Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Am si eu sa va povestesc o intamplare foarte ciudata dar totusi reala. Unchiul prietenii mele cele mai bune ,un om care nu era religios prin felul lui dar care a iubit foarte mult viatza cu toate ca nu a reusit sa se casatoreasca niciodata in varsta cred ca de 65 de ani s-a imbolnavit dint-o data de boala care medici cei mai buni de aici nu-i dadeau nici o sansa ,cateva luni si asta chiar pe dreptate.c-am dupa cateva luni acest om a fost internat in spital dupa ceva timp a intrat in coma .doctorii au chemat familia sa-si ia ramas bun .in timp de 48 de ore omul a zacut in coma ,toata familia se adunase-ra si asteptau sfarsitul.Acest om s-a trezit binenteles din coma si ce-i mai ciudat este ceea ce a povestit.Binenteles imediat doctorii au inteles ca se intampla o minune orcum nimeni nu avea un raspuns concret la ceea ce se intampla.Dupa ce a fost consultat si dus la toate aparatele s-a constatat ca tot corpul era sanatos si curat .el care era total distrus inauntru. Cunoscandu-i familia am vrut tare sa-l intalnesc sa aud de la dansul exact ceea ce s-a intamplat si ce a vazut.Este foarte cunoscut acum de toti din zona unde locuieste,ajuta oamenii sa se casatoreasca deci sa-si aleaga un partener bun,sunt femeii care timp de multi ani nu au reusit sa ramana gravide fiind binecuvantate de el sunt foarte multe ccare si-au indeplinit visul .Povestiri de necrezut si daca nu auzeam asta de la oameni pe care-i cunosc de atatia ani nu cred ca as fi crezut. Am rugat-o pe nepoata lui intr-o zi sa ma ia si pe mine in vizita la el.Uitandu-ma in ochii lui am inteles totul,vreau sa spun ca acuma aceasta persoana studiaza tot felul de tehnici de vindecare foarte vechi,vindeca cu plante ,cu tot felul de amestecaturi de plante. Ceea ce povesteste el spune ca a fost foarte fugitiv ,ingerul morti a carui nume nu la dezvaluit(are multe chestii pe care nu are voie sa le povesteasca din ceea ce a vazut acolo si de aceea multe intrebari de ale mele au ramas cu o jumatate de raspuns sau cu un zambet cald l-a luat de brat si a fost bagat intr-o sala imensa unde cica i se tinea judecata ,ceea ce spune el ca nu era singur ,iar cei care-l judecau erau toti ingeri ,viatza i-a trecut foarte rapid prin fatza ca pe un film si a fost intrebat de cateva din faptele lui si bune si rele foarte multe intrebari au fost din copilaria lui .I-am spus ca el se va intoarce si ca deocamdata inca nu si-a indeplinit misiunea care trebuia sa o aiba.Printre altele ,povesteste el am reusit si eu sa pun o intrebare aceea de ce nu am putut sa ma casatoresc niciodata?La care ei i-au raspuns ca el a trebuit sa ramana necasatorit dar prin el multe perechi vor gasi fericirea si iubirea unul fatza de celalat.Orcum cum povestea el cu multe amanunte chiar daca vreau eu nu o pot face. Acuma este complet sanatos si-si inchina viatza numai pentru fapte bune ,are mii de perechii care si-au intemeiat famiilii numai datorita lui ,a vindecat foarte multi oameni. sigur santeti curioase mie ce mi-a spus ? eu fiind de al familiei am venit numai sa-l cunosc ,mi-a spus de Yohanan ,de glanda tiroida ca ar trebui sa-mi fac un control si uite -o pe maica mea bolnava ,mi-a spus ca sunt foarte pazita de sus de niste neamuri de ale mele care au ranguri foarte mari si ca sunt un om special ,nu prea avea ce sa-ti zica alteceva binenteles ca mmai toti ceilalti cunoscatori! lasati-ma sa iau o pauza de cafea si promit ca ma intorc cu fatza cea mai tare care m-a lasat pe mine ......mutaaaa !si asta vine din ceea ce eu am simtit ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Asteptam cu nerabdare. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| |
|
| Deci dupa intalnirea asta nu stiu dupa cat timp dar va spun sincer de fiecare data cand ma simteam mai slabita sau nu in apele mele ,prietena mea primea telefon de la el si intreba de mine,nu mai spun ca pe nepoatasa o termina de fiecare data cand suna are si ce sa-i transmita si tot este adevarat si la timpul potrivit ,orcum sa spunem ca este din familie dar puterea lui de a simti omul este fenomenala. sa nu uit acuma face cineva despre el un film documentar! Intr-o dimineatza ma trezesc foarte ciudat si cu o stare stiti voi cum ca as avea ceva pe inima si-mi dau seama imediat si de ce . Am visat ca am plecat toata familia intr-o vizita neanuntza la Amram (asa il cheama)am intrat in casa erau niste oameni necunoscuti care se tot invarteau pe acolo si eu nu intelegeam de ce .Nu erau oameni cunoscuti mie ca sa-i stiu din familie ,oameni straini ,intrebati fiind de mine unde este el mi-au spus ca ce nu stii a murit.eu ramasesem blocata ,tocmai il adusesem pe yohanan sa-l cunoasca ,ce naiba cum sa moara doar avea atatea de facut inca pe pamant ...ma gandeam eu si nu am crezut .Binenteles dupa multe intrebari si investigato am si intrebat daca prietena mea stie de asta ,nu stie nimeni numai ei ,oamenii aceea erau foarte ciudati ,duri ,porunciosi si vorbeau intre ei o limba pe care nu am recunoscut-o . am spus ca eu nu cred si ca vreau sa-i vad corpul,la evrei cine stie mortul niciodata nu este descoperit deci este ceva foarte ciudat ca am cerut asta in vis.mi-au spus sa astept ,au vorbit intre ei si parca au deschis usa de la baie si mi-au adus corpul lui gol binenteles si mi l-au pus pe jos.Intradevar era mort am fugit afara sa o sun pe prietena mea ,l-a care ea nu s-a arat surprinsa deloc spunandu-mi ca ea stia deja.binenteles eu foarte nervoasa ca nu mi-a povestit si mie mi-am luat familia si am parasit locuintza lui cu o stare foarte proasta cu care m-am si trezit.
Ma doare mina , revin imediat! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| hai shirel fa ceva la mana aia,da-o cu bengay ce faci?? |
|
| Buli,ce tampita sunt am citit de doua ori numai nu intelegem de ce ma injuri?
Aaa,unde ramasesem ok acesta a fost visul meu .a doua zi binenteles cand o imbracam pe Eden sa o duc la gradi printre altele de obicei este si dicutia zilei ce facem astazi ,ce am visat tot felul din astea si-i povestesc printre altele visul despre Amram ,Yohanan nu-l cunoaste personal dar i-ampovestit de el si ce mi-a spus .I-am spus trebuie sa o sun pe Ety prietena mea si sa-i povestesc. ziua trece stiti voi cum este pe la amiaza dupa ce am adus-o pe Eden de la gradi o sun sau ma suna ea sa ma intrebe ceva si printre altele eram aproape sa uit sa-i povestesc fato ,uite ce am visat despre Amram la care ea imi reteaza vorba si-mi spune :Vai nici nu-ti poti inchipui ce i s-a intamplat Lui Amram l-au dus azi dimineatza la spital cu salvarea Am ramas tablou ,picioarele incepusera sa-mi tremure ,nu stiu cred ca pluteam .eram socata tooooootal! Ety a ramas si ea fara glas si mi-a spus Fato tu ai fi trebuit sa-l avertizezi si asta chiar vroiam sa fac sa-i povestesc tot ce am visat in legatura cu el si sa-i spun ai grija ceva are sa se intample sau u stii si simti mai bine deci ai grija de tine. pe urma mi-a povestit ca seara adica noaptea foarte tarziu fiindca el studiaza si se roaga obosit a intrat in baie sa faca un dus a alunecat ,a cazut si pana dimineatza cand a venit sora lui nu s-a miscat din cada ,lesinat de durere .Deci l-au scos gol din cada exact cum il visasem eu ca il scoate din baie numai ca in visul meu era mort. M-am socat desigur si pana in ziua de astazi sunt sigur ca am primit prin vis un mesaj prin care sa-l ajut pe el.si el binenteles spune la fel ,nu este uimit fiindca spune ca m-a simtit cat de spirituala sunt si poate de asta au si luat legatura cu mine !
ce spune-ti fetelor pana acum a cand povestesc mi se pune un nod in gat si amutesc ,sa ma fi vazut ce mutra aveam dupa ce am vorbit cu nepoata sa si cand m-a vazut yohanan a spus ca lesinin.Asta este povestea si visul meu .Realitate curata daca cineva poate sa-mi explice asta ,si chiar sa comenteze o rog sa o faca. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| shirel,uimitor! Multa sanatate mamei tale Aseara te-am visat si cred ca are legatura cu ceea ce povestesti.Astept sa termini si apoi iti spun |
|
| Asta este totul tin sa precizez ca el nu a avut moarte clinica ci coma si nu mi-a povestit nimic despre tunelul de lumina despre care toti povestesc.Mi-a dat cateva amanunte ca s-a intalnit cu ingerul care este respunzator de sanatate si de la care spune el ca a primit si indicatii cum sa vindece cu diferite plante cum se vindeca odata ,tin sa precizez ca nu face vraji ,nu cere sau i-a bani de la nici o persoana pe care o ajuta si ce am inteles ca nici nu se arunca sa ajute pe fiecare!Ai intelessss!
Ingeras,multumesc mami despre mama mea nu mi-a spus nimic doar despre mine sa am grija si sa fac control de glanda ,ce crezi ca nu mi-am luat acuma sa fac analizele ,binenteles dupa ce am auzit de maica mea chiar ca trebuie sa o fac .Este semn ca ceva ar putea sa am si eu nu mi-ar fi aruncat el asa degeaba dupa ce mi-a si spus ca am gatul sensibil ...oooooohoo si inca cum. auziti eu nu cumva am gresit topicul? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| hai tu shirel ca nu te-am injurat. doar ca nu stiam de ce nu-ti mai trece mana odata. eram nerabdatoare sa aflu restul povestii
Interesant nu stiu ce sa zic, am avut si eu vise premonitorii sa zic asa, in care vedeam ceva ce se va intampla cu lux de amanunte, si totul se intampla intocmai, dar numai de 2 ori in viaza.. |
|
| bulibuli wrote:hai tu shirel ca nu te-am injurat. doar ca nu stiam de ce nu-ti mai trece mana odata. eram nerabdatoare sa aflu restul povestii Interesant nu stiu ce sa zic, am avut si eu vise premonitorii sa zic asa, in care vedeam ceva ce se va intampla cu lux de amanunte, si totul se intampla intocmai, dar numai de 2 ori in viaza..
Buli ,nu iubita aiurea glumeam uitasem de ea mana ca intre timp faceam si cartofi prajiti (cips)lui Eden si sa vezi ce slabesc eu fugind de jos in sus si ca sa scriu si sa nu-mi se arda cartofii. visuri de astea de obicei am mai avut dar cu distante lungi dintre vis si eveniment ,am visat amoartea Dianei,moartea regelui Iordaniei plus mult mai alte vise dezastre de astea incediul din Grecia plus ca Yohanan ma numeste vrajitoare de cand i-am povestit cate ceva despre toti de la munca lui secreta! Eu le numesc simple coincidentze dar de obicei povestesc totul la alte persoane ca sa nu le uit si sa-mi poata aminti daca se intampl ceva!
Ce vroiam sa va spun in toata povestea mea este despre omul acesta nu despre visul meu ,el este intradevar un fenomen!!! |
|
| ingerash wrote:shirel,uimitor! Multa sanatate mamei tale Aseara te-am visat si cred ca are legatura cu ceea ce povestesti.Astept sa termini si apoi iti spun
Ingeras acuma este randul tau sau ne mutam la vise? |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| shirel wrote:Ingeras acuma este randul tau sau ne mutam la vise?
La vise eu oricum ti-am trimis PM |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Shirel, visul tau mi-a adus aminte di Allison Dubois (nascuta la Phoenix, 24 gennaio 1972) scriitoare si medium americana, care a inspirat filmul Medium. Ea intra in contact cu persoane decedate pentru a ajuta politia la rezolvarea cazurilor...se spune ca 80-90% din ceea ce povesteste e real. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Shirel, eu n-am cuvinte! Am citit tot! |
|
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Shirel,foarte frumos!Fara cuvinte! |
|
|