Exercitii practice de AUTOSUGESTIE

Options Exercitii practice de AUTOSUGESTIE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TeosOf
Postat: Thursday, March 11, 2010 2:09 PM

Nivel: Senior

Intrat: 3/4/2008
Postari: 7332
Roxinthiahearts ma bucura starea pe care ti-o dau postarile mele si mi-ar placea sa postezi aici. Oricine e binevenit.topai
Am avut si eu o perioada cand lucram/meditam cu cuarturile, dar m-am cam lenevit. Am foarte multe imprastiate prin casa, caci aduc energii pozitive. De multe ori, cand nu uit, cand am vreo problema mai importanta de rezolvat, imi iau un cristal, mai mic, in buzunar, depinde de problema.
roxinthya
Postat: Thursday, March 11, 2010 2:19 PM


Nivel: Senior

Intrat: 11/10/2009
Postari: 7233
Locatia: Bucuresti
Multumesc Teo! :018:
Deci mai intai am sa postez pentru toata lumea o scurta descriere despre ce sunt cristalele:

CARTEA CRISTALELOR

(CRISTALUL, ACEASTA FIINTA VIE)

de DaEl Walker


Proprietati fizice
În teoria si practica noastra se impune întrebarea: Ce sînt cristalele? Raspunsul poate fi gasit în mai multe moduri. Din punct de vedere fizic, cristalele sînt apa fosilizata. Ele iau nastere atunci cînd apa se combina cu un element în anumite conditii de presiune, temperatura-si energie. Cînd exista aceste conditii, apa va provoca (sau permite?) transformarea elementului în cristal. (Din punct de vedere metafizic, apa - izvor al vietii - permite unui membru al regnului mineral sa ajunga în forma unei fiinte mai unitare si ordonate, tinzînd spre o dezvoltare superioara în cadrul universului).
Siliciul, sub forma de nisip, se combina cu apa si rezulta bioxidul de siliciu sau cristalul de cuart.
Cristalele au anumite proprietati fizice; la cristalul de cuart, aceste proprietati se numesc piezoelectrice.
Cuartul amplifica, transforma, înmagazineaza, focalizeaza si transfera energia. O lamela de cuart dintr-un microcircuit amplifica semnalul electric - datorita acestei proprietati s-au nascut microfonul, difuzorul si toate formele de echipament audiovizual.
Cuartul transforma energia! Daca este comprimat, genereaza electricitate. Cînd se transmite un curent electric prin cristal, acesta se mareste. Un curent alternativ îl face sa se mareasca si sa se comprime alternativ. Acest lucru realizat suficient de rapid poarta numele de oscilatie. Cînd este taiat în forme precise, cuartul vibreaza în ritmuri exacte si transforma electricitatea în unde care pot fi emise ca în semnalele radio si TV.
Cuartul transforma energia solara în electricitate în dispozitive numite celule fotoelectrice.
El înmagazineaza energie. O lamela de cuart într-un microcircuit înmagazineaza mari cantitati de date în "memoria" unui computer.
Cuartul este folosit sa transmita informatii în computere si în functii sofisticate de comutare electronica. Capacitatea cristalului de a vibra în ritmuri precise este folosita la obtinerea aparatelor de masura a timpului, extrem de exacte.
Cuartul focalizeaza energia. În laseri, cristalele ne permit sa masuram distanta pîna la Luna cu precizie de secunde, sa ardem prin peretii de otel sau sa efectuam delicate operatii pe ochi.
Proprietati metafizice
În metafizica, toate proprietatile fizice au corespondenta în lumea mentala sau psihica. Poate ca ar trebui sa dezvoltam definitia metafizicii. Meta înseamna "mai sus sau dincolo de". Prin urmare, metafizica se afla mai sus sau dincolo de fizica. Daca fizica este, eventual, studiul actiunii energiei, nimic nu poate fi mai sus si dincolo de ea deoarece totul este energie într-o forma oarecare. Atunci putem noi separa o parte din ea numind-o "fizica mintii", studiu al actiunii energiilor mentale?
Efectele cristalului asupra energiei mentale sînt tot atît de impresionante ca si efectele asupra energiei fizice.

Amplificarea. Cristalele amplifica nu numai energia corpului ci si gîndurile. Ele confera gîndurilor forta si claritate. Ele permit gîndurilor sa influenteze materia într-un mod mai eficient. Luati doua plante de acelasi fel si aceeasi marime. Îngrijiti-le si udati-le la fel si puneti un cristal lînga una din plante. Cu un cristal în mîna stînga, creati imaginea mentala a plantei cu cristal, crescînd înalta si viguroasa. Vorbiti plantei si aratati-i cît de frumoasa este si va fi. Umpleti-o cu caldura si afectiune. Nu faceti nimic pentru cealalta planta. Udati-o fara sa-i acordati vreo atentie. Rezultatele vor arata o impresionanta diferenta de crestere, dupa o luna.
Transformarea. Umpleti doua pahare cu apa de robinet. Asezati unul dintre ele pe un manunchi de cuart de aproximativ 5 cm în diametru. Puneti celalalt pahar la o distanta de cel putin 3 metri. Lasati-le 24 de ore. Gustati apa. Va exista o diferenta considerabila de gust între cele doua pahare. Energia cristalelor va transforma compozitia moleculara a apei.

Înmagazinarea. Putem încarca un cristal cu energie, iar el o va stoca pentru uz ulterior. Experienta ne-a demonstrat ca putem înmagazina informatia în cristal. Nu avem un test specializat ca sa demonstreze acest lucru. Va amintiti, din filmul Superman, cristalul cunoasterii care l-a învatat pe copil si mai tîrziu pe adult? Lucram acum la tehnici de înregistrare si recuperare a formelor de gînduri depozitate în cristale. Luati ca exemplu craniile cristaline gasite în America Centrala, despre care multi cercetatori ai cristalelor cred ca sînt astfel de computere pentru stocare. Acesti cercetatori au avut viziuni din toate epocile si au constatat ca au constientizat o noua cunoastere dupa ce au lucrat cu craniile respective.

Focalizarea. Cu gîndurile noastre putem focaliza energia exact acolo unde dorim. Putem folosi aceasta capacitate pentru vindecarea cu cristale. Acest lucru este detaliat mai tîrziu.

Transferarea. Cristalul ne permite nu numai sa transferam direct energie la cineva din apropiere, ci s-o si proiectam la distante de mii de mile. Cristalul este un ajutor excelent pentru telepatie, trimiterea si receptarea gîndurilor.
Se poate chiar mai mult. Cristalul este un coridor între dimensiunea fizica si dimensiunile mentale. Îl putem folosi ca sa comunicam cu mineralele, plantele si animalele. Putem comunica si cu inteligenta exterioara dimensiunii fizice. Putem vorbi cu îngerii, maestrii, învatatorii, vindecatorii. Multi dintre ei au multa întelepciune de împartasit. Sînt nerabdatori s-o faca, dar nu pot decît atunci cînd avem mijloace sa ascultam. Unele persoane au auzul interior deschis si pot receptiona - si receptioneaza. Altii trebuie ajutati. Cristalul poate fi mijlocul care va înlesneste comunicarea.
Cristalul poate determina alterarea starii de constienta. El poate servi drept vehicul pentru a ajunge la talentele si capacitatile mentale, pentru a le folosi. Toate capacitatile paranormale pot fi stimulate si amplificate prin folosirea cristalului. Folosirea metafizica cea mai eficienta este în vindecare. Aici, cristalul ajuta mentalul metafizic sa dirijeze corpul fizic spre refacere si echilibrare. Astfel, cristalul poate fi vehiculul de unire a fizicului si metafizicului.
roxinthya
Postat: Friday, March 12, 2010 11:45 AM


Nivel: Senior

Intrat: 11/10/2009
Postari: 7233
Locatia: Bucuresti
Continui cu citat din aceeasi carte:

ATLANTIDA
S-au scris mii de carti despre Atlantida. Numai cîteva dintre ele mentioneaza cristalele. Edgar Cayce, mediumul din Virginia Beach, Statul Virginia, le-a amintit de mai multe ori în comunicarile facute în stare de transa.
În cartea Romance of Atlantis (Povestea Atlantidei), Taylor Caldwell a scris la vîrsta de 12 ani despre folosirea cristalelor pentru întinerire, pentru mentinerea în viata timp de sute de ani.
Ruth Montgomery vorbeste în The World Before (Lumea care a fost) despre folosirea cristalelor în Atlantida si Lemuria.
Metoda canalizarii intuitive folosita de noi ne-a dezvaluit o întreaga civilizatie, de o putere si o splendoare incredibile, datorate stiintei cristalelor. Masinile erau puse în functiune cu puterea mintii. Cristalele erau folosite pentru furnizarea puterii libere nelimitate. Cu ajutorul cristalelor se transforma energia solara într-o forma de electricitate. Am vazut imaginile lentilelor concave si convexe care captau si transformau razele soarelui si depozitau energia într-un material lichid. Ulterior am identificat acest material ca fiind o solutie de cristale lichide.
Retele mari erau destinate captarii si folosirii cîmpului energetic al pamîntului. Toate functionau pe baza de cristale.
Folosind gîndirea controlata la dirijarea modificarilor chimice ale materiei se obtineau cristale uriase, cu forme exacte. Chiar aspectul molecular era modificat pentru a modela si dirija energia în forme exacte. Sunetul si Lumina erau trasate în frecvente precise nu numai fizice, dar si mentale. Acestea erau trimise prin cristale menite sa actioneze nave aeriene, marine si submarine. Descoperirea folosirii cristalelor pentru controlarea incredibilei reactii energetice dintre materie si antimaterie a dat nastere zborului spatial. Cînd aceasta actionare a fost legata de capacitatea cristalului de a actiona mentalul în calatoria interdimensionala, s-a putut proiecta nava spatiala interstelara si s-a putut astfel zbura spre stele.
Cristalele erau folosite în constructii. Am vazut imaginea unor astfel de oameni asezati în cerc în jurul unui cristal. Toti oamenii erau învatati din copilarie sa realizeze concentrarea perfecta. Am putut vedea un fascicul de energie strabatînd mile întregi pîna la un operator care tinea în mîna o cutie prevazuta cu o pîrghie, avînd în partea de sus o maneta de comanda. A îndreptat-o catre o piatra uriasa, a miscat pîrghia si piatra s-a ridicat, a ramas în aer. O comanda simpla si omul a adus piatra în fata lui.
Turnuri mari gen far au fost construite în apropierea marii. Acolo stateau operatori care comunicau cu delfinii si balenele. Cu ajutorul lor, operatorii se îngrijeau ca bancuri de pesti sa astepte navoadele în larg.
O parte din inginerii-preoti vorbeau spiritelor deva ale regnurilor animal si vegetal. Cu ajutorul acestor deva s-au facut experiente în vederea obtinerii unor noi forme de viata. Jumatate animale, jumatate plante, au fost create animale cu aripi sau cu trup de peste. Unii chiar au unit animale si oameni obtinînd oameni-pasare, sirene, minotauri si centauri. Nimic nu era imposibil deoarece cristalele i-au dat omului dominatia asupra tiparelor cretiei. Acesti oameni erau ca zeii.
Frumoase si puternice temple de vindecare au umplut tinutul. Aici combinarea energiilor luminii, culorii, sunetului, magnetismului si gîndului erau canalizate prin cristale pentru a face vindecari miraculoase.
Atlantii stapîneau complexitatea tuturor razelor si subrazelor de culoare si sunet. Au facut diagramele traiectelor neurologice ale corpului omenesc. Ei cunosteau toate canalele corpurilor energetice. Chirurgia eterica pe corpul energetic era de preferat celei pe corp fizic. Atunci cînd trebuia, vindecatorii preoti intrau în contact cu corpul mental al pacientilor pentru a comanda celulelor corpului sa se departeze si sa expuna un organ bolnav. Vaselor de sînge li se imprima închiderea. Celulele din jurul organului respectiv îsi micsorau aderenta si împingeau organul la suprafata corpului unde vindecatorul îl prelua si îl introducea într-o camera de întinerire. Organul refacut era reintrodus în corp. Celulele se uneau lent, vasele de sînge trimiteau sînge în organ, iar plaga se închidea singura. Nu se înregistra nici o suferinta, sîngerare, infectie sau soc.
Unii au denaturat marea forta pozitiva a cristalelor. Puterea lor a fost folosita ca sa distruga si sa înrobeasca. Uriasele energii eliberate au provocat dezechilibrul pamîntului. Un cutremur puternic a dus la distrugerea Atlantidei.
Cîtiva supravietuitori au dus cristalele în alte tinuturi. În Egipt, au construit o piramida înalta, folosind cristalele la ridicarea si amplasarea blocurilor masive.
Ei au folosit energia similara laserului pentru a taia si îmbina piatra atît de precis încît o hîrtie îndoita nu poate patrunde printre blocuri de piatra care cîntaresc tone. Au construit baza din granit, stiind ca greutatea pietrelor de deasupra va comprima cuartul din el, obtinînd un cîmp energetic pe care l-au folosit apoi la vindecare, întinerire si ceremonii religioase. Au acoperit cu gresie si calcedonic pentru a obtine un rezonator; deasupra au pus un cuart pur. Cu acest transmitator gigantic au putut mentine o comunicare limitata cu prietenii din Pleiade sau alte sisteme stelare.
Oriunde au mers, supravietuitorii au lasat dovezi. Le-au lasat sub Marea Piramida din Egipt, în pesterile din Muntii Tibetului si în piramidele din China, America de Sud si America de Nord. Vîrfurile muntilor din toata lumea pastreaza si ele depozitele lor. Au lasat tablite de piatra lucrate de mîna omului, grele ca diamantele. Au lasat carti de aur si mii de cristale.
Adevarata informatie a stat în cristale, unde a fost stocata sub forma de holograme cunoasterea de 200.000 de ani a uneia dintre cele mai puternice civilizatii de pe pamînt. Aceste cristale vor fi gasite si descifrate înainte de sfîrsitul acestui secol.
roxinthya
Postat: Monday, March 15, 2010 3:21 PM


Nivel: Senior

Intrat: 11/10/2009
Postari: 7233
Locatia: Bucuresti
Sper sa nu va plictisesc cu subiectul insa daca nu imi confirmati ca asa este o sa continui cu pasaje din carte pentru ca mi se par foarte utile aceste cristale in eficientizarea autosugestiei
Va pup! computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove


CURATAREA Sl ALTE ELEMENTE FUNDAMENTALE

Cînd intrati în posesia unui cristal de cuart, veti tine cont de cîteva elemente fundamentale. Mai întîi, cristalul trebuie sa fie curatat. Daca nu poate fi curatat pe loc, trebuie sa-l purificati. Pentru definirea curatarii si purificarii este nevoie de unele explicatii.
Cîmpul vital al omului este cel mai puternic dintre toate cîmpurile vitale organice sau anorganice (se considera organice cîmpurile care contin carbon). Dupa oameni, în ordinea intensitatii, sînt cîmpurile vitale animal, vegetal, mineral.
Cînd altcineva atinge cristalul vostru, lasa amprenta propriului cîmp vital pe cîmpul vital al cristalului. Orice exista este o forma de energie. În amprenta cîmpului vital uman se afla nivelul energetic afectiv si mental al acelei persoane, din momentul imprimarii. Cineva cu grad înalt de sensibilitate poate sa atinga cristalul si sa foloseasca energia amprentata pentru a se acorda cu persoana care a amprentat si poate primi astfel impresii de la acea persoana. Aceasta este psihometria.
În mod similar, acest nivel energetic afectiv poate fi receptionat inconstient de catre cineva care nu are antrenament în perceptia energiei. Respectivul poate sa creada ca aceste efecte sînt ale sale. Acest lucru poate fi extrem de perturbator.
O alta consideratie este posibilitatea unui transfer de energie. Cînd intrati în legatura cu energia altei persoane exista posibilitatea ca acea persoana sa patrunda în voi si sa va ia energia. Gînditi-va la doua baterii. Daca legati doua baterii cu sarcina diferita, ele se vor egaliza. Cea cu sarcina mai mare se va descarca iar cea cu sarcina mai mica se va încarca. Acelasi lucru se întîmpla si cu oamenii. Va puteti simti încarcati cu energie si cineva care se conecteaza la voi prin cristal poate prelua aceasta energie daca este mai slab încarcat decît voi.
Pentru a evita aceasta, cristalul trebuie curatat de energia amprentata, ceea ce se poate realiza practic prin acoperirea cristalului cu sare de mare timp de sapte zile. Puteti introduce cristalul într-o solutie sarata de 230 g sare de mare la 4 litri de apa, tot pentru sapte zile.
Metode mai putin recomandate: treceti cristalul peste polul sud ai unui magnet pentru a-l demagnetiza sau introduceti-l într-o solutie de 4 linguri de sare de bucatarie la 4 litri de apa. O alta solutie clasica este obtinuta din o parte rachiu si o parte apa. Aproape cea mai buna metoda: vin de Porto fierbinte sau vin de Xeres clocotit, apoi închis si lasat astfel. Toate acestea se vor folosi timp de maximum sapte zile.
Dupa cum vedeti, metoda cea mai simpla si mai ieftina o ofera sarea. S-a dovedit cea mai eficienta din tot ce am încercat noi. Încercati si voi si alegeti metoda care va convine.

PURIFICAREA Sl ELEMENTE FUNDAMENTALE


Daca nu puteti curata imediat cristalul, puteti neutraliza energia prin purificarea lui. Iata o cale:

Închideti ochii. Schitati în minte un aparat de masura a energiei, o jumatate de disc numerotat de la 0 la 100. Oriunde veti vedea acul indicator, deplasati-l spre stînga, la 0, neutralizînd vechea energie. Acum deplasati-i spre dreapta, la 100, si încarcati cristalul cu toata energia voastra. Tinînd înca ochii închisi, priviti în jos catre talie si vedeti un cerc alb de energie. Aceasta este aura sau cîmpul vostru energetic. Largiti acest cerc pîna cînd ajunge la cel putin 30 cm. Observati cum devine mai stralucitor si mai pur pîna cînd seamana cu un glob de cristal de jur împrejurul vostru.
Orice emotie negativa, ca o sageata întunecata, atunci cînd loveste acest ecran se va transforma într-o sageata alba de energie pozitiva, pe care o puteti folosi sau transmite altora. Ori de cîte ori veti tine cristalul si va veti mari aura aveti un ecran protector. Orice energie negativa sau dezechilibrata, ca o sageata întunecata, care loveste ecranul va deveni alba, energie pozitiva pe care o puteti folosi sau transmite altora. Continuati sa mariti aura pîna cînd întreg cristalul straluceste de lumina. Acum iesiti din cristal si intrati din nou în corpul vostru, întoarceti-va în acest timp si spatiu.
Deschideti ochii.

Dupa ce va acomodati cu cristalul, puteti sa purificati si cu lumina.
Asezati-va într-o pozitie confortabila, cu cristalul în mîna stînga. Închideti ochii. Vedeti cristalul în fata dumneavoastra devenind din ce în ce mai mare pîna ajunge cît o casa. Intrati. Mergeti si va asezati în centrul camerei. Din centrul fiintei voastre vedeti o lumina începînd sa straluceasca. Pe masura ce stralucirea devine tot mai intensa, vedeti cum Lumina se mareste pîna cînd înconjoara corpul. Se mareste tot mai mult, umplînd camera. Tot întunericul s-a risipit, deoarece întunericul nu poate exista acolo unde este lumina.

Folositi metoda purificarii atunci cînd nu puteti curata cristalul cu sare. Dupa curatare, nu mai lasati pe nimeni sa va atinga cristalul. Aceasta constituie adesea o problema datorita atractiei pe care o exercita cristalul pentru altii, mai ales pentru prieteni si familie.
Va sugeram un procedeu care s-a dovedit eficient. În primele sapte zile, lasati cunostintele voastre apropiate sa admire cristalul si sa-l atinga. In aceste sapte zile veti vedea pe cei care se considera apropiati voua atingîndu-l fara sa va mai ceara permisiunea.
Dupa o saptamîna, pastrati cristalul în sare de mare timp de sapte zile. Dupa aceea nu mai lasati pe nimeni sa-l atinga. Daca totusi îl atinge cineva, purificati-l imediat si puneti-l în sare de mare timp de o noapte. În ziua urmatoare reactivati cristalul prin purificare si extinderea aurei.
Tratati cristalul ca pe un prieten adevarat, pretios. Pastrati-l într-o punguta confectionata dintr-un material natural - piele, bumbac, matase, lîna, in s.a.m.d. Daca-l folositi la vindecari, spalati-l dupa fiecare sedinta. Tineti-l periodic cîte o noapte în sare atunci cînd vi se pare ca s-a supraîncarcat. Daca devine umed sau lipicios, spalati-l bine cu apa si sapun. Mai presus de toate, tineti minte ca el este o entitate vie. Acordati-i dragostea si atentia voastra iar el va va rasplati ajutîndu-va toata viata.Sursa: CARTEA CRISTALELOR

(CRISTALUL, ACEASTA FIINTA VIE)

de DaEl Walker
TeosOf
Postat: Monday, March 15, 2010 11:23 PM

Nivel: Senior

Intrat: 3/4/2008
Postari: 7332
Roxinthyanewclap newclap foarte frumos si interesant. Pe mine, cel putin, nu ma plictisesti.pupici
Acum citesc "Magul" de Francis Barrett si mi-am trecut pe lista cumparaturilor o piatra de heliotrop.
Iti voi urmari postarile cu mare interes.hearts hearts
shirel
Postat: Tuesday, March 16, 2010 6:54 PM

Nivel: SMARALD

Intrat: 7/22/2007
Postari: 11807
Locatia: israel
Nici pe mine nu ma plictisesti , sic ras citesc toate postariile tale si sunt de folos,asa ca nu uita sa continui,astept.
Unde am invatat eu am avut un curs special numai despre cristale si pietre de tratament.
roxinthya
Postat: Monday, March 29, 2010 3:57 PM


Nivel: Senior

Intrat: 11/10/2009
Postari: 7233
Locatia: Bucuresti
Fetelor scuze ca n-am mai intrat de multisor pe aici dar a fost o perioada cam agitata pe la serviciu. Asa ca reiau si ma bucur din tot sufletul ca va plac postarile mele cu cristale.
Deci:


CONTOPIREA

Pentru o folosire mai eficienta a cristalului, armonizati-va cu el. Cu cît vibratiile voastre vor fi mai apropiate de vibratiile cristalului, cu atît mai eficient va functiona cristalul ca dispozitiv de dirijare a energiei. Tineti cristalul aproape de corpul vostru timp de 33 de zile. Interactiunea constanta cu corpul vostru va duce la sincronizarea vibratiilor cristalului cu ale voastre. La capatul celor 33 de zile cristalul va apartine în totalitate.
Alta metoda consta în contopirea cu el.
Gasiti o pozitie confortabila. Tineti cristalul în mîna stînga. Priviti cristalul cu vîrful în sus. Observati cît de bine seamana cu o casa de sticla cu sase pereti si acoperis ascutit. Închideti ochii si vedeti cristalul cu vîrful în sus. Apropiati-va si-l veti vedea crescînd pîna cînd ajunge cît o casa. Veti vedea o usa deschisa. Plutind, veti patrunde în cristal. Priviti în jur. Lumina intra prin tavan, prin vîrful cristalului si cade pe pereti si pe jos. Vedeti culori? Cum arata peretii? Cum arata podeaua? Mai vedeti si altceva înauntru? Ascultati cu grija. Ce sunet se aude? Ce auziti înauntrul cristalului? Puteti gasi ceva care sa sune astfel? Inspirati adînc. A ce miroase? Ce va aminteste de acest miros? Tineti minte toate impresiile. Gustati o bucatica de cristal. Ce gust are? Îl puteti compara cu ceva din hrana dinainte? Treceti-va palma peste suprafata peretelui. Este neteda sau aspra? Diafana sau compacta? Rece sau calda? Ce simtiti cînd atingeti peretele?
Tinînd înca mîna pe perete, percepeti vibratiile cristalului. Pe masura ce cresc aceste vibratii, simtiti cum corpul vostru vibreaza cu cristalul pîna cînd va strecurati în el si SÎNTETI cristalul. Toate energiile care curg prin cristal sînt ale voastre si le puteti comanda cu gîndul. Sînteti stapînii cristalului.
De fiecare data veti patrunde în cristal mai usor. De fiecare data, patrunzînd în cristal, toate simturile vor fi mai ascutite iar impresiile mai pronuntate. Ramîneti în cristal atît cît doriti. Cînd vreti sa iesiti, mergeti spre usa cristalului. Pasiti dincolo, întoarceti-va în corp, în acest timp si spatiu.ACTIVAREA

Cristalul poate fi activat în mai multe moduri. Prin activare întelegem pregatirea cristalului pentru functionare. Cea mai simpla metoda este sa-l tineti în mîna stînga. În scurt timp, cristalul va începe sa vibreze în armonie cu voi. Cînd simtiti aceste furnicaturi sau pulsatii, îl puteti folosi. Se poate obtine o activare sau armonizare mai completa, folosind procedeul contopirii prin integrarea în cristal. Orice activitate mentala desfasurata cu cristalul îl va activa. Tehnicile de purificare si extinderea aurei sînt, de asemenea, eficiente.
Întotdeauna curatati cristalul în sare înainte de a-l activa, în timpul somnului, pe durata celor 33 de zile de contopire, fixati cristalul pe palma stînga sau tineti-l în buzunar sau pastrati-l într-o punguta la gît. Dupa cele 33 de zile, vibratiile voastre vor fi în armonie cu cristalul.ÎNCARCAREA

Pentru încarcarea cristalelor se pot folosi piramide. Luati un model al marii piramide din Egipt, un cadru din sîrma simpla. Orientati piramida spre nordul magnetic. Puneti cristalul în centrul piramidei, la o treime din distanta care separa baza de vîrf. Orientati vîrful spre nord. Lasati-l sub piramida timp de 33 de zile.
Cristalele încarcate se pot folosi la rîndul lor pentru a încarca alte cristale. Tineti-le împreuna timp de 33 de zile maximum. Va avea loc un transfer de energie pîna cînd ambele cristale îsi egalizeaza puterea.
La încarcarea cristalelor se pot folosi si acumulatoare obtinute prin alternarea materialelor organice si anorganice. Puneti cristalele în acumulator pentru maxim 33 de zile.
Cristalele pot fi încarcate folosind magneti. Puneti cristalul pe polul sud al unui magnet. Cu cît cîmpul Gauss este mai puternic, cu atît va fi mai mare încarcarea. Pentru o experienta este buna gama 1000-2000 gauss. Facînd experienta încarcarii cristalelor, veti observa tendinta lor de purificare. Aparitia obscuritatii în cristal arata umezeala. Expunerea constanta la un cîmp electromagnetic pare sa înlature umezeala. Mecanismul exact nu este cunoscut. Poate ca energia cîmpului duce la o expansiune moleculara, eliberînd hidrogenul si oxigenul din apa.
S-a recomandat pîna acum încarcarea cristalului în diverse sisteme energetice ca piramidele si acumulatorii. Cristalele se mai pot încarca si în focarul energetic al unui grup. Iata doua exercitii pe care le puteti folosi:
Formati un cerc de trei sau mai multe persoane cu cristalul în mijloc. Dati-va mîna si închideti ochii. Fiecare persoana vizualizeaza trimiterea unei raze de lumina din inima sa catre inima celui din stînga. Trimiteti alta raza de lumina prin spatele celui din dreapta. Aveti acum doua cercuri luminoase concentrice, unul care se misca în centru în sens orar si altul exterior, care se misca invers. Pe fondul acestor cercuri care se rotesc din ce în ce mai repede, imaginati trimiterea unei raze luminoase din fruntea fiecaruia spre cristalul din centru. Observati aceasta lumina cum formeaza o coloana luminoasa turnanta pîna cînd ia forma unui cristal stralucitor.
Diametrul cîmpului creat la acest cristal se poate determina cu un pendul, o bagheta magica sau un aurametru Cameron.

Exercitiul numarul doi:
Formati un cerc în jurul cristalului pe care vreti sa-l încarcati. Tineti cristalul propriu în mîna dreapta. Cu mîna stînga apucati articulatia pumnului persoanei din stînga. Cercul va fi complet unit cu mîinile care prind în stînga. Îndreptati propriul cristal cu vîrf ul spre centru, unde celelalte cristale asteapta sa fie încarcate. Ca sa va simtiti mai bine, va recomandam sa stati pe scaun cînd faceti acest exercitiu. Timpul de încarcare este de 1/2 ora.
Masurati energia cu oricare dintre metodele recomandate. Energia preluata de cristale se poate fotografia cu un aparat Kirlian.


Sursa: CARTEA CRISTALELOR

(CRISTALUL, ACEASTA FIINTA VIE)

de DaEl Walker


giulia_mamik
Postat: Monday, March 29, 2010 9:07 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 3/22/2010
Postari: 3091
Locatia: bacau
Minunat fetelor ce scrieti voi aici topai newclap
Deci vin sa ma intaresc afirmatiile precum autosugestia este de mare ajutor.Am putut sa slabesc acum multi ani vreo 7 kg cu ajutorul autosugestiei.Am reusit sa iau bacalaureatul.Am reusit sa termin o facultate datorita autosugestiei.Si multe altele,fetelor.Nu ma mai laud aici alcool .Dar eu cred ca e si puterea divina mai presus de orice.Ne dorim atat de arzator acel lucru,incat Dumnezeu lucreaza pt noi.
IN adolescenta mea am fost fun inrait al volumelor lui SERGHEI NIKOLAEVICI LAZAREV,terapeut rus contemporan. In cartile sale, explica in mod peremptoriu, prin prisma experientei de vindecator, cauzele aparitiei bolilor. Explicatiile sale sunt in perfecta concordanta cu invataturile religioase.Nu vreau sa incalc vreo regula aici dar as fi postat linkul.Sunt sigura ca v-ar fi interesat.Am citit toate volumele lui.M-au ajutat sa duc o viata dupa normele acelea.Mi s-a schimbat viata in bine.Vedeam cu totul si cu totul altfel viata,lumea,animalele si natura.Ma bucuram si de cel ami mic firicel de iarba.Din pacate acum nu mai sunt nici un sfert din cum am fost atunci.M-am lasat coplesita de probleme lumesti si am uitat aceasta minutata si frumaosa latura spirituala.
Chiar ma bucur ca am dat peste acest minunat topic.Voi citit cu atentie, din nou,cele postate de voi si voi incerca pe cat posibil sa le pun in aplicare...si sigur se va schimba ceva, in primul rand, in starea mea de spirit care nu e chiar asa de stralucita de cateva saptamani.
Va tin la curent fetelor cu evolutia mea in autosugestie.Voi incepe (daca imi permite timpul si creierul sa ma relaxez)din seara asta ....
giulia_mamik
Postat: Monday, March 29, 2010 9:21 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 3/22/2010
Postari: 3091
Locatia: bacau
Am uitat sa intreb...la noi in romania de unde se pot procura cristale?Si cat sunt de scumpe?
TeosOf
Postat: Monday, March 29, 2010 10:52 PM

Nivel: Senior

Intrat: 3/4/2008
Postari: 7332
giulia_mamik wrote:
Am uitat sa intreb...la noi in romania de unde se pot procura cristale?Si cat sunt de scumpe?


Aici, in Buc, sunt si magazine specializate. S-ar putea sa fie si prin Bacau. Cauta pe net, ca sigur gasesti. Preturile incep de la 3-4 lei si ajung si la 400 si chiar mai mult.

Si eu am slabit cu ajutorul autosugestiei. Chiar si la lb. straine si la multe alte activitati m-a ajutat autosugestia. Iar cristale, intotdeauna am macar unul la mine, cel putin la vreun inel.hearts hearts
giulia_mamik
Postat: Monday, March 29, 2010 11:44 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 3/22/2010
Postari: 3091
Locatia: bacau
Multumesc.Am dat comanda de pe net.Ieftine...10 lei(un saculet cu 21 de cristale)!
ingerash
Postat: Tuesday, March 30, 2010 12:21 AM


Nivel: DIAMANT

Intrat: 1/17/2008
Postari: 27681
Locatia: u.k.
giulia_mamik wrote:
Multumesc.Am dat comanda de pe net.Ieftine...10 lei(un saculet cu 21 de cristale)!


Sa ai grija sa le purifici cand iti vin.pupici
giulia_mamik
Postat: Tuesday, March 30, 2010 9:34 AM


Nivel: Avansat

Intrat: 3/22/2010
Postari: 3091
Locatia: bacau
scratch scuze dar rced ca imi scapa vre-un subiect cu purificarea cristalelor.Reiau subictele cu cristalelechatten2much Dar tre sa merg pe la noi in oras sa iau asa ceva ,fiindca mi-au raspuns cei de unde am comandat aseara ca accepta doar comenzi minime de 50 ronfool sorry1
roxinthya
Postat: Tuesday, April 13, 2010 2:57 PM


Nivel: Senior

Intrat: 11/10/2009
Postari: 7233
Locatia: Bucuresti
APLICATII PRACTICE

Un Kilometraj sporit/litru de benzina. Cristalele încarcate sînt foarte recomandate pentru amplasarea pe conducta de combustibil a automobilului pentru a obtine un kilometraj mai mare. Alegeti un cristal lung de 5-8 cm si încarcati-l folosind piramida sau alta metoda. Prindeti-l cu o clama metalica pe teava de alimentare cu combustibil, la 10 cm de carburator, cu vîrful cristalului înspre carburator. Verificati-va kilometrajul mediu înainte de amplasarea cristalului. Dupa atasarea cristalului, verificati din nou kilometrajul. Experienta noastra ne-a demonstrat o crestere a kilometrajului/litru de benzina de la 10% la 20%.
Marirea eficientei aparatelor electrice. Pentru a mari eficienta frigiderului vostru, luati o formatiune de cristale cu diametrul de 8-10 cm, care au fost încarcate printr-una din metodele mentionate anterior. Puneti cristalele pe un raft din frigider. Într-o saptamîna, veti observa o crestere a puterii de racire. Butonul de reglare al frigiderului nu trebuie sa treaca de cifra doi. De fapt, mai multe persoane au aratat ca aparatul a functionat asa de bine încît alimentele din el au înghetat. Aceasta va poate conduce la economii privind plata energiei electrice.

PIRAMIDELE Sl CRISTALELE
Forma Marii Piramide din Egipt are efecte neobisnuite. Piramida are o baza patrata. Unghiul lateral de la baza la vîrf este de aproximativ 52°. Aceasta forma, orientata spre nordul magnetic, produce efecte neobisnuite.
Poate încarca apa cu energie astfel încît plantele beneficiind de aceasta apa vor creste mai repede si mai bine. Usuca brînza fara sa produca alterarea, poate ascuti lame de ras si schimba gustul fructelor si lichidelor. Cristalele de cuart cresc într-o spirala care are acelasi unghi de 52°. Cuartul are multe proprietati asemanatoare, plus toate celelate capacitati piezoelectrice.CONSTIINTA
Haideti sa numim constiinta un grad de constienta. Prin constienta întelegem perceptie si întelegere. Constiinta este o functie a mintii. Mentalul nu se confunda cu creierul, ci este un cîmp energetic care foloseste creierul. Cum poate un cristal de cuart sa actioneze asupra constiintei? Structura exact ordonata a moleculelor sau retelei cristalului împreuna cu cresterea cristalului într-o spirala avînd un unghi egal cu unghiul lateral al Marii Piramide, aproximativ 52°, fac ca efectul piezoelectric sa modifice energia (capacitatea de amplificare, depozitare, transfor¬mare, focalizare si transferare a energiei a fost descrisa anterior). Datorita acestei exactitati moleculare orice energie care patrunde în cristal va deveni exacta sau armonizata si echilibrata.

Gîndurile sînt forme de energie. Cînd energia gîndurilor interactioneaza cu cristalul, gîndurile respective se moduleaza, iau forme armonioase. Armonia formelor gîndirii va antrena o modificare a frecventelor undelor cerebrale care constituie o indicatie a nivelelor de constiinta. Orice modificare a acestor forme arata o posibila schimbare sau alterare a constientei.

Am observat o crestere a undelor cerebrale alpha dupa ce s-a tinut un cristal timp de 1/2 ora. Dupa o perioada mai lunga de 1/2 de ora, cresc undele theta si delta.

Exista trei tipuri mari de unde cerebrale care se pare ca au legaturi cu nivelele de constiinta. BETA sau nivelul mental constient începe la 14 cicluri/secunda, masurate la un electroencefalograf si ajunge la o medie de 21 cicluri/s. ALFA tine de la 7 la 14 cicluri/s si este numita starea de vis sau creativa, cu perceptia extrasenzoriala a luminii, reînnoirea energiei celulare si primul nivel al sugestiei pentru mintea subconstienta. THETA este de la 4 la 7 cicluri/s si reprezinta starile mai profunde ale ESP (perceptia extrasenzoriala) si nivelul de început pentru psihokinezie sau PK, chirurgie si stomatologie fara dureri si nivele foarte profunde pentru sugestie. DELTA este de la 1/2 la 4 c/s. Este somnul adînc. În DELTA actioneaza toate talentele ESP si PK, este nivelul amintirii integrale si sugestiei totale, nivelul non-rezistentei.

Grupurile noastre continua cercetarea folosind cristalele ca sa întelegem si sa controlam toate aceste stari ale mintii. Asteptam realizari epocale în domeniul undelor THETA si DELTA.

PROGRAMAREA
Mintea subconstienta este controlorul corpului fizic si actioneaza asupra mentalului afectiv prin capacitatea sa de a depozita gînduri si programe afective care functioneaza automat atunci cînd primesc stimul adecvat. Aceste programe dirijeaza mult din ceea ce facem si gîndim.
Limbajul mintii subconstiente este constituit din simboluri. Toate informatiile sînt înmagazinate în mintea subconstienta, sub forma de imagini cuplate cu motivatori afectivi. Rosteste un cuvînt ca "mar". Pentru o clipa imaginea unu mar ti-a aparut în minte deoarece creierul a transformat sunetul cuvîntului într-o imagine si a înmagazinat-o. Folosind imagini poti avea acces la functiile de computer ale subconstientului si-i poti da noi comenzi.
Cristalul stimuleaza centrii enegetici ai fruntii si crestetului capului. Acestia, la rîndul lor, stimuleaza clarviziunea, înlesnind vizualizarea interioara. O imagine poate fi mentinuta în minte mai usor si poate fi împinsa mai adînc în constiinta interioara.
Pentru a schimba un program sau tipar, gînditi-va la tiparul vechi. Tineti cristalul în mîna stînga si imaginati tiparul care se schimba asa cum doriti. Mentineti aceasta imagine cu claritate si înfasurati-o în lumina stralucitoare. Nu mai creati vechea imagine. Procedati astfel de doua ori pe zi, o data dimineata si o data seara, timp de 33 de zile. Trebuie sa puteti schimba orice tipar sau obicei în cele 33 de zile.
Vreti sa va schimbati greutatea corporala? Imaginati-va pasind pe cîntar si vazînd actuala greutate.
Urcati-va pe un cîntar adevarat si apoi recreati imaginea în minte. Imaginati-va folosind un cristal ca o raza laser pentru a topi greutatea excedentara si sculptati forma exacta pe care o doriti. Cu noua voastra forma observati-va mental urcînd iar pe cîntar si cîntarind exact cît doriti, înconjurati imaginea cu lumina stralucitoare. Repetati acest proces de 2 ori/zi timp de 33 de zile. Tineti minte ca dupa primul exercitiu, fiecare repetare vizualizeaza numai rezultatul final, schimbarea. Nu recreati imaginea initiala!
Gînditi-va la asta ca la patrunderea într-un computer. Imaginati situatia asa cum este depozitata acum în bancile memoriei. Aceasta este cheia cu care patrundeti în zona unde este memorat programul. Acum vizualizati si creati schimbarea. Va ajuta daca va emotioneaza schimbarea. Daca credeti cu adevarat ca puteti modifica, trebuie sa introduceti aceasta dorinta împreuna cu imaginea voastra. Nu recreati imaginea initiala pentru ca puteti astfel reactiva vechiul program si stergeti modificarea operata. Trebuie numai sa imaginati noul program. Orice repetitie va fortifica schimbarea pîna cînd computerul vostru o accepta si va creeaza o noua realitate.
Vizualizarea poate actiona asupra obicieiurilor, talentelor, capacitatilor si corpului fizic. Ea este baza vindecarii.


Sursa: CARTEA CRISTALELOR

(CRISTALUL, ACEASTA FIINTA VIE)

de DaEl Walker
roxinthya
Postat: Monday, April 26, 2010 11:50 AM


Nivel: Senior

Intrat: 11/10/2009
Postari: 7233
Locatia: Bucuresti
GHIZII SPIRITUALI
Avem cu totii ghizi spirituali sau maestri. Uneori îi numim îngeri pazitori. Ei sînt glasurile care va avertizeaza asupra primejdiei si va soptesc raspunsuri la problemele voastre. Ei va fac sa intrati în librarie, sa luati o carte la întîmplare, s-o deschideti si sa va treziti citind o pagina unde se afla informatia pe care o cautati. Pe ei îi vedeti în vis, ei sînt ultimele voci pe care le auziti înainte de trezire. Ei se ocupa de calauzirea voastra si va ajuta sa hotarîti ce va trebuie în viata. Puteti comunica în mod constient cu ei. Le puteti pune întrebari si veti obtine raspunsuri. Cu cît îi folositi mai mult, cu atît veti avea rezultate mai bune.
Asezati-va într-o pozitie comoda, cu picioarele pe covor. Tineti cristalul în mîna stînga si închideti ochii. Vedeti cristalul cu vîrful în sus. Apropiati-va de el. Pe masura ce va apropiati, cristalul se mareste pîna cînd ajunge cît o casa. Exista o usa deschisa. Intrati si priviti în jur. Lumina coboara din tavan reflectata pe pereti si podea. Cum arata peretii? Cum vi se pare podeaua? Simtiti temperatura. Mirositi interiorul cristalului. Ascultati sunetele cristalului. Simtiti peretii si podeaua. Cum sînt aceste suprafete? Definiti realitateea senzoriala a interiorului cristalului. Mergeti spre centru, unde se afla scaunul vostru. Priviti-l. Ce forma are? Ce tesatura si ce materiale sînt folosite? Asezati-va pe el. Este cel mai comod scaun pe care ati stat vreodata. În fata voastra mai sînt doua scaune. Intra un barbat si o femeie si se aseaza pe scaune.
Priviti-l mai întîi pe el. Ce culoare are parul lui? Cam ce vîrsta credeti ca are? Cu ce credeti ca este îmbracat? Are barba sau este ras? Cum îl cheama? Acum, priviti femeia. Cîti ani are? Ce culoare are parul ei? Ce fel de îmbracaminte poarta? Cum se numeste? Acestia sînt doi dintre ghizii vostri spirituali. Au multe sa va spuna. Stati linistiti si ascultati-le mesajul.
Cînd l-au terminat, îmbratisati-i, iesiti din cristal si intrati din nou în corpul vostru fizic. Cînd aveti senzatia de confort, deschideti ochii.
Daca la început aveti senzatia ca nu vi s-a comunicat suficient, mai încercati. Practica poate perfectiona legatura, încercati sa puneti întrebari simple mai întîi, care devin tot mai complexe pe masura ce capatati încredere. Tineti minte ca Ghizii Spirituali va ajuta întotdeauna sa va ajutati singuri, ei nu dau niciodata ordine, ci numai sugestii. Trebuie sa hotarîti voi însiva.MANIFESTAREA
Manifestarea este o metoda de programare a mintii subconstiente pentru a obtine un lucru pe care-l doriti sau care va trebuie. Pentru a va concretiza manifestarea, este nevoie de cîteva lucruri. Mai întîi, trebuie sa stiti ce vreti, deoarece gîndurile confuze sau incomplete vor manifesta foarte putin. Daca va doriti o masina noua, trebuie sa stiti modelul, anul, culoarea, accesoriile - tot ce doriti. Daca vreti talent sau o anumita aptitudine, fiti siguri ca stiti exact ce reprezinta.
Cînd sînteti siguri ca stiti ceea ce vreti, urmati acest procedeu simplu:
Gasiti-va o pozitie comoda. Tineti cristalul în mîna stînga. Închideti ochii. Vedeti cristalul în fata voastra, stînd cu vîrful în sus. Observati-l cum creste pîna ajunge cît o casa. Iata o usa deschisa. Intrati înca o data, priviti în jurul vostru. Uitati-va la Lumina care patrunde prin plafon si straluceste pe pereti si podea. Simtiti mirosul cristalului. Ascultati sunetul deosebit. Gustati cristalul. Simtiti temperatura. Pipaiti peretii si simtiti suprafata.
Mergeti catre usa pe care scrie "camera de manifestare". Intrati si priviti în jur. Peretii sînt din aur masiv. Pardoseala este verde. Tavanul este batut cu milioane de pietre scumpe, scînteind în toate culorile curcubeului. În camera pluteste un sentiment cald, de prosperitate generala.
Daca manifestati o masina noua, trebuie sa aduceti imaginea masinii în camera de manifestare. Priviti-o cu atentie si constatati ca are culoarea, interiorul, modelul si marca pe care vi le doriti. Asigurati-va ca are toate accesoriile (radio, aer conditionat, casetofon stereo, capota de soare, filtru de cafea, sauna, rezervor de apa calda, bazin sau orice alt lucru doriti).
Deschideti portiera si luati loc pe scaunul soferului. Simtiti perna scaunului, puneti picioarele pe pedale, verificati luminile, claxonati si simtiti mirosul nou al interiorului. Constientizati întreaga masina cu toate simturile voastre. Apoi cautati în compartimentul pentru manusi si scoateti de acolo factura cu numele vostru, pe care scrie ACHITAT INTEGRAL. Luati chitanta, puneti-o în buzunar si spuneti cu voce tare: "Masina este a mea, o posed, îmi apartine". Spuneti asta de trei ori, cu cit de multa simtire si convingere puteti. Încheiati manifestarea cu afirmatia: "În tot ce creez, Divinitatea sa-mi fie calauza". Acum, iesiti din camera de manifestare, iesiti din cristal si intrati din nou în corpul fizic. Cînd va simtiti bine, deschideti ochii.

Procedati astfel de doua ori pe zi, timp de 33 de zile.

Daca vreti sa manifestati un talent, alegeti-l cu grija. Vreti sa fiti pictor? Artist? Ce gen de pictura admirati cel mai mult?

Gasiti-va o pozitie comoda. Tineti cristalul în mîna stînga. Închideti ochii si vedeti cristalul în fata voastra, crescînd cît o casa. Intrati în el. Mergeti catre camera de manifestare si intrati în ea. Aduceti-i înauntru pe artistii pe care-i admirati si convingeti-i sa va arate cum sa pictati. Realizati un tablou în interiorul cristalului. Iesiti din cristal si transferati pe pînza ceea ce stiti acum.

Manifestarea pentru talent muzical se face la fel. Cereti-i Maestrului sa va învete. Practicati în cristal, apoi practicati si cu corpul fizic si instrumentul concret.

Daca vreti sa manifestati o companie, amintiti-va ca trebuie sa fiti foarte atent, deoarece veti obtine exact ceea ce cereti. Trebuie sa stiti ce vreti. Întotdeauna sa cereti compania cea mai potrivita pentru voi.

La una din întîlnirile mele cu publicul, o doamna m-a întrebat daca i-as putea recomanda un program ca sa scape de cineva. Era, în mod hotarît, ceva deosebit de majoritatea solicitarilor adresate mie, deoarece majoritatea oamenilor doresc sa manifeste pe cineva aparînd în viata lor. Ea dorea sa manifeste pe cineva disparînd din viata ei. Mi-a spus ca a urmat un seminar de prosperitate la alt profesor si a învatat cum sa manifeste. Si-a dorit o companie, dar nu oricare. Îsi dorea barbatul perfect. A facut manifestarea si, bineînteles, l-a obtinut. Era frumos, atletic, cultivat, inteligent si cu pozitie sociala buna. Cînta ca un profesionist si compunea muzica si poezie. Era sensibil, dar ferm. Avea chiar si o casa. O adora pe doamna care-l manifestase. O lua pretutindeni cu el si o coplesea cu daruri.
Ea era distrusa. Suporta cu greu sa stea în preajma lui. El era perfect si, bineînteles, ea nu era. O exaspera efortul depus ca sa continue aceasta legatura.
Asa ca m-a rugat s-o ajut sa scape de el. I-am sugerat sa procedeze într-un mod favorabil pentru el si usor de suportat. Am sfatuit-o sa ajute la manifestarea femeii perfecte pentru el.
Dupa mai multe luni, am întîlnit-o la o petrecere si cînd am întrebat-o cum s-a descurcat, a recunoscut cu tristete ca fostul ei prieten a întîlnit pe altcineva si s-a casatorit. Era putin afectata de iuteala cu care se îndragostise el de altcineva. Am rîs împreuna si i-am recomandat sa manifeste înca o data pentru ea. A avut o oarecare rezerva dupa rezultatele primei încercari. De data aceasta i-am spus sa manifeste barbatul perfect pentru ea, cineva care i-ar completa perfect propriile neajunsuri. A fost de acord si, dupa cîte stiu, ea si barbatul manifestat sînt înca împreuna.

Dupa cum am spus, sînt cîteva reguli simple de manifestare. Întotdeauna sa invocati Lumina: "Invoc Lumina Cristului launtric. Sînt un canal curat si perfect. Lumina îmi este calauza". Lasati deschisa metoda de manifestare. Universul cunoaste mai multe cai de îndeplinire decît stim noi. Fiti gata sa preluati completarea actiunii. Poate sa apara ca o ocazie de a dobîndi lucrul manifestat. Poate sa vina si sub forma unui dar..
Unul din absolventii nostri a manifestat suma de 10.000 de dolari sub forma unui cec fara nici lin fel de conditii. Altul a manifestat un post special, remunerat exact cu suma dorita.
Acestea sînt exemple reale de manifestari. Încercati. Veti fi uluiti de rezultate.


Sursa: CARTEA CRISTALELOR

(CRISTALUL, ACEASTA FIINTA VIE)

de DaEl Walker
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed