Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Oare totul se termina cand murim ? Exista viata dupa moarte ? Exista altceva dupa moarte ? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Cu siguranta exista ceva, ca doar nu se termina calatoria atunci cand murim! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pai cum sa nu existe, ca doar nu ne-a facut Dumnezeu pentru cateva zeci de ani, ca doar se ataseaza si El de noi, normal ca exista vesnicie. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Eu chiar acum citesc 'Vamile vazduhului' de Nicodim Mandita...marturii ale Sfintilor Parinti si alte pasaje din Evanghelie si nu mai stiu de pe unde ca Dumnezeu si viata de dincolo exista! Ooooh, fetelor, daca am trai cu gandul ca maine vom muri si daca am sti ce ne asteapta dincolo de viata acesta, cu siguranta lumea ar fi mult mai buna! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| cartile lui lazarev le consider un raspuns extraordinar de elocvent.Niste informatii absolut cutrmuratoare.
Eu cred cu tarie in reincarnare.Cred ca in viata curenta ne "spalam" pacatele, ni se ofera sanse sa deveim mai buni, mai puri, mai curati.Cred ca in aceasta viata am venit cu un scop anume, si plecam cu un alt scop spre o alta cale foarte bine definita si conturata de Cel ce guverneaza peste tot Universul.Cred ca in viata actuala primim nici mai mult, nici mai putin decat ceea ce meritam.Nimeni niciodata nu ne va da ceva pe nemeritate.Orice rautate, orice nenorocire vine pentru ca meritam.Meritam sa zambim, meritam sa radem, meritam sa traim.Dar nu oricum, ci dupa niste legi nescrise, dupa legile Celui ce este IUBIRE. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si eu cred in reancarnare.Trebuie sa fii atent cum traiesti viata ca risti sa "cazi" si nu mai ajungi pur in veci vecilor.Asta e iadul, reancarnarea o vesnicie.Cu cat gresesti mai mult cu ata mai jos cobori,cu cat traiesti dupa regulile date de ceea ce noi numim D-zeu, cu ata drumul e mai scurt spre purificare. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Eu cred in existenta vietii vesnice , a aceleia de care vorbeste Biblia. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| cu siguranta ca exista viata dupa moarte si inca una mult mai buna si linistita . |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| bereea wrote: Eu cred in existenta vietii vesnice , a aceleia de care vorbeste Biblia. Subscriu. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Exista,desigur! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Nu, nu cred ca exista viata dupa moarte! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| La moarte,murim doar fizic,sufletul e nemuritor."Energia nu apare,nu dispare,doar se transforma" |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| carla wrote:La moarte,murim doar fizic,sufletul e nemuritor."Energia nu apare,nu dispare,doar se transforma"
Bravo! Bravo! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Cred ca exista viata dupa moarte! |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| este mult prea scurta viatza aceasta ptr a nu exista o alta dupa. Viatza eceasta este ca o punte de trece spre viatza de dincolo |
|
|