Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu cred ca dragos le cam infloreste |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Dragos, pana la un punct erai chiar amuzant/a; eu m-am distrat copios - pacat ca nu am avut mai mult timp liber ieri Deja intreci masuta, mai ales ca am o vaga impresie ca dragos s-a transformat din chirurga in... fata... Sau aia e cealalta personalitate a ta? Cea de timp liber, cand esti in concediu de vanator de fantome? Probabil ca trebuie anuntata Adriana. Deocamdata sa spunem ca un avertisment ajunge, insa am si eu o premonitie cum ca s-ar putea sa-ti fie suspendat contul. Chiar crezi ca intereseaza pe cineva aberatiile tale? |
| AdrianaC wrote:Oare totul se termina cand murim ? Exista viata dupa moarte ? Exista altceva dupa moarte ? normal ca exista ceva! |
| Liz wrote: Idem!  ... Cat despre suspendarea conturilor, ii dam drumul? ce mai astepti??? |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Gata! S-a rezolvat! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Pai si eu chiar incepusem sa ma distrez cu ea /el dar nu am avut timp disponibil pentru asa ceva ! Daaa ma bucur chiar ca cineva a luat initiativa de ai anula contul fiindca incepuse sa o ia c-am razna de tot.Doamne sunt multi care chiar nu au ce face,pai mai bine mi-ar dona mie timpul asta!! Sory,offf topic! |