Nivel: Membru
Inregistrat: 10/26/2008 Mesaje: 53
| Buna ziua! As vrea ca in acest topic sa ne ajutati, voi, profesionistele, in a ne explica unele modele de impletit. Am mai pus unele modele pe alte topice, dar nu mi-a raspuns nimeni cu nici o explicatie.. asa ca, va rugam frumos sa nu ne lasati doar sa privim modelul ci sa il si lucram. Multumim! |
|
| Va rog sa imi spuneti cum se lucreaza acest model de plover, in special pentru partea din stanga. Multumesc! andreia attached the following image(s):
|
|
| Pentru aceasta rochie, imi puteti da o explicatie a modelului, in special pentru partea de jos? Va multumesc! andreia attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| andreia eu cred k seamna cu aia plamanie https://picasaweb.google.com/115267941424803066259/FuksijevaKoftocka# acuma sa si mai dea si altele cu parerea |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| pentru partea de jos a rochiei (care este crosetata din ce imi dau eu seama) cred ca poti folosi acest model: mama_Sonyei attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| partea de jos a rochiei cred ca este tricotata,modelul l-am vazut undeva pe drops design,am sa caut si revin nu stiu cum sa atasez toata pagina,cel mai bine intri pe drops design si cauti pattern zigzag,sigur gasesti mai multe
carmen2000 attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/1/2010 Mesaje: 154
| andreia wrote:Va rog sa imi spuneti cum se lucreaza acest model de plover, in special pentru partea din stanga. Multumesc!
Seamana cu acest model. Imi pare rau dar nu am legenda pentru schema alaturata. Spor la lucru. mihaelaalinaivan attached the following image(s):
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2010 Mesaje: 400
| mihaelaalinaivan wrote:
Seamana cu acest model. Imi pare rau dar nu am legenda pentru schema alaturata. Spor la lucru.
si mie imi place acest model,dar fara laganda ar fi prea mult de facut si desfacut pana iese modelul.nu are altcineva si legenda? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/28/2009 Mesaje: 874
| mihaelaalinaivan wrote:
Seamana cu acest model. Imi pare rau dar nu am legenda pentru schema alaturata. Spor la lucru.
modelul asta e destul de greu de lucrat, se scade si se creste si pe dos si pe fata,iar la scazaturi trebuie sa rasucesti ochiurile |
|
| Multumesc mult pentru explicatii!!! Sper sa foloseasca si altor fete harnicute! Am gasit un filmulet pe youtube pentru modelul de la bluza.. am impletit asa cum impletea si doamna de filmulet.. dar nu mi-a iesit deloc la fel.. dar cred ca stiu si de ce.., pentru ca eu nu iau ochiurile rasucite pe andrea ci le iau normal... Nu fac asta pentru ca nu pot... http://www.youtube.com/watch?v=yEt4-ADzx0I&feature=related andreia attached the following image(s):
|
|
| carmen2000 wrote:partea de jos a rochiei cred ca este tricotata,modelul l-am vazut undeva pe drops design,am sa caut si revin nu stiu cum sa atasez toata pagina,cel mai bine intri pe drops design si cauti pattern zigzag,sigur gasesti mai multe
Multumesc! Da, acesta e modelul! Sper sa gasesc explicatiile si sa reusesc sa il fac. |
|
|