Explozie Maternitatea Giulesti
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinuca
Scris: Monday, August 16, 2010 8:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
cry fetelor am inteles ca pana acum ar fi murit 3 sau 4 bebelusi in urma exploziei, iar alti 8 cred sunt dusi la alte spitale, unii cu arsuri. Am vazut ca sunt si mamici cu arsuri, unele in travaliu.
Dumnezeu sa-i ierte si sa le ajute familiile... ma doare sufletul pentru nenorocirea lor...

iar nesimtitii de la noi au anuntat vreo ora ca nu sunt victime, cand stiau ca cel putin 3 din cei mici au murit.
cry cry cry cry
apachitei dinela
Scris: Monday, August 16, 2010 8:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/31/2008
cry TRIST!!cry cry cry cry
Bretonelle
Scris: Monday, August 16, 2010 8:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
pale pale pale saracii copii...saracele mame...offf imi pare rau de ceea ce s-a intamplat...sunt prea multe de zis asupra vinovatilor si din pacate tot noi suntem victimele...noi,cetatenii de rand!.....banghead nervi nervi nervi banghead banghead
Mela
Scris: Monday, August 16, 2010 8:47 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
sunt atat de trista pentru mamele carora le-au murit bebelusii cry e coplesitor sa te si gandesti la asta,da sa si treci prin asemenea clipe cry

cineva trebuie sa raspunda pentru ce s-a intamplat acolo.un foc nu izbucneste asa,deodata,fara sa vezi o flacara,un fum...11 copii puteau fi scosi mai repede din salon daca cineva ar fi fost acolo...

of,of,parca toate relele se intampla in Romania uff
marivic
Scris: Monday, August 16, 2010 9:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Mela wrote:
sunt atat de trista pentru mamele carora le-au murit bebelusii cry e coplesitor sa te si gandesti la asta,da sa si treci prin asemenea clipe cry

cineva trebuie sa raspunda pentru ce s-a intamplat acolo.un foc nu izbucneste asa,de-odata,fara sa vezi o flacara,un fum...11 copii puteau fi scosi mai repede din salon daca cineva ar fi fost acolo...

Subscriu,MELA,...este infioratorcry cry cry
Irinuca
Scris: Monday, August 16, 2010 9:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2010
am auzit ca 4 din copii, toti prematuri, au arsuri pe 70-80% din suprafata corpului... iar ceilalti 4 au si ei sanse reduse de supravietuire... si nici macar nu-i pot identifica pt ca au ars bratarile... Doamne fereste ce nenorocire...
bereea
Scris: Monday, August 16, 2010 9:51 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ingrozitor...nici nu pot crede ca e posibil sa se intample asa ceva
raly
Scris: Monday, August 16, 2010 9:52 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Doamne fereste ...ce tragedie!plans plans plans
ingerash
Scris: Monday, August 16, 2010 10:21 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mela wrote:

cineva trebuie sa raspunda pentru ce s-a intamplat acolo.un foc nu izbucneste asa,de-odata,fara sa vezi o flacara,un fum...11 copii puteau fi scosi mai repede din salon daca cineva ar fi fost acolo...

Asta e mentalitatea prosta de-a nu lasa copii cu mamele in salontunete saracele mame,saracii copilasiiplans plans plans
Ely
Scris: Tuesday, August 17, 2010 12:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Saracii nu pot sa credcry cry .
t-mihaela
Scris: Tuesday, August 17, 2010 4:25 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
ingerash wrote:

Asta e mentalitatea prosta de-a nu lasa copii cu mamele in salontunete

thumright thumright Poate asa se duminresc si ei ca mama cu perfuza in vena tot mai bine apara copilul decat o asistenta care isi face maichiura in rezerva.
Roxie
Scris: Tuesday, August 17, 2010 7:17 AM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2007
ingerash wrote:

Asta e mentalitatea prosta de-a nu lasa copii cu mamele in salontunete saracele mame,saracii copilasiiplans plans plans

Este vorba de prematuri, toti conectati pe la aparate speciale, in incubatoare... mai greu sa stea in salon, unde se foieste mereu lume, vin oameni incaltati, cu microbi, etc. E revoltator ca a izbucnit acolo un incendiu, si nu a vazut nimeni nu a auzit nimeni pana nu au ajuns flacarile la tubul de oxigen sa explodeze. Cine supraveghea copiii? De ce nu era nimeni acolo sa vada ca a luat foc ceva?
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, August 17, 2010 8:05 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
E cumplit sa iti doresti sa fi murit copilul mamei de langa tine si nu al tau! Si toate astea dintr-o neglijenta cumplita! Mi se strange stomacul la fiecare buletin de stiri care completeaza numarul bebelusilor morti! Dumnezeu sa le dea putere mamelor indoliate! (bine, ca si aici as avea multe de spus, nu vizavi de Dumnezeu, ci vizavi de biserica ortodoxa care interzice femelior sa intre in biserica 40 de zile de la nastere! Si daca vor sa se roage sau sa caute alinare in casa Domnului, ce fac???? Deja am divagat!)
bibishka
Scris: Tuesday, August 17, 2010 9:05 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/7/2010
sunt ingrozita si socata de tragedia care s-a intamplat la Maternitatea Giulesti
aici am ales sa nasc. m-am gandit ca-i maternitate , ca-i mai bine dotata si personalul specializat mai bine. chiar se stia ca au aparatura cea mai buna in comparatie cu alte maternitati din bucuresti.
dar degeaba daca personalul e i ndiferent.
nu ma pot uita la stiri.am plans pt mamicile disperate, pt copilasii care nu mai sunt....
si ma intreb .....oare cand primesc bani, pentru care unele dintre mamici fac economii la sange sa aiba sa-i plateasca cezarina sau nasterea normala, acel doctor sau acea asistenta nu se gandesc macar pt spaga aia grasa, daca tot zic ca au salarii mici ca e de datoria lor sa aiba grija de acesti copilasi pana se externeaza.....
si pot spune ca nu sunt bani putini

internetul e plin de intrebarea cat se da la o cezariana? sau cat se da la o nastere normala? iar raspunsurile sunt pe masura......200-300-500de euro.....si stiu un caz care a dat 1000 de euro /cezariana chiar in aceasta maternitate+300lei neonatolog+,+,+,+asistente infirmiere

m-a revooltat rau interviul dat de directorul spitalui ...nu prea avem personal si e posibil ca in momentul ala sa nu fi fost nimeni in sectie

pai normal boule ca nu era nimeni in sectie ca daca a fi fost poate ar fi dat alarma mai repede....ar fi deschis un geam, ca se zice ca a ars mocnit o perioada, de s-a facut fumul ala gros...si poate din intampare ar fi folosit si un instinctor si nu s-ar fi ajuns la tragedia asta

traim in romania
sousourel
Scris: Tuesday, August 17, 2010 9:06 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
cute_babies_of_mine wrote:
(bine, ca si aici as avea multe de spus, nu vizavi de Dumnezeu, ci vizavi de biserica ortodoxa care interzice femelior sa intre in biserica 40 de zile de la nastere! Si daca vor sa se roage sau sa caute alinare in casa Domnului, ce fac???? Deja am divagat!)

Mamele pot merge sa se roage, nimic nu le poate opri....

Dumnezeu sa-i aiba in paza pe toti cei implicati.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.