Nivel: Membru
Inregistrat: 6/10/2011 Mesaje: 38
| misha wrote:Pai tocmai ca celui rau nu-i place rugaciunea! Dar nu-i de-ajuns rugaciunea ta, cheama preotul acasa sa-ti faca o sfestanie, eventual sa sfinteasca si casa daca nu e sfintita deja. Mergi si te spovedeste, poate sunt pacate care intretin starea aceasta de lucruri. Numai un preot bun te poate lamuri si ajuta sa solutionezi problema cu ajutorul lui Dumnezeu. Si daca nu si nu, muta-te!
Aaaa, si inca ceva. Vad ca esti pasionat/a de lucruri paranormale si prea 'il cauti' peste tot pe cel rau. Si asta poate l-a adus asa aproape de tine... da dar meseria mea este sa-l caut pe "cel rau". |
|
| misha wrote:Pai tocmai ca celui rau nu-i place rugaciunea! Dar nu-i de-ajuns rugaciunea ta, cheama preotul acasa sa-ti faca o sfestanie, eventual sa sfinteasca si casa daca nu e sfintita deja. Mergi si te spovedeste, poate sunt pacate care intretin starea aceasta de lucruri. Numai un preot bun te poate lamuri si ajuta sa solutionezi problema cu ajutorul lui Dumnezeu. Si daca nu si nu, muta-te!
Aaaa, si inca ceva. Vad ca esti pasionat/a de lucruri paranormale si prea 'il cauti' peste tot pe cel rau. Si asta poate l-a adus asa aproape de tine... si sunt fata. |
|
| de fapt,sunt platita sa studiez paranormalul si teoretic sa il caut pe "cel rau". |
|
| si simt prezenta cuiva in casa -a acelei siluete- si asta ma sperie dar nu ma opreste sa studiez acel hotel/casa parasit/a. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Pai si atunci ce te miri ca il vezi/simti etc...? Dupa cum vezi, site-ul acesta are alt specific decat cel cautat/studiat de tine, chiar daca pe ici colo s-au mai dezbatut anumite subiecte. Sincer, toate subiectele deschise de tine imi dau un fior pe sira spinarii si nu cred ca isi au locul pe un site de copii si mamici. Nu o lua ca pe un afront, te rog! N-am nimic personal cu tine, doar imi exprim parerea. |
|
| misha wrote:Pai si atunci ce te miri ca il vezi/simti etc...? Dupa cum vezi, site-ul acesta are alt specific decat cel cautat/studiat de tine, chiar daca pe ici colo s-au mai dezbatut anumite subiecte.  Sincer, toate subiectele deschise de tine imi dau un fior pe sira spinarii si nu cred ca isi au locul pe un site de copii si mamici. Nu o lua ca pe un afront, te rog! N-am nimic personal cu tine, doar imi exprim parerea. ok si ma mir de acele evenimente pentru ca inainte sa am slujba asta eram chirurga |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| oaaaaaaaaaaaaaa |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Cineva face misto pe aici ...o chirurga care vede prea multe filme |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Si cand te gandesti cata scoala iti trebuie sa devii "chirurga',parca iti vine sa lasi la o parte exprimarea corecta din punct de vedere gramatical... |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| chirurga,,,, |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| t-mihaela wrote:Cineva face misto pe aici  ...o chirurga care vede prea multe filme
Eu zic ca ori face mishto ori n-are toata tigla pe casa ... aia din Delta Dunarii! ... Si mai cred ca "Dragos" e minora! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Liz wrote: Eu zic ca ori face mishto ori n-are toata tigla pe casa ... aia din Delta Dunarii!  ... Si mai cred ca "Dragos" e minora! Subscriu Liz |
|
| zaza_ wrote:oaaaaaaaaaaaaaa nu mai sunt chirurga ca era prea stresant |
|
| Liz wrote: Eu zic ca ori face mishto ori n-are toata tigla pe casa ... aia din Delta Dunarii!  ... Si mai cred ca "Dragos" e minora! nu sunt minora |
|
|