Nivel: Membru
Inregistrat: 2/21/2013 Mesaje: 45
| Buna seara tuturor, postez inca o fotografie, cu ceea ce am reusit sa fac pina acum. Feli attached the following image(s):
|
| Va cer din nou ajutorul, cu chiu cu vai, am ajuns pina la faza in care trebuie sa pun ochiurile pentru mineci si nu sunt sigura ca am inteles bine cate ochiuri trebuie sa montez : cand ajung la 46-48-50-51-23 cm trebuie sa montez o data 3-3-5-6-9 ochiuri ( in functie de marime), 7-7-6-5-2 ochiuri de 2 ori si o data 4-4-2-2-3 ochiuri pina ajung la un total de 90-93-95-96-98 ochiuri.
cand ajung la 71...82 cm trebuie sa scad 6-7-7-8-8 ochiuri pentru a forma gulerul si incepand cu randul urmator sa scad cite 1 ochi pe fiecare parte pina ajung la 41....44 ochiuri pentru fiecare umar/mineca
la 73...84 cm de inaltime totala se scad toate ochiurile ramase ???
Oare am inteles bine ?
Va multumesc anticipat pentru ajutor. |
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 6
| Feli wrote:Va cer din nou ajutorul, cu chiu cu vai, am ajuns pina la faza in care trebuie sa pun ochiurile pentru mineci si nu sunt sigura ca am inteles bine cate ochiuri trebuie sa montez : cand ajung la 46-48-50-51-23 cm trebuie sa montez o data 3-3-5-6-9 ochiuri ( in functie de marime), 7-7-6-5-2 ochiuri de 2 ori si o data 4-4-2-2-3 ochiuri pina ajung la un total de 90-93-95-96-98 ochiuri. cand ajung la 71...82 cm trebuie sa scad 6-7-7-8-8 ochiuri pentru a forma gulerul si incepand cu randul urmator sa scad cite 1 ochi pe fiecare parte pina ajung la 41....44 ochiuri pentru fiecare umar/mineca la 73...84 cm de inaltime totala se scad toate ochiurile ramase ??? Oare am inteles bine ? Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Nu stiu dc e prea tarziu, dar eu iti raspund totusi. Ai inteles bine, se inchid toate ochiurile ramase cand ajungi cu lucrul la 73...84cm. Daca mai ai nelamuriri la traducere, cu drag te ajut. Mult succes si spor sa ai. |
|
Nu stiu dc e prea tarziu, dar eu iti raspund totusi. Ai inteles bine, se inchid toate ochiurile ramase cand ajungi cu lucrul la 73...84cm. Daca mai ai nelamuriri la traducere, cu drag te ajut. Mult succes si spor sa ai. [/quote]
Multumesc de ajutor, nu e prea tarziu
Daca imi permiti te voi sacai cu intrebari cand ma impotmolesc. Abia astept sa-l termin, dar parca nu am nici un spor, poate pentru ca e firul foarte subtire Multumesc din suflet inca o data. |
Inregistrat: 10/27/2010 Mesaje: 6
| Feli wrote:Nu stiu dc e prea tarziu, dar eu iti raspund totusi. Ai inteles bine, se inchid toate ochiurile ramase cand ajungi cu lucrul la 73...84cm. Daca mai ai nelamuriri la traducere, cu drag te ajut. Mult succes si spor sa ai.
Multumesc de ajutor, nu e prea tarziu
Daca imi permiti te voi sacai cu intrebari cand ma impotmolesc. Abia astept sa-l termin, dar parca nu am nici un spor, poate pentru ca e firul foarte subtire Multumesc din suflet inca o data. [/quote]
In nici un caz nu ma sacai, numai ca nu intru f des pe forum. Acum, ca nu ai spor, doar gandeste-te la placerea de a-l imbraca si sa vezi cum iti vine sporul. Daca firul este mai subtire, sper ca ai avut grija la nr. de ochiuri aferent. Mobilizeaza-te si termina-l. M-am uitat putin si pe continuarea explicatiilor si, dc nu te descurci, nu-i nici o problema sa ma intrebi. Mult spor sa ai! |