Exista viata dupa moarte ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dragos
Scris: Thursday, June 16, 2011 2:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/10/2011
misha wrote:
Pai tocmai ca celui rau nu-i place rugaciunea! Dar nu-i de-ajuns rugaciunea ta, cheama preotul acasa sa-ti faca o sfestanie, eventual sa sfinteasca si casa daca nu e sfintita deja. Mergi si te spovedeste, poate sunt pacate care intretin starea aceasta de lucruri. Numai un preot bun te poate lamuri si ajuta sa solutionezi problema cu ajutorul lui Dumnezeu. Si daca nu si nu, muta-te!

Aaaa, si inca ceva. Vad ca esti pasionat/a de lucruri paranormale si prea 'il cauti' peste tot pe cel rau. Si asta poate l-a adus asa aproape de tine...

da dar meseria mea este sa-l caut pe "cel rau".
dragos
Scris: Thursday, June 16, 2011 2:44 PM
Nivel

misha wrote:
Pai tocmai ca celui rau nu-i place rugaciunea! Dar nu-i de-ajuns rugaciunea ta, cheama preotul acasa sa-ti faca o sfestanie, eventual sa sfinteasca si casa daca nu e sfintita deja. Mergi si te spovedeste, poate sunt pacate care intretin starea aceasta de lucruri. Numai un preot bun te poate lamuri si ajuta sa solutionezi problema cu ajutorul lui Dumnezeu. Si daca nu si nu, muta-te!

Aaaa, si inca ceva. Vad ca esti pasionat/a de lucruri paranormale si prea 'il cauti' peste tot pe cel rau. Si asta poate l-a adus asa aproape de tine...
si sunt fata.
dragos
Scris: Thursday, June 16, 2011 2:46 PM
Nivel

de fapt,sunt platita sa studiez paranormalul si teoretic sa il caut pe "cel rau".
dragos
Scris: Thursday, June 16, 2011 2:54 PM
Nivel

si simt prezenta cuiva in casa -a acelei siluete- si asta ma sperie dar nu ma opreste sa studiez acel hotel/casa parasit/a.
misha
Scris: Thursday, June 16, 2011 2:58 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Pai si atunci ce te miri ca il vezi/simti etc...? Dupa cum vezi, site-ul acesta are alt specific decat cel cautat/studiat de tine, chiar daca pe ici colo s-au mai dezbatut anumite subiecte.sorry Sincer, toate subiectele deschise de tine imi dau un fior pe sira spinarii si nu cred ca isi au locul pe un site de copii si mamici. Nu o lua ca pe un afront, te rog! N-am nimic personal cu tine, doar imi exprim parerea.
dragos
Scris: Thursday, June 16, 2011 2:59 PM
Nivel

misha wrote:
Pai si atunci ce te miri ca il vezi/simti etc...? Dupa cum vezi, site-ul acesta are alt specific decat cel cautat/studiat de tine, chiar daca pe ici colo s-au mai dezbatut anumite subiecte.sorry Sincer, toate subiectele deschise de tine imi dau un fior pe sira spinarii si nu cred ca isi au locul pe un site de copii si mamici. Nu o lua ca pe un afront, te rog! N-am nimic personal cu tine, doar imi exprim parerea.

ok si ma mir de acele evenimente pentru ca inainte sa am slujba asta eram chirurga
kali
Scris: Thursday, June 16, 2011 3:35 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
alcool
zaza_
Scris: Thursday, June 16, 2011 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
dragos wrote:

chirurga

oaaaaaaaaaaaaaacool
t-mihaela
Scris: Thursday, June 16, 2011 11:23 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Cineva face misto pe aici ras ...o chirurga care vede prea multe filmehohot
mirela74chris
Scris: Friday, June 17, 2011 12:00 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Si cand te gandesti cata scoala iti trebuie sa devii "chirurga',parca iti vine sa lasi la o parte exprimarea corecta din punct de vedere gramatical...newclapuff
gabyta
Scris: Friday, June 17, 2011 12:05 AM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
hohot hohot chirurga,,,,sorry hohot hohot
Anelise
Scris: Friday, June 17, 2011 6:34 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
t-mihaela wrote:
Cineva face misto pe aici ras ...o chirurga care vede prea multe filmehohot

thumright Eu zic ca ori face mishto ori n-are toata tigla pe casa ... aia din Delta Dunarii! alcool ... Si mai cred ca "Dragos" e minora! ras
mirela74chris
Scris: Friday, June 17, 2011 8:37 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Liz wrote:

thumright Eu zic ca ori face mishto ori n-are toata tigla pe casa ... aia din Delta Dunarii! alcool ... Si mai cred ca "Dragos" e minora! ras

Subscriu Lizthumleft
dragos
Scris: Friday, June 17, 2011 9:45 AM
Nivel

zaza_ wrote:

oaaaaaaaaaaaaaacool

nu mai sunt chirurga ca era prea stresant
dragos
Scris: Friday, June 17, 2011 9:45 AM
Nivel

Liz wrote:

nu sunt minora
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.