explicatie diagrama
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Feli
Scris: Friday, March 1, 2013 10:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/21/2013
Multumesc, esti o draguta, abia astept sa-l termin, desi am o viteza de melc.
Feli
Scris: Saturday, March 16, 2013 9:23 PM
Nivel

Buna seara tuturor, postez inca o fotografie, cu ceea ce am reusit sa fac pina acum.

Feli attached the following image(s):
3.jpg

Feli
Scris: Wednesday, March 20, 2013 4:51 PM
Nivel

Va cer din nou ajutorul, cu chiu cu vai,sorry1 am ajuns pina la faza in care trebuie sa pun ochiurile pentru mineci si nu sunt sigura ca am inteles bine cate ochiuri trebuie sa montez : cand ajung la 46-48-50-51-23 cm trebuie sa montez o data 3-3-5-6-9 ochiuri ( in functie de marime), 7-7-6-5-2 ochiuri de 2 ori si o data 4-4-2-2-3 ochiuri pina ajung la un total de 90-93-95-96-98 ochiuri.

cand ajung la 71...82 cm trebuie sa scad 6-7-7-8-8 ochiuri pentru a forma gulerul si incepand cu randul urmator sa scad cite 1 ochi pe fiecare parte pina ajung la 41....44 ochiuri pentru fiecare umar/mineca

la 73...84 cm de inaltime totala se scad toate ochiurile ramase ???

Oare am inteles bine ? sorry1

Va multumesc anticipat pentru ajutor.
squirrel
Scris: Friday, March 22, 2013 9:09 AM
Nivel

Inregistrat: 10/27/2010
Feli wrote:
Va cer din nou ajutorul, cu chiu cu vai,sorry1 am ajuns pina la faza in care trebuie sa pun ochiurile pentru mineci si nu sunt sigura ca am inteles bine cate ochiuri trebuie sa montez : cand ajung la 46-48-50-51-23 cm trebuie sa montez o data 3-3-5-6-9 ochiuri ( in functie de marime), 7-7-6-5-2 ochiuri de 2 ori si o data 4-4-2-2-3 ochiuri pina ajung la un total de 90-93-95-96-98 ochiuri.

cand ajung la 71...82 cm trebuie sa scad 6-7-7-8-8 ochiuri pentru a forma gulerul si incepand cu randul urmator sa scad cite 1 ochi pe fiecare parte pina ajung la 41....44 ochiuri pentru fiecare umar/mineca

la 73...84 cm de inaltime totala se scad toate ochiurile ramase ???

Oare am inteles bine ? sorry1

Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Nu stiu dc e prea tarziu, dar eu iti raspund totusi. Ai inteles bine, se inchid toate ochiurile ramase cand ajungi cu lucrul la 73...84cm. Daca mai ai nelamuriri la traducere, cu drag te ajut. Mult succes si spor sa ai. Cheek Kiss
Feli
Scris: Friday, March 22, 2013 2:24 PM
Nivel

Nu stiu dc e prea tarziu, dar eu iti raspund totusi. Ai inteles bine, se inchid toate ochiurile ramase cand ajungi cu lucrul la 73...84cm. Daca mai ai nelamuriri la traducere, cu drag te ajut. Mult succes si spor sa ai. Cheek Kiss [/quote]

Multumesc de ajutor, nu e prea tarziu Cheek Kiss

Daca imi permiti te voi sacai cu intrebari cand ma impotmolesc. Abia astept sa-l termin, dar parca nu am nici un spor, poate pentru ca e firul foarte subtire ceee Multumesc din suflet inca o data.thankyou Cheek Kiss
squirrel
Scris: Monday, March 25, 2013 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/27/2010
Feli wrote:

Nu stiu dc e prea tarziu, dar eu iti raspund totusi. Ai inteles bine, se inchid toate ochiurile ramase cand ajungi cu lucrul la 73...84cm. Daca mai ai nelamuriri la traducere, cu drag te ajut. Mult succes si spor sa ai. Cheek Kiss

Multumesc de ajutor, nu e prea tarziu Cheek Kiss

Daca imi permiti te voi sacai cu intrebari cand ma impotmolesc. Abia astept sa-l termin, dar parca nu am nici un spor, poate pentru ca e firul foarte subtire ceee Multumesc din suflet inca o data.thankyou Cheek Kiss [/quote]

In nici un caz nu ma sacai, numai ca nu intru f des pe forum. Acum, ca nu ai spor, doar gandeste-te la placerea de a-l imbraca si sa vezi cum iti vine sporul. Daca firul este mai subtire, sper ca ai avut grija la nr. de ochiuri aferent. Mobilizeaza-te si termina-l. M-am uitat putin si pe continuarea explicatiilor si, dc nu te descurci, nu-i nici o problema sa ma intrebi. Mult spor sa ai!Cheek Kiss
Olimpia
Scris: Monday, May 20, 2013 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/2/2012
floare2 am gasit acest model, cine stie sa il descifreze pls

Olimpia attached the following image(s):
333.jpg333..jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.