stiu eu, compensatia la cadrele militare nu acopera decat jumatate din chirie, da ma abat de la topicuff
codruta
Scris: Friday, November 23, 2007 8:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

mariuta wrote:

pai la astia ma refeream cand spuneam ca au facut o comparatie a indemnizatiilor pt. chirie. sotul nu a primit niciodata fiindca am avut locuinta, dar din cate stiu eu, compensatia la cadrele militare nu acopera decat jumatate din chirie, da ma abat de la topicuff

ca tot suntem off topic:
compensatie pt chirie la cadrele militare e 50% din solda nu din chirie.Astfel ca avantaj au tot cei cu multe grade si functii, nu parlitul de sublocotenent proaspat iesit din scoala si repartizat pe coclaurile patriei.
Lilly of the valley
Scris: Friday, November 23, 2007 6:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
codruta wrote:

ca tot suntem off topic:
compensatie pt chirie la cadrele militare e 50% din solda nu din chirie.Astfel ca avantaj au tot cei cu multe grade si functii, nu parlitul de sublocotenent proaspat iesit din scoala si repartizat pe coclaurile patriei.

tot off topicras
jumatate din solda acopera cam jumatate din chirie in Iasi asa ca parlitului de sublocotentent nu-i ramane decat caminul de garnizoana sau chirie cu n colegi de apartament.
Alina
Scris: Saturday, November 24, 2007 11:09 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
plans plans plans plans plans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.