Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
In afara de cadrele militare mai sunt si parlamentarii care primesc indemnizatie pt chirie si stau in apartamente PROPRII in Bucuresti! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| codruta wrote:
si se justifica saracii parlamentari: "ce-s eu de vina daca asa e legea..."
Lege, care este facuta de asa maniera sa-i avantajeze tot pe ei, saracutii!!!!!! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Kiki wrote:In afara de cadrele militare mai sunt si parlamentarii care primesc indemnizatie pt chirie si stau in apartamente PROPRII in Bucuresti!
pai la astia ma refeream cand spuneam ca au facut o comparatie a indemnizatiilor pt. chirie. sotul nu a primit niciodata fiindca am avut locuinta, dar din cate stiu eu, compensatia la cadrele militare nu acopera decat jumatate din chirie, da ma abat de la topic |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| mariuta wrote:pai la astia ma refeream cand spuneam ca au facut o comparatie a indemnizatiilor pt. chirie. sotul nu a primit niciodata fiindca am avut locuinta, dar din cate stiu eu, compensatia la cadrele militare nu acopera decat jumatate din chirie, da ma abat de la topic
ca tot suntem off topic: compensatie pt chirie la cadrele militare e 50% din solda nu din chirie.Astfel ca avantaj au tot cei cu multe grade si functii, nu parlitul de sublocotenent proaspat iesit din scoala si repartizat pe coclaurile patriei. |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| |