|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/15/2008 Mesaje: 119
| Imi pare rau dar chestia cu secuitatea nu o inteleg! Daca ar fi avut un perete de sticla prin care sala poate fi supravegheata din oricare alta parte as fi inteles,dar altfel.............Si daca sunt obligate asistentele sa stea 24/24 acolo ce sens isi au zavoarele? Ce ,sunt la banca? Pompierii nici nu ar fi trebuit sa le permita functionarea in asa conditii! Pacat ca a trebuit sa se intample astfel de lucruri ca sa-si ridice o poblema cae nici macar nu ar fi trebuit sa existe.....(avizele de functionare date cu ochii inchisi). Intradevar Monique,la Judetean Galati,usa era in permanenta deschisa si din 5 asistente repartizate pe sectie(am stat la incubator 2 sap. asa ca am avut timp sa le descoperim pe toate),numai una, asistenta sefa la momentul ala,era dedicata trup si suflet meseriei.Noroc de ea si de imbarbatarile ei,ca altfel innebuneam |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| a mai murit un bebelus.... Doamne ce tragedie. de cate ori vad la stiri, plang. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| carla wrote:Pe Cristian cat a stat la incubator l-am pazit mai mult eu decat asistentele.Cred ca le-am batut cam mult la cap,le cautam si le scoteam de peste tot sa-mi spuna ce face copilul.Stateam la usa incubatorului cu urechea lipita sa aud daca plange sau se zbate,eram ingrijorata pentru ochelarii aia de pe ochi,nu-i consideram siguri si intr-adevar Cristian i-a dat jos.A avut probleme cu ochii pe la 2 luni jumatate dar nu stiu daca din cauza asta.Si dupa doctorite eram si le intrebam de toate,iar bani n-am dat la nimeni,sunt impotriva(am auzit ca m-au barfit dar nu ma prea interesa)Spitalul era gol,de multe ori numai eu bantuiam pe holuri.E groaznic ca acum n-a fost nimeni,sa auda ceva sau sa simta fumul,
Carla scuze ca sunt off topic dar imi poti spune unde ai nascut la Baia Mare sau la Sighet? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| tiramisu wrote:
Carla scuze ca sunt off topic dar imi poti spune unde ai nascut la Baia Mare sau la Sighet?
Tiramisu,la Sighet am nascut |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Multumesc pentru raspuns . Eram curioasa ca si eu am auzit tot felul de povesti de la spitalul din Baia Mare |
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| Daca ar fi fost bebelusul vreunui demnitar in acel salon, ce repede s-ar fi gasit vinovatii, iar ministrul sanatatii si directorul spitalului imediat ar fi demisionat! Cat despre functionarii cu cadelnita, care nu vor sa inmormanteze crestineste niste ingerasi, no comment!!! Dumnezeu sa-i aiba in paza pe micutii nevinovati. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Tocmai am vazut imagini date de anchetatori de la Maternitatea Giulesti .Se pare ca micutii au fost lasati sa arda de vii . Cumplit! Plang si nu imi pot reveni! Cred ca muream de gat cu cea/cele care ar fi trebuit sa fie responsabila(e) de copiii de la Terapie ! Cei vinovati sa plateasca, desi pe bebelusi nu ii aduce nimic inapoi! Condoleante familiilor! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Este groaznic ce se poate intampla din cauza neglijentei unei persoane......cate destine curmate si cate aripi de ingerasi nevinovati frante ......oare acea persoana care trebuia sa fie alaturi de ei si sa-i ingrijeasca va mai putea inchide ochii seara ???? E tragic ca trebuie sa se intample asemenea nenorociri din cauza unora pe care ii platim toata viata si nu ne acorda nici macar o umbra de respect ca pacienti. condoleante familiilor!! sa nu treaca nici cei mai mari dusmani prin ce au trecut bietii parinti! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/7/2010 Mesaje: 174
| ieri am fost la spital...e ceva tragic..de nedescris....imi venea sa ma pun in ghenunchi si sa urlu sa intreb ...de ce Doamne? m-a cuprins groaza mai ales ca eu aici am ales sa nasc...totusi ma gandesc ca poate in 6 luni vor deschide okii cei care trebuie sa-i deschida si sa nu nmai avem parte de astfel de nenorociri...eu pe femeia aia care trebuia sa stea acolo as sfasiao si i-as pune sare putin cat putin.....nemernica ...cica era plecata sa se schimbe ca iesesea din tura si sa o gaseasca colega gata
iar celalate erau intr-un alt salon ...sarbatoreau cu o zi in urma onomastica uneia....ca ar fi fost vazuta una intrand cu un tort
le pasa lor de copii sau de mame.....
daca cineva ar fi intrat mai des....la 15-20minute acolo sigur nu s-ar fi intamplat tragedia asta... au ars la temperatura de 200 de grade.....doamne domne ce chin o fi fost pe ei |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| nu stiu daca exista vre un cuvant in dictionar care sa explice ce s a intamplat acolo,nici nu stiu ce sentimente ma incearca revolta,furie..........si o mare tristete ca traim in romania pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc ca in octombrie voi deveni mama ,culmea ar tb sa nasc la aceasta maternitate ,cel putin medicul care ma urmareste este de acolo domnul dr pana,si primul copil l am nascut tot acolo cu dr ion cei drept au trecut 7 ani.sincer imi este tare teama. oare cata suferinta mai trebuie in tara asta ca sa se destepte cei care ne conduc in locul acelor ingerasi ar fi tb sa fie base sau boc sau cel putin in locul rudelor sau parintilor acestora care isi imormanteaza ingerasii RUSINE sa va fie domnilor conducatori .multa putere parintilor de ingerasi si condoleante. |
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am auzit ca se plang de lipsa de personal...Insa personalul care EXISTA SI TREBUIA SA FACA TREABA era la baute, ca deh aveau o Marie si trebuia sarbatorita! Pai in Romania puteau sa fie 50 de asistente, la Marie, toate se duceau! Suntem un popor de nesimtiti care fura in continuu si nu stie decat sa dea vina pe altul. Nu stim sa ne asumam responsabilitati! Electricianul spitalului am intelesca nici macar nu e de specialitate... Nu pot sa spun tot ce am pe suflet ca m-ar bana Adriana, zau.
Sa le dea Dumnezeu forta parintilor sa treaca peste aceasta nenorocire!
Eu cred ca oamenii s-au inrait atat de tare, ca ne costa asa mari tragedii. Si mai cred ca Dumnezeu o sa-i primeasca langa El chiar daca nu au fost impartasiti sau botezati sau ingropati dupa legile pamantesti. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Zaza, poate nu ma crezi, dar aici exista servicii care te tin busy, care n-au nici o legatura cu domeniul medical, la care este o mare-mare problema sa pleci pana la toaleta ca n-ai pe cine sa lasi in locul tau. Asa ca, eu una nu pot sa scuz nimic la cei din domeniul medical de a caror ingrijire si supraveghere continua depinde viata unor oameni. Prea este bataie de joc in serviciul medical romanesc . |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| mai intai,dumnezeu sa-i mangaie pe parinti si sa-i mustre pe vinovati, desi de vina a fost focul pana la urma ca sa nu zic, doamne iarta-ma, concluzia tuturor anchetelor romanesti ca de vina ar fi mortii.cinic dar ne putem astepta. nici nu vreau sa ma gandesc ce era daca tragedia asta s-ar fi intamplat in orice alt oras din tara asta, daca nu era un raed arafat care sa se implice direct,daca nu era un spital specializat in copii arsi la distanta mica, daca si daca...Si din pacate maternitatile din tara, sunt mult sub nivelul dotarilor fata de cele ale capitalei. trist |
|
Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| Mi se pare ca un lucru lipsit de nepasare sa lasi copilasii nou nascuti fara sa se duca cineva in permanenta la ei s-ai supravegheze .....cand am fost la spitalul universitar am auzit din intamplare cateva asistente vorbind: (era in perioada Pastelui) "mergem cum am mers si anul trecut... stam si noi o ora doua luam lumina si ne intoarcem ".. era vorba sa plece in noaptea de Paste la biserica si sa lase etajul fara asistente ptr ca atunci erau de garda ... daca Doamne fereste se intampla ceva??? Nu vreau sa caut vinovati in asistente dar cum suntem in Romania orice este posibil... iar sistemul nostru sanitar este la pamant... cum de fapt trebuie sa recunosc ca si cel de invatamant in care sunt si eu este la pamant ...Dumnezeu sa le dea putere parintilor ptr a trece peste aceasta nenorocire |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mda,f trist ce se intampla in Romania asta de cacao.Am inteles ca doamnele asistente se cinsteau de Sfanta Maria intr-o alta incapere.Sa fie trase la raspundere.Niste suflete nevinovate au murit in chinuri groznice fiindca niste femei aleg sa faca aceasta meserie fiindca e banoasa si se ia spaga la geu . |
|
|