Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/21/2009 Mesaje: 278
| Formula de mai jos,este propusa de Pavel Corut pt a fi citita in fiecare zi de câte 20 de ori, dimineata si seara.Eu reusesc sa o citesc doar de 5-10 ori,dimineata si seara,pt ca este destul de lunga. " Eu, Ion Popescu, sunt inspirat, ajutat si ocrotit de Dumnezeul creatorilor morali. Am deplina încredere în fortele mele psihice si fizice. Sunt perfect sanatos din toate punctele de vedere. Creierul meu e sanatos si functioneaza normal. Sistemul meu nervos e sanatos si functioneaza normal.Organele mele de simt sunt sanatoase si functioneaza normal.Organele interne din corpul meu sunt perfect sanatoase si functioneaza normal. Toate sugestiile si amintirile negative din creierul meu s-au destramat si s-au evaporat. Toate programarile mentale de boli si necazuri s-au destramat si s-au evaporat din creierul meu.Functionez la întreaga mea capacitate psihica si fizica, astfel ca obtin succese în toate domeniile abordate.Invat cu usurinta lucruri noi, gândesc rapid, stiintific, logic, pragmatic si realist. Analizez cu rapiditate si corect problemele de viata si iau cele mai bune decizii, deoarece sunt inteligent si cult. Imaginez creator si realist,astfel ca elaborez planuri aplicabile în practica.Posed o vointa puternica, exersata si calita în evenimentele vietii.Imi urmaresc cu tenacitate scopurile stabilite,înving toate tentatiile si obstacolele din cale si obtin întotdeauna succese. Nici un esec sau necaz nu-mi afecteaza vointa si mersul meu ascendent, catre succese.Sunt optimist, vesel, sociabil, prietenos si omenos.Iubesc viata si-i traiesc din plin bucuriile. Nici un necaz nu reuseste sa-mi strice buna dispozitie. Depasesc esecurile si necazurile cu umor si întelepciune. Ma port demn, civilizat si corect cu toti oamenii între care traiesc, fapt pentru care sunt simpatizat. La rândul meu, acord simpatie, încredere si dragoste persoanelor din jur.In toate ocaziile, sunt calm si stapân pe mine însumi. Nici o stire negativa nu-mi afecteaza calmul si siguranta de sine. Analizez stirile negative rece si rational,astfel ca iau cele mai bune solutii de prevenire si limitare a necazurilor.Rezist la eforturi fizice si psihice mari si îndelungate.Muncesc mult, cu succese în tot ce întreprind. Caut mereu solutii originale de rezolvare a problemelor profesionale. Descopar, inventez si inovez în domeniul meu de activitate. Sunt o fire pragmatica, cauza pentru care nu ratacesc în probleme teoretice, imposibil de rezolvat.Ma adaptez cu usurinta la situatii noi, fara a suferi psihic. Intuiesc din timp directia de evolutie a evenimentelor,asa ca ma înscriu pe fagasul viitorului, obtinând mai multe succese decât alte persoane. Nu iau în seama criticile si sugestiile negative ale invidiosilor si ignorantilor. Nu-mi cheltui energia psihica pentru a urî, a pizmui, a planui fapte negative,învat, muncesc si ma comport ca un creator moral.Imi organizez perfect gândirea si activitatea, astfel ca muncesc relaxat si cu maxima elîcienta,îmi îndeplinesc rapid si corect planurile facute si sarcinile nou aparute.Sunt o personalitate puternica,optimista, de succes.Ma respect pe mine însumi pentru modul meu corectde simtire, gândire, vorbire si actiune. Sunt demn, curajos,întreprinzator, sigur de mine si de posibilitatile mele psihofizice,activ si energic. Nu ma umilesc si nu ma înjosesc niciodata. Nu savârsesc fapte nedemne de calitatea de om creator si moral. Sunt combativ fata de ideile si obiceiurile retrograde si imorale. Impun în jurul meu comportamente demne, progresive si morale.Potentialul meu creator se dezvolta continuu, prin noi creatii, noi inventii si inovatii.Inovez produse, servicii si metode folositoare oamenilor din jur si aplicabile în România. Actionez cu perseverenta pentru aplicarea lor înpractica.Sunt echilibrat, prevazator si econom, astfel ca duc o viata prospera. Nu cheltuiesc bani pentru lucruri inutile si bucurii iluzorii, ci-i economisesc pentru lucrari importante.Averea câstigata prin munca nu ma dezumanizeaza,nu ma determina sa-mi încalc regulile de viata sanatoasa,creatoare si morala cu care am fost educat."
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Roxinthia, meditatia este luata de pe un site care apartine lui Risvan Vlad Rusu. Nu am citit cartea lui Dael. Dar am s-o caut. Ai initiere in cristaloterapie?
Cristine, afirmatiile domnului Corut sunt corecte, dar mie mi se par un pic prea pompoase. Pentru mine este suficient sa fiu conectata cu Dumnezeu si sa functionez in mod optim, asa cum vrea El. Nu spun niciodata sa functionez normal, pentru ca normalitatea mea poate nu este ceea ce trebuie, intelegi? Iar daca toate actiunile mele sunt duse la indeplinire cu voia lui Dumnezeu este minunat! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Banuiesc ca si el s-a inspirat tot dupa Dael Walker pt ca eu lucrurile astea le stiu de cel putzin 10 ani Zaza - aveam mai multe carti in format electronic dar erau la serv. Toate postarile mele de la acest topic sunt primele capitole din cartea lui Dael Walker luate de pe scribid Mai am si unele cu vindecarea cu cristale dar intai sa le caut |
|
| Gata Zaza am gasit-o Atasamente: cartea cristalelor.doc 608 KB, salvati 1,064 ori.
|
|
| Am gasit-o si eu. Si am inceput s-o citesc. Intradevar, se regasesc in carte multe din lucrurile pe care le stiu. De altfel, le-am auzit in mare parte si in filmul Secretul.
Un singur lucru vreau sa adaug. In mediatia invocarii luminii: "Invoc Lumina Cristului launtric. Sînt un canal curat si perfect. Lumina îmi este calauza" intotdeauna se invoca lumina lui Dumnezeu in interiorul nostru si nu din interiorul nostru. Sper ca m-am facut inteleasa. Este o mare diferenta.
Va pup! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/21/2009 Mesaje: 278
| Nu Pavel Corut a descoperit autosugestia-puterea subconstientului;el doar explica foarte bine cum s-o pui in practica.Nu poti doar pur si simplu,sa citesti formula asta si sa crezi c-ai inteles tot....Trebuie citita cartea!
|
|
| zaza_ wrote:Am gasit-o si eu. Si am inceput s-o citesc. Intradevar, se regasesc in carte multe din lucrurile pe care le stiu. De altfel, le-am auzit in mare parte si in filmul Secretul.
Un singur lucru vreau sa adaug. In mediatia invocarii luminii: "Invoc Lumina Cristului launtric. Sînt un canal curat si perfect. Lumina îmi este calauza" intotdeauna se invoca lumina lui Dumnezeu in interiorul nostru si nu din interiorul nostru. Sper ca m-am facut inteleasa. Este o mare diferenta.
Va pup!
Zaza imi cer scuze dar neuronii mei sunt cam obositi de la sarcina Adica nu e bine exprimarea din carte? Poate e doar o greseala de traducere. |
|
| Nu, traducerea este buna, insa intentia conteaza. Adica poate avea doua intelesuri. Invoc lumina Cristului, lumina lui Dumnezeu spre a cobori in interiorul meu sau invoc lumina Cristului launtric, lumina divinitatii din mine. Intelegi ce vreau sa spun? In aceasta meditatie eu intotdeauna invoc lumina lui Dumnezeu. |
|
|