Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Mi-a facut BEREEA,anestezie buna,....dar nu inteleeg de ce ma doare de o saptamana buna? TEO,ma duc si luni,ce naiba sa fac,poate scap de cioburile astea din gura ca ma exaspereaza,... Va multumesc de incurajari |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salutare la toata lumea
Sunt noua si pe site si in bucuresti. Abia m-am mutat cu serviciul si, oarecum, cu locuinta pentru cativa ani, sigur. Stau in sectorul 2, in zona liceului Iulia Hasdeu. As avea si eu nevoie de un medic dentist in zona, daca stie cineva. Am vazut cateva cabinete in zona, dar as prefera o recomandare.
Va multumesc mult |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/22/2014 Mesaje: 2
| Buna,sunt din Hunedoara,si chiar azi la amiaza mi-a fost extrasa o masea de minte ,stanga sus,la D-na Dr.CEZARA CROITORU.Initial filmul il facusem la cabinetul DR.ZUBERECZ spunandu-mi ca necesit operatie,dar am zis sa incerc sa vad daca se poate scoate la dansa.Mi-a zis ca e mica si se poate scoate fara operatie.Am facut programarea pt azi la amiaza la ora 14:30…dar am aj mai repede si pacienta dinaintea mea a iesit dupa 2 min dupa ce am ajuns.M-a luat pt ca ca urmatoarea pacienta nu ajunsese si chiar a zis ca nu dureaza mult.Asezata pe scaun,data cu spray ,injectare cu anestezic local,dupa 3 minute s-a apucat de mine:)) A luat in mana ceva ce arata ca o sula de pantofi,mi-a spus ca se lucreaza prin presiune daca simt durere sa ii spun.Simteam ca se dezlipeste ceva dar nu simteam o durere sau ceva neconfortabil.Apoi a scos altceva dintr-un sertar,atunci m-am gandit:cred ca s-a spart si trebuie scoasa in bucati.In urmatorul minut ,scoate maseaua,intreaga!!!Eu:gata???La care dansa spune:da,gata.Pe film parea mai mica dar de fapt e mai mare.Si culmea avea si 4 colturi!!!Plata?80 ron.Plecata aks ,inca sub anestezie,am luat preventiv un KETEROL.Tin aplicat comprese cu apa rece de la robinet.Vineri am o cununie,nu vreau sa ma duc cu falca umflata, in cazul in care s-ar putea umfla falca,mai bn previn..La ora 21:30 ,zic sa ma apuc sa halesc cv ca ma lesin:)) pireu,fara lactate.Si am inceput sa inceput sa i-au si complex de vit B,,,asa preventiv pt orice eventualitate ,dupa ce am citit pe mai multe site-uri o groaza de povesti adevarate..Poate nu ma crede nimeni,nu simt durere, nici macar k din acel loc ca ar fi fost extrasa vreo masea.Numai bn. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| taki wrote:Eu mi-am extras toate cele 4 masele de minte si nu am avut probleme!
Ce instructiuni am urmat dupa extragerea unei masele de minte:
In primele 3 zile nu am avut voie sa:
- fumez - beau alcool - sa nu ating cu limba zona unde a fost extirpata maseaua - fac baie ( la 12 ore dupa extractie, ai voie un dus rapid ) - niciun fel de efort - si cel mai important, sa nu fac gargara dupa ce ma spal de dinti! Dar iau apa si o ?in in gura câteva secunde, dar nu am avut voie sa o plimb in gura! - periajul dintilor se face normal, fara a insista pe dintele de lânga zona care sangereaza
Eu zic ca mai bine ai renunta de tot la fumat ehehe, altfel, faci si mai multe vizite la stomatolog |