Exercitii practice de AUTOSUGESTIE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
KRYS85
Scris: Monday, April 26, 2010 12:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Interesant topicul!!!newclap newclap newclap hearts
shirel
Scris: Monday, April 26, 2010 1:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Interesant am citit totul cat despre SERGHEI NIKOLAEVICI LAZAREV,terapeut rus contemporan mi-au placut si imi plac si pana astazi cartiile lui!
TeosOf
Scris: Monday, April 26, 2010 5:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Si pt cine vrea sa vada cum arata unele cristale, cateva poze:

roxinthya
Scris: Tuesday, April 27, 2010 8:30 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Doamne Teo ce frumoase sunt! love love Sunt ale tale?
N-am mai vazut pana acum cuarturi cu rosu in varf ci numai alb - transparente.!
TeosOf
Scris: Wednesday, April 28, 2010 9:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Nu sunt ale mele, le-am pozat la un targ.
Si eu m-am mirat cand am vazut cuartzurile acelea cu rosu.
roxinthya
Scris: Wednesday, May 26, 2010 2:08 PM
Nivel

Sa continui aici ce-am inceput...

CONSTIINTA PROSPERITATII
Daca va intereseaza sa aveti întotdeauna ceea ce vreti si va trebuie, puteti crea un fel de a fi care sa atraga orice catre voi. Noi numim aceasta CONSTIINTA PROSPERITATII. Etapele de obtinere a constiintei prosperitatii sînt precise si simple.
Sînt cinci etape:
1. Scrieti aceasta fraza "Am tot ce-mi trebuie ca sa fac tot ce vreau si am tot ce vreau ca sa fac tot ce-mi trebuie". Scrieti de 100 de ori, apoi taiati hîrtia în 100 de bucatele, fiecare continînd fraza în întregime.
2. Taiati bucatelele de hîrtie în fragmente mai mici si lipiti-le oriunde le puteti vedea, pe usi, pereti, frigider, la toaleta, pe oglinzi, tavane, lustre, aripa masinii, biroul la care lucrati, oriunde, în orice loc va pot ajunge privirile.
3. Luati o caseta de 60 de minute. Înregistrati pe o parte fraza "Am tot ce vreau ca sa fac tot ce-mi trebuie si am tot ce-mi trebuie ca sa fac tot ce vreau". Repetati fraza, implicîndu-va afectiv cît de mult puteti.
4. Ascultati înregistrarea în fiecare seara, la volum minim, exact înainte de a adormi. Folositi un casetofon care se închide automat la terminarea benzii.
5. În fiecare dimineata, dupa ce v-ati îmbracat, dar înainte de micul dejun, repetati afirmatia de trei ori în fata oglinzii, cu convingere. "Am tot ce-mi trebuie ca sa fac tot ce vreau si am tot ce vreau ca sa fac tot ce-mi trebuie. Continuati cu ascultarea benzii seara si repetati afirmatia dimineata, timp de 33 de zile, pentru Constiinta Prosperitatii Generale.
Tehnicile de Constiinta a Prosperitatii se pot folosi simultan cu manifestarea. Faceti manifestarea dupa ce repetati afirmatiile de prosperitate. Amintiti-va, atunci cînd manifestati, sa faceti toate precizarile necesare. Înainte de manifestare, întotdeauna sa invocati Lumina: "Invoc Lumina Cristului launtric. Sînt un canal curat si perfect. Lumina îmi este calauza". Lucrul dorit trebuie sa fie descris exact. Daca vreti îmbracaminte, asigurati-va ca are stilul, culoarea si marimea necesara. Daca vreti bani, specificati suma, vedeti fiecare bancnota si puneti sentiment în cererea voastra. Daca vreti o companie, stabiliti calitatile dorite si cereti compatibilitatea cu voi.
Veti obtine ceea ce cereti. Încheiati manifestarea cu aceasta afirmatie: "În tot ce creez, Divinitatea sa ma calauzeasca".

CAPACITATILE PARANORMALE

Se pune întrebarea: cristalele va pot crea capacitati paranormale? Raspunsul este da si nu. Le posedati deja si nimeni si nimic nu poate, nu trebuie sa vi le dea. Cristalele pot stimula aceste aptitudini si va înlesnesc accesul la ele daca asta doriti.
Va recomandam sa cautati unul sau mai multi profesori care va sînt agreabili. Puteti alege din mii de profesori si sisteme pentru a va ajuta sa va dezvoltati capacitatile paranormale.
Alegeti-va profesorul cu grija. Verificati capacitatile studentilor lui, ca masura a capacitatilor lui de predare. Alegeti-va un profesor care sa va arate cum sa va folositi talentele pentru a-i ajuta pe ceilalti. Daca aveti asupra voastra un cristal în timpul pregatirii, va va fi mai usor si veti învata mai repede. Pot face o recomandare: învatati sa va folositi capacitatile de vindecare. Acest tip de serviciu e cea mai rapida si cea mai sigura cale cunoscuta pentru dezvoltarea tuturor capacitatilor voastre intuitive. Un instrument pretios pentru vindecare este clarviziunea sau vederea interioara.
Vizualizarea, o parte importanta a tehnicii mentale cu cristalul, este o functiune a clarviziunii. Clarviziunea este o functiune naturala a simturilor noastre - simtul intern corespunde simtului extern al vederii (celelalte simturi externe ale noastre, auzul, mirosul, gustul si pipaitul au si ele simturi interne care le corespund).
Clarviziunea este definita ca "vederea clara". Orice perfectionare a acestei capacitati va fi de bun augur.
Un simt puternic al clarviziunii face ca imaginile interioare sa fie foarte clare. Pur si simplu intrînd în cristal si vazînd peretii, podelele si camerele oricît de des puteti, veti exersa aceasta capacitate. Practica va mari claritatea perceptiei voastre.
Iata patru exercitii care va vor ajuta.
Aprindeti o Luminare si puneti în fata ei un cristal transparent sau un glob de cristal. Priviti flacara lumînarii prin cristal timp de trei minute. Închideti ochii. Priviti imaginea mentala a luminarii, încercati s-o mentineti cît puteti de mult. Daca dispare, deschideti ochii si fixati privirile pe Luminare înca o data, timp de trei minute. Închideti ochii si pastrati imaginea mentala a lumînarii în cîmpul vostru vizual. Mentineti-o de fiecare data mai mult. Procedati astfel timp de 30 de minute, în fiecare seara, într-o camera întunecata.
O alta metoda consta în atasarea unui cuart transparent, ametist sau lapis pe zona aflata cam la 2 cm deasupra punctului dintre ochi, înainte de meditatie, rugaciune sau somn. Fixati-l cu o panglica elastica. Cuartul respectiv poate avea orice forma, chiar si cea naturala. Cele curatate si slefuite par sa fie cele mai eficiente; în alte culturi, se practica uneori o incizie în pielea zonei amintite prin care se introduce un cristal mic. Pielea este apoi cusuta la loc.
Conform celui de-al treilea exercitiu, va veti pune pe frunte un cuart transparent, ametist sau lapis si va veti aseza în fata oglinzii. Concentrati-va atentia pe piatra din frunte si priviti-o timp de trei minute. Închipuiti-va valuri de lumina rasarind din piatra. Nu va speriati daca imaginea chipului vostru începe sa se metamorfozeze. Este un fenomen comun. Se poate întîmpla sa va apara barba sau mustata, ori sa aveti chip de barbat sau femeie. Unii sînt de parere ca acestea sînt chipurile avute în alte vieti. Indiferent daca sînt sau nu, este interesant sa le vedeti.
O alta cale este sa priviti fix un punct dintr-un glob de cristal, timp de 30 de minute pe zi. Dupa o perioada de timp, puteti începe sa percepeti imagini pe glob. Clarviziunea voastra functioneaza.

MEDITATIA Sl RUGACIUNEA

Constiinta noastra interioara ne structureaza realitatea corespunzator datelor primite de la simturile exterioare si interioare.
Noi ne folosim simturile exterioare incomparabil mai mult decît pe cele interioare. Meditatia vine sa egalizeze acest raport. Atunci cînd ajungem la un echilibru între simturile exterioare si cele interioare, putem atinge armonia mintii si trupului. Daca aveti deja un sistem de meditatie, continuati sa-l folositi cu un cristal în mîna stînga. Puteti pune un cristal vertical în fata voastra. Daca nu dispuneti de o metoda, va recomandam aici cîteva proceduri simple.
Meditatia numarul unu: Într-o camera întunecata puneti un cristal în fata voastra, vertical, cu o Luminare aprinsa în spatele lui. Totul sa fie la nivelul ochilor. Observînd flacara lumînarii prin cristal, constientizati-va respiratia, modul în care intra si iese suflul din trup. Continuati sa priviti flacara si fiti constienti de respiratie. Se poate întîmpla sa constatati ca atentia este abatuta si gîndurile va patrund mentalul. Lasati-le sa vina si sa plece. Continuati sa priviti la flacara si sa va constientizati respiratia. Daca o sa constatati ca gîndurile trec pe primul plan în locul exercitiului, întoarceti-va usor atentia la respiratie si la flacara lumînarii. Procedati astfel o data pe zi, timp de 30 de minute.
Meditatia numarul doi: Stati într-un fotoliu confortabil, cu spatele drept si picioarele goale, relaxate, pe covor. Cu cristalul în mîna stînga si vîrful îndreptat spre voi, închideti ochii si repetati mereu: "Eu sînt Lumina lui Dumnezeu". Procedati astfel timp de treizeci de minute, cel putin o data pe zi.
Meditatia numarul trei: Repetati exercitiul numarul 2 si folositi mantra din Siddah Yoga: "Om Namah Shivaya", pronuntata Ohm Nah Mah Shee Vah Yah.
Atunci cînd va rugati, cristalele va fac gîndirea mai limpede. Ruga înseamna sa-i vorbesti Domnului prin mintea si inima ta. Rugati-va cu cristalul si observati diferenta.
Meditatia este procesul prin care deconectam simturile exterioare pentru a permite perceptia celor interioare Ca sa functionam ca fiinte integrate, trebuie sa fim echilibrati si întregi

Sursa: CARTEA CRISTALELOR

(CRISTALUL, ACEASTA FIINTA VIE)

de DaEl Walker

roxinthya
Scris: Tuesday, June 8, 2010 4:18 PM
Nivel

...

CRISTALELE Sl RELIGIA
De mii de ani cristalele sînt folosite în practicile religioase. Au fost gasite în numar mare în mormintele preotilor si regilor, cam pe toate santierele arheologice.
Cristalele, în special cuarturile, sînt mentionate de peste 1700 de ani în Biblia crestina. Cuartul ametist a fost mentionat ca a 12-a piatra din fundatia Noului Ierusalim. [Apocalipsul Sf. loan 21, 19, 20, traducerea engleza autorizata a Bibliei (1611), admisa de Biserica Anglicana]. Era si a 9-a piatra de pe pieptarul lui Aaron, Marele Preot evreu (Exodul 28; 18, traducere autorizata).
Bisericile romana si ortodoxa estice folosesc un ametist ca simbol al puterii spirituale. Le este oferit tuturor episcopilor.
Bisericile catolico-ortodoxe estice folosesc pietrele pretioase si cristalele la împartasanie si la construirea altarului celor Sapte Raze, cînd sînt invocati cei sapte arhangheli sa intre în altar.
Cînd privesti forma si dezvoltarea cristalelor, poti vedea mîna Divinitatii. Desavîrsirea si frumusetea lor sînt semnele lucrarii divine. Toate proprietatile miraculoase date cristalelor de catre Dumnezeu ne sînt la îndemîna ca sa fie folosite spre ajutorarea semenilor nostri. Trebuie sa va hotarîti daca vreti sa folositi aceasta ocazie ca sa-i ajutati pe ceilalti.

COMUNICAREA

Am scris mai înainte despre folosirea cristalelor în aparatele de comunicare. Difuzoarele, aparatele radio, televizoarele si telefoanele folosesc cristale pentru a emite si recepta informatii. Cristalele sînt la fel de bune pentru comunicarea interioara sau interna.
Telepatia este o forma de comunicare gen radio. Chakra coroanei din crestet primeste si emite gînduri sub forma de imagini si sentimente. Daca vreti un gen de structura, considerati imaginile gîndurilor drept substantive, iar emotiile drept verbe. Imaginile sînt forma care contine gîndurile voastre. Iata un exercitiu distractiv:
Doua persoane iau cîte un cristal. Acum fiecare dintre voi tine cristalul în mîna stînga. Soateti-va pantofii si puneti picioarele pe covor. Hotarîti cine va fi emitatorul si cine receptorul. Închideti ochii. Imaginati un ocean cu valuri care se înalta si se sparg. Auziti zgomotul valurilor, mirositi briza si gustati apa sarata. Priviti cum se linistesc valurile pîna cînd apa este nemiscata, neteda ca oglinda, întregul ocean este o oglinda uriasa, neteda. Acum emitatorul sa creeze un obiect în aceasta oglinda - un peste, un vapor, o pasare sau orice altceva. Receptorul doar constata si noteaza ce vede. Procedati astfel timp de trei minute. Emitatorul va da încarcatura afectiva imaginilor create. Receptorul noteaza tot. Dupa 3 minute se compara notele. Apoi se inverseaza rolurile si emitatorul devine receptor.
Încercati alte variante. Emiteti o emotie. Vedeti daca receptorul va poate simti emotia cu acuratete. Creati mental un sunet si vedeti daca receptorul îl poate capta. Creati un miros sau gust si vedeti daca se realizeaza transferul Poate fi un joc amplu.
Alte inteligente folosesc deja telepatia pentru comunicare. Cristalul va poate pune în legatura cu aceste inteligente, contacta ghizi spirituali, maestri superiori, învatatori, personalitati din trecut, îngeri si spatieni.
Cît din ce repetati este adevarat si cît iluzie? Voi trebuie sa hotarîti. Daca primiti sfaturi sau informatii care pot fi folosite benefic, este bine. Daca sfaturile si informatiile nu se pot folosi sau daca "acela" încearca sa va comande cu formulari de genul „trebuie, ar trebui”, nu-i acordati importanta.
Daca vreti ca informatiile voastre sa fie foarte folositoare, iata un program simplu pe care sa-l urmariti înainte de a folosi cristalul. Tineti cristalul în mîna stînga si, mental sau verbal, spuneti: "Invoc Lumina Cristului launtric. Sînt un canal curat si perfect. Lumina îmi este calauza". Daca aveti o preferinta religioasa, puteti spune Dumnezeu în loc de Crist. Crist nu se va supara.
Un mod bun de a începe procesul de comunicare este sa tii cristalul în mîna stînga si sa pui întrebari la care se poate raspunde cu da sau nu. Formulati-le simplu si clar si asteptati raspunsul. Veti primi un "da" sau "nu". Uneori le veti primi pe amîndoua, da-nu, nu-da. Considerati doar primul raspuns, întrebati zilnic lucruri pe care le puteti verifica. Este acasa prietenul caruia îi telefonati? Sunati si va convingeti. Urmariti-va precizia fara sa implicati ratiunea.
Daca veti continua sa exersati, veti obtine o exactitate crescînda, deoarece învatati sa ascultati si sa aveti încredere în raspunsuri. Puteti folosi metoda ca sa va alegeti hrana, hainele si sa verificati daca locurile de parcare sînt libere. Odata stabilita o linie de comunicatie, nu exista limite pentru folosirea cristalului.
Pe masura ce stapîniti tehnica, veti constata ca o folositi mai des, pentru ca deveniti mai exact decît atunci cînd va folositi numai mintea logica.

de DaEl Walker
roxinthya
Scris: Thursday, June 10, 2010 12:29 PM
Nivel

...

INTUITIA Sl CREATIVITATEA

Un efect obtinut în urma practicii cu cristalele pare sa fie universal. Se dezvolta intuitia. Acest lucru poate fi revelator sau tulburator, în functie de voi. Aflînd cine este la celalalt capat al firului, puteti resimti emotie sau încîntare. Pentru mine aceasta a devenit o sursa de uimire si curiozitate. Au fost adevarate experientele mele? Cum s-au putut produce? Daca au avut loc, ce mecanism le guverneaza? Cum li s-au integrat cristalele?
Stiam ca aceste întîmplari ciudate se înmulteau cînd foloseam un cristal sau purtam unul cu mine. Dupa un timp, demonstratia constanta mi-a alungat scepticismul. Am ajuns de la "oare functioneaza cristalul?" la "cum functioneaza?" Din observatiile mele am constatat ca actioneaza doi factori - afectele si gîndurile. Aceasta se pare ca era ordinea. Întîi afectele, apoi gîndurile. Am vazut capacitatea cristalului de a amplifica energia si chiar am fotografiat efectul cu un aparat Kirlian. Am facut rationamentul urmator: cristalul trebuie ca amplifica energia mentala si afectiva în asemenea grad încît îmi permite accesul la nivelele intuitive. Am mai constatat ca experientele mele sînt mai intense atunci cînd tin cristalul în mîna stînga. Apoi am înteles ca partea stînga a corpului corespunde emisferei drepte a creierului, unde se considera a fi localizata activitatea intuitiva. Am mai adaugat meditatia cu cristale si exercitiul simplu, tip da-nu, mentionate anterior. Toate acestea au grabit procesul de deschidere a nivelelor intuitiei latente. Nu am încercat sa-mi dezvolt puteri paranormale. Am vrut numai sa am acces la acea parte din mine care stie fara a mai trebui sa rationeze.
Concluzia mea a fost ca nu cunosc integral modul de activare a intuitiei de catre cristale, dar ca, lucrînd cu ele, chiar numai avînd unul asupra noastra, se va pune în miscare acel efluviu creator, marind creativitatea.
Creativitatea pare sa fie o activitate a intuitiei. Experienta a aratat ca amîndoua functioneaza atunci cînd este stimulata una dintre ele. Daca vrei sa fii creativ, este simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa începi sa creezi. Pare prea simplu? Un scriitor de profesie mi-a spus odata secretul scrisului. "Începe sa scrii", mi-a zis. Vrei pictura? "Începe sa pictezi". La început, tehnica nu conteaza. Inaugurînd un efort creator, vei atrage tehnicile sau vei fi atras de ele.
O regula importanta: SUSPENDA RATIUNEA. Orice efort creativ pe care-l faci este unic, nu trebuie comparat vreodata cu altceva. Bunica Moses nu prea tinea la tehnica, dar opera ei a fost unica. Am sa va spun un secret. Ea nu picta ca sa placa altora, o facea pentru ea însasi.
Dirijati-va creativitatea sa va exprime sentimentele. Tehnica va veni pe masura ce exersati. Daca purtati un cristal, fluxul vostru creator se însufleteste. Cînd simtiti aceasta miscare, lasati-l sa izbucneasca. Faceti ceva cu el. Gasiti-i o expresie. Veti fi recompensati din plin.

INSTRUMENTE DE MASURA PENTRU ENERGIE
Cristalul însusi este un instrument. Este unul dintre cele mai bune instrumente pe care le avem, deoarece se conecteaza la mental si lucreaza cu el. Tot organismul nostru este un sistem de cristale care canalizeaza energia si o transforma în ceea ce-i trebuie corpului. Observati sîngele uscat pe o lamela si veti vedea cristale. Suflati pe sticla si priviti-o la microscop. Veti vedea cristale. Chiar ADN si ARN sînt cristale rezonante.
Mintea este principalul coordonator si controlor al acestor cristale rezonante care alcatuiesc uriasele cristale lichide ale corpurilor noastre. Cunoscînd acestea, putem întelege ca exista cîteva moduri de a combina si aranja cristalele si alte materiale pentru a crea efecte definitive.
Amintesc mai multe cai de masurare a cîmpurilor energetice ale cristalului. Cîteva sînt stiintifice. Nu vor fi pe placul unui fizician de laborator, dar vor arata ca exista un cîmp de energie si ne va da o idee despre marimea cîmpului respectiv, ceea ce ne permite sa experimentam diferite combinatii si metode. Cîteva instrumente simple sînt:
Pendulul. Pendulul este un dispozitiv de obtinere a informatiei de la eul interior, folosind un obiect suspendat la capatul unui lantisor sau snur. Aproape orice material cu oarecare greutate va putea fi folosit. Cel mai bun si cel mai eficace pendul foloseste un cristal.
Luati un cristal de cuart si montati-ioagatatoare la capatul opus vîrfului sau legati-l cu un snur astfel încît cristalul sa poata fi balansat. Este de preferat ca vîrful sa fie în jos. Apucati snurul cam la 10 cm de la cristal si lasati cristalul sa balanseze. Concentrati-va atentia pe pendulul cu cristal si dirijati-l mental sa se miste înainte si înapoi. Cînd ati reusit, imprimati-i o miscare laterala, apoi în directia acelor de ceasornic si, la sfîrsit, în sens invers. Constatînd ca pendulul se misca satisfacator, dirijati-l mental sa se miste atunci cînd întîlneste un cîmp energetic. Iesiti din cîmp. Tineti pendulul în fata si avansati lent catre centrul cîmpului. Dupa o oarecare practica veti deveni foarte sensibili si exacti. Sînt mai multe carti bune despre pendul. Va recomandam "Pendulum Power" (Puterea pendulului) de Polanski si Nielson si, pentru amuzament, "Stalking the Wild Pendulum" (Pîndind pendulul salbatic) de Itsak Bentof.
Baghetele sursierului. Luati doua bucati de conductor izolat, îndepartati izolatia si îndoiti fiecare sîrma la 90°, la aproximativ o treime de la capat. Dupa ce le-ati îndoit pe amîndoua, luati cîte o sîrma în fiecare mîna, apucînd-o de capatul scurt, astfel încît capetele lungi sa fie paralele cu solul si peprpendiculare pe corpul vostru.
Comandati mental baghetelor sa se miste atunci cînd detecteaza un cîmp energetic. Aveti grija sa nu le tineti prea strîns, sa se poata misca usor în mîna. Mergeti catre energia vizata, cu ambele baghete îndreptate înainte. Cînd vor atinge marginea cîmpului energetic, ele se vor încrucisa sau se vor roti spre exterior.
Aurametrul Cameron. Construit de renumitul Vern Cameron, acest dispozitiv este alcatuit dintr-un tub de metal laminat de 7 cm, avînd la un capat o coarda de pian lunga de 22 cm. Coarda este întinsa în linie dreapta pe o lungime de aproximativ 5 cm si apoi are 6 spire înfasurate în sens invers acelor de ceasornic. Sîrma urmeaza o linie dreapta pe înca o lungime de 15 cm si are la capat o bara metalica lunga de 5 cm cu vîrf ascutit.
Aurametrul este tinut usor, cu degetul mare si urmatoarele doua degete, de tubul de metal mai gros. Capatul metalic ascutit este îndreptat spre sursa de energie. Comandati mental Aurametrului sa reactioneze atunci cînd detecteaza un cîmp de energie. Cînd atinge marginea va ricosa.
Exista dispozitive mult mai complexe si mai costisitoare care pot detecta cîmpurile energetice. Un dispozitiv inventat de dr. George Motoyama masoara conductivitatea meridianelor energetice de acupunctura. Acest aparat poate masura modificarile din sistemele energetice ale corpului fizic. Este un instrument excelent pentru a pune-în evidenta schimbarile care au loc cînd se fac vindecari cu cristale.
Aparatul de fotografiat Kirlian. Este denumit astfel dupa Semion Kirlian, care a facut cunoscuta metoda. Prin aceasta procedura se poate fotografia Energia Vietii.
Fotografia se face într-un cîmp de înalta tensiune, de 50.000 V sau mai mult, dar cu amperaj foarte mic. În acest cîmp, pot fi observate clar energiile subtile care nu pot fi detectate în mod normal. Cînd se face o fotografie color, se arata diverse culori si nuante. Acest aparat poate arata diferentele din cîmpul energetic al unei persoane, înainte si dupa folosirea cristalelor.
Faceti o fotografie a vîrfurilor degetelor de la mîna dreapta înainte de vindecare si alta dupa vindecare; observati diferenta cîmpurilor energetice. Alt test consta în fotografierea vîrfurilor degetelor, apoi se ia un cristal în mîna stînga si se face alta fotografie. Vedeti diferenta dintre cele doua fotografii.

de DaEl Walker
roxinthya
Scris: Friday, June 25, 2010 3:58 PM
Nivel

...

BIJUTERIILE. CRISTALELE SINTETICE

Cristalele sintetice pot fi obtinute în laborator, folosind o sectiune de cristal natural drept germene. Aceasta este pusa într-un rezervor cu lichid si cristalul natural macinat este expus la presiune si curent electric. Cristalele sintetice se pot obtine într-un timp de ordinul zilelor, pe cînd cristalul natural are nevoie de mii de ani. Este o diferenta. Cristalul natural se dezvolta în mii de ani, dar în tot acel timp absoarbe toate energiile din modifica¬rile suferite de pamînt. Aceste energii îi confera cristalului natural capacitati si informatii care îi lipsesc cristalului sintetic.
Considerati cristalul sintetic drept o copie de ceara reprodusa artificial dupa lucrul real. Este ca un copil cu creierul neted. Nu poseda inteligenta si informatii. Actioneaza numai la stimul si raspuns. Va actiona la primele nivele energetice, nu însa si la cele superioare. Cristalul sintetic ar putea fi folosit la trimiterea energiei pe al doilea nivel energetic, ecranul electric din jurul corpului fizic. Nu va putea sa actioneze asupra nivelului afectiv sau mental superior.
Stiinta a descoperit ca cristalele sintetice sînt limitate fata de cele naturale. Cristalele sintetice dintr-o memorie de calculator încep sa-si piarda capacitatile de stocare dupa mai multi ani. Cele naturale nu-si pierd niciodata capacitatile.
Cristalele sintetice pot fi transformate în cristale naturale prin mai multe metode. Iata una dintre ele: puneti un cristal sintetic lînga un cristal natural sub o piramida si lasati-le 33 de zile. Alta metoda necesita proiectarea mentala în cristalul sintetic pentru a crea sapte intrari destinate celor sapte maestri ai celor sapte raze. Chemati-i pe maestri în cristal, sa-i dea lectii. Dureaza sapte zile.
O metoda excelenta de a va mentine încarcati cu energie datorita cristalelor este sa purtati cristalul sub forma de bijuterie. Nu este doar decorativ, ci actioneaza asupra sistemelor noastre energetice atîta timp cît este purtat.
Se pot folosi în mai multe moduri. Daca vreti o focalizare a energiei pe chakra gîtului, purtati un colier. Verificati pietrele sa fie naturale iar metalele sa fie compatibile. Cele mai bune metale sînt arama, argintul si aurul. Mai putin recomandate sînt nichelul, titaniul, platina, fierul si otelul. Aluminiul este foarte sarac si trebuie evitat.
Cînd purtati medalioane, ele trebuie sa stea pe chakra inimii. Pentru majoritatea oamenilor, ajunge un lantisor de 45-50 cm. Cristalul stimuleaza timusul, care dirijeaza sistemul imunitar al organismului pentru pastrarea sanatatii. Daca se foloseste o piatra naturala, se poate purta fie cu vîrful în sus, fie cu vîrful în jos. Purtata cu vîrful în sus, stimuleaza chakrele superioare; se recomanda la meditatie sau canalizare. Nu se recomanda sa fie purtata astfel în conditii obisnuite deoarece stimuleaza experienta extracorporala, tinzînd sa va faca "aerieni". Cînd se poarta cu vîrful în jos, are efect de împamîntare, va face sa fiti cu picioarele pe pamînt, prezenti în corpul fizic si capabili sa va rezolvati problemele.
Ambele modalitati de a purta cristalul va amplifica energia organismului. Vîrful cristalului pur si simplu dirijeaza fluxul energetic.
Cerceii ajuta la echilibrarea emisferelor cerebrale. De asemenea, stabilizeaza chakrele gîtului.
Cînd purtati cercei, verificati daca în spatele pietrei este gol, ca energia sa poata circula liber de la cristal la piele.
Toate bijuteriile vor fi curatate prin spalare cu apa si sapun si pastrate în sare de mare timp de 7 zile.
Puteti folosi o solutie sarata, daca vreti, obtinuta din 230 g de sare în 2 litri de apa. Toate bijuteriile cumparate sau primite în dar trebuie curatate ca sa înlaturam vibratiile celorlalti.
PROTECTIA

Sînt multe cristale care se pot întrebuinta pentru protectia psihica. Pur si simplu avînd un cristal în buzunar sau purtîndu-l la gît, va mariti forta cîmpului energetic exterior corpului vostru. Este ecranul vostru de forta care va opri majoritatea gindurilor si afectelor negative sau dezechilibrate.
Pentru a mari sau întari acest cîmp, folositi urmatoarea tehnica:
Tineti cristalul în mîna stînga si închideti ochii. Priviti mental în dreptul taliei si imaginati aura ca pe o fîsie aiba de energie în jurul mijlocului. Mariti-va aura cam la 30 cm. Observati aceasta fîsie alba devenind tot mai stralucitoare si limpezindu-se pîna cînd ajunge complet transparenta, ca un glob de cristal în jurul vostru. Orice emotie negativa, ca o sageata întunecata, care loveste acest ecran, se va transforma într-o sageata alba, de energie pozitiva, care poate fi folosita pentru voi sau o puteti trimite altora.
Folositi aceasta tehnica în fiecare dimineata ca sa va creati un scut împotriva furtunii afective a celorlalti.
Pentru protectie spirituala mai mare, folositi invocarea Luminii: "Invoc Lumina Cristului launtric. Sînt un canal curat si perfect. Lumina îmi este calauza".
Alta tehnica:
Tineti cristalul în mîna stînga si închideti ochii. Reprezentati-va un glob de lumina în centrul pieptului vostru. Observati Lumina începînd sa se roteasca, marindu-se. Devine din ce în ce mai mare pîna cînd va umple tot corpul si se revarsa în exteriorul lui. Pe masura ce creste Lumina, tot întunericul se retrage din fata ei. Mariti Lumina pîna cînd are cam 30 cm grosime în jurul corpului vostru.
Cea mai buna aparare este ofensiva iubirii. Daca simtiti pe cineva luîndu-va energia deliberat sau nu, canalizati Lumina Divina si trimiteti-o persoanei în cauza. Priviti-o cum se umple cu lumina, straluceste, sclipeste ca un far.

AMULETELE Sl TALISMANELE

Amuleta este o piatra pe care o porti ca sa te protejeze. Poate avea un desen sau poate fi parte dintr-un desen.
Talismanul este o piatra care are un anumit tip de desen în ea în scopul participarii la un ritual sau la o ceremonie. Este folosit pentru amplificare, canalizare sau pentru a declansa un proces catalitic.

Orice cristal poate servi drept amuleta. Un cristal de cuart amplifica automat cîmpurile energetice aurice ale corpului. Acest surplus de forta este apararea noastra din prima linie împotriva gîndurilor dezechilibrate ale celorlalti. Daca programati cristalul, va puteti dirija mental sa modificati orice energie dezechilibrata sa se echilibreze cînd este primita de receptorii vostri senzitivi. Aceasta tehnica este inclusa în partea despre purificarea cristalului. Ea va face cîmpul aurie mai puternic. Orice energie care ajunge în corpul vostru trebuie sa traverseze acest cîmp.
Puteti asocia aceasta procedura cu Invocarea Luminii. "Invoc Lumina Cristului launtric. Sînt un canal curat si perfect. Lumina îmi este calauza". Veti genera astfel o fortificare a corpului eteric care va va proteja de blesteme si vraji. Daca aveti un anumit sfînt sau un maestru spiritual, chemati-l sa va umple fiinta cu prezenta lui. Daca tineti cristalul cît timp faceti toate acestea, veti transmite aceste dorinte sub forma de comenzi. Automat ele va vor proteja de cei care v-ar putea dori raul.

Aceste amulete pot fi dotate cu si mai multa forta prin gravare sau facîndu-le sa fie o parte dintr-un desen anumit care le confera o putere suplimentara. Cîteva exemple ar fi o cruce, o inima, o stea în cinci colturi, o stea în sase colturi, ankhul egiptean sau imaginea unui maestru, înger, sfînt sau a altui învatator spiritual.

Ca talismane, cristalele fac parte de obicei dintr-un obiect mai mare.

Baghetele sînt talismane. Cristalele pot fi încastrate în axul baghetei sau în vîrf. Unele baghete au diverse tipuri de pietre pretioase fixate pe margini, formînd un anumit model. Ca si celelalte talismane, baghetele au misiunea de a produce o schimbare în cineva sau ceva, ceea ce înseamna sa folosesti energia, caci totul este energie.
Un talisman simplu poate fi facut dintr-un cristal fixat la capatul unui tub de arama.
Un talisman foarte special poate fi facut pentru vindecatori, folosind o vergea din lemn de maslin, cu grosimea de 2 cm si lungimea de 18 cm, strabatuta de un canal dintr-un capat în celalalt. Pentru a fixa cristalele la capete, faceti la 1 cm de capat cîte o gaura de 1 cm.
Este nevoie de doua cristale - un cristal natural de cuart transparent si un ametist natural. Partea de jos a cuartului transparent si vîrful ametistului vor fi gaurite la o adîncime de 0,6 cm folosind un burghiu cu un numar mai mare decît un fir de aur de 14K, cu grosimea 22 si 18 cm lungime Partea de jos a ametistului va fi rotunjita si slefuita pîna la transparenta. Ambele cristale vor fi suficient de mari pentru a se potrivi în lacasurile de 1 cm de la capetele vergelei.
Folosind mucilagiu sau alt clei natural, fixati firul de aur în orificiul cristalului transparent si fixati cristalul la unul din capetele vergelei Puneti celalalt capat al firului de aur în orificiul din vîrful ametistului si fixati ametistul la celalalt capat al vergelei. Ati obtinut astfel un instrument de chirurgie eterica pentru vindecarea spirituala. Se poate face un sceptru de mag cu cristale si, în mod obisnuit, este cît un baston.

de DaEl Walker
roxinthya
Scris: Monday, July 26, 2010 1:08 PM
Nivel

sunt perseverenta - sper sa nu va plictisesc

ÎNVATAREA

Învatarea trebuie sa fie procesul de dobîndire a cunostintelor. Majoritatea sistemelor de învatamînt au ca scop memorarea unor mari cantitati de informatii, adesea învechite. Numai cîteva ofera posibilitatea folosirii lor în practica. Totusi, avînd acest sistem, trebuie sa obtinem cît mai mult din el.
Lucrînd cu cristalul, studentul va avea mai multe avantaje. Capacitatea cristalelor de a crea o armonie afectiva conduce la linistea necesara unei gîndiri limpezi. Culoarul cunoasterii ne daruieste o nesfîrsita bogatie informationala. Ghizii spirituali va pot ajuta. Folosind tehnica cristalelor cerebrale, veti stimula întreaga activitate mentala. Folosirea perseverenta a metodei de memorare va ajuta sa va reamintiti mai bine cunostintele.
O alta tehnica s-a dovedit foarte folositoare pentru cel care urmeaza sa sustina un examen si în special pentru copiii terorizati de testare. Cînd dati un examen, raspundeti la toate întrebarile unde stiti. Apoi închideti ochii si intrati în cristal, aducînd cu voi imaginea profesorului. Cereti-i raspunsurile pe care nu le stiti. Profesorul vi le va spune. O licentiata în cristale îsi sustine acum doctoratul la Universitatea California din Barkeley. Ea foloseste cu succes aceasta tehnica.

CORIDORUL CUNOASTERII

În cristale sînt multe coridoare, în multe dimensiuni ale mintii. Pentru cei care cauta întelepciunea erelor trecute, oferim aceasta usa deschisa:

Asezati-va într-o pozitie comoda, cu cristalul în mîna stînga. Închideti ochii. Imaginati-va cristalul în fata, marindu-se pîna ajunge cît o casa. Intrati în el. Înaintati spre usa pe care scrie Coridorul Cunoasterii. Intrati si priviti în jur. Este o biblioteca imensa cu rînduri întregi de cristale asezate pe rafturi în loc de carti. În aceste cristale se afla toata cunoasterea Universului.
Puteti obtine orice informatie doriti. Gînditi-va la subiectul respectiv si cristalul corespunzator va începe sa sclipeasca. Luati cristalul si tineti-l în mîini. În fata, ca pe un ecran mare, vor aparea informatiile din cristal. Veti trai datele ca si cînd v-ati afla cu adevarat acolo. Dupa ce ati terminat, puneti cristalul la loc pe raft.

Lasati casetofonul deschis si, daca puteti, descrieti ceea ce vedeti. Daca nu, încercati sa va amintiti dupa aceea tot ce puteti. Unii au numit toate aceste înmagazinari informationale Documentele Akashice.

CRISTALELE CEREBRALE

Iata o tehnica noua pentru stimularea creierului:

Gasiti-va o pozitie comoda, cu cristalul în mîna stînga. Închideti ochii. Reprezentati-va cristalul cu vîrful în sus, marindu-se pîna ajunge la dimensiunile unei case. Intrati în el. Înca o data priviti în jur, vedeti cum arata interiorul cristalului. Priviti peretii, podeaua si tavanul. Cum este temperatura? Mirositi interiorul cristalului. Pipaiti suprafata peretilor. Dupa reacomodarea cu cristalul, asezati-va în fotoliul care va asteapta. Salutati-va ghizii spirituali. Privit-va pe voi stînd acolo. Apropiati-va mai mult si priviti-va capul. La spate sînt balamale. Deschideti si uitati-va înauntru, la cristalele creierului vostru. Unele stralucesc. Altele lumineaza foarte slab. Luati un cristal din buzunar si generati un fascicol luminos lat. Luminati astfel fiecare cristal al creierului pîna cînd le faceti pe toate sa straluceasca. Închideti într-un cerc zona memoriei voastre.
Pentru a va dezvolta memoria, cititi sau ascultati materialul de memorat. Intrati în creier si memorati cristalele din cercul memoriei. Întoarceti-va afara si cititi sau ascultati materialul. Intrati înca o data în creier. Luminati cristalele din zona memoriei si observati-le cum încep sa straluceasca. Întoarceti-va si, pentru a treia oara, cititi sau ascultati, apoi intrati în creier si proiectati lumina pe zona memoriei. Observati cristalele stralucind atît de puternic, încît nu le mai puteti privi. Urmati aceasta procedura zilnic, timp de 33 de zile.
Cum va simtiti capul? Pulseaza? E bine, înseamna ca va dezvoltati.

CORPURILE DE ENERGIE

Majoritatea oamenilor înteleg prin corp "corpul fizic". Atunci cînd vorbim despre corpurile energetice, descriem diverse intensitati de energii care actioneaza împreuna ca sa actioneze vehicolul uman. Primul corp este cîmpul energetic cel mai dens: muschii si oasele.
Al doilea consta din cîmpurile energetice electric si magnetic, care înconjoara corpul fizic. Acestea sînt numite eteric, electric, pranic, orgonic sau corpurile afective. Aceste cîmpuri de energie actioneaza asupra corpului fizic prin punctele meridianelor si chakre.
Meridianele sînt liniile energetice interne ale corpului. Punctele se afla acolo unde se intersecteaza liniile sau ajung la suprafata organismului. Cîmpurile energiei externe sînt denumite chakre, un termen sanscrit care înseamna "roata". Fotografiate cu un aparat Kirlian, apar ca niste roti de lumina. Aceste chakre stimuleaza glandele endocrine; acestea secreta hormoni care regleaza reactiile chimice pentru întretinerea si înlocuirea adecvata a celulelor. Intensitatea si gradul echilibrului afectiv controleaza stimularea glandelor prin chakre. Cu alte cuvinte, simtirea noastra afecteaza nemijlocit dezvoltarea celulelor. Afectele dezechilibrate pot duce la o dezvoltare celulara dezechilibrata.
A treia frecventa energetica este tarîmul gîndurilor, corpul mental. Aici cream forme de gînduri care actioneaza asupra nivelului mental subconstient sau al constiintei interioare. Mentalul subconstient controleaza toate procesele energetice aie organismului. Formele de gînduri sînt o modalitate foarte puternica de a influenta subconstientul în sensul modificarilor operate în aceste procese energetice. Aceasta se întîmpla datorita faptului ca majoritatea informatiilor sînt stocate în mental sub forma de simboluri si sînt puse în miscare de afecte.
Daca vreti sa se produca o astfel de schimbare, sînt necesare mai multe lucruri. Mai întîi, mentalul trebuie sa se afle la nivel de unde cerebrale alfa, care constituie intrarea în subconstient, unde se poate face sugestia. Folosind cristalul veti obtine o productie marita de unde alfa. Vizualizînd, creati o forma de gînd. Daca energizati forma de gînd cu o traire o puteti astfel determina sa interactioneze cu subconstientul si sa antreneze modificari ale proceselor energetice din organism.
Stabilind legatura dintre cristal si vizualizare puteti comanda mentalul subconstient sa deplaseze energia acolo unde doriti. Mai întîi, identificati problema respectiva cu o imagine simbol si produceti modificarea imaginii. Mentalul va opera apoi modificarea energetica.

PIETRELE PENTRU VINDECARE

Unele pietre actioneaza favorabil asupra fiecarura dintre corpurile sau nivelele energetice Cele mai eficace pentru corpul fizic sînt cuarturile transparente, fumurii si verzi.
Cuartul transparent este energizantul general al organismului. Cuartul fumuriu este foarte recomandat pentru a va face sa fiti foarte prezent în corpul vostru, un om cu picioarele pe pamînt, în cazul cînd sînteti o persoana mai distrata. Cuartul verde interactioneaza cu glandele endocrine pentru a pastra echilibrul organismului. Cuartul roz si cel galben actioneaza asupra corpului afectiv. Citrinul natural, de la portocaliu deschis pîna la nuante de brun, echilibreaza trairile afective ale celor trei chakre de jos, chakra radacinilor, splenica si plexul solar. Citrinul prelucrat care bate în auriu stimuleaza chakra coroanei.
Cuartul roz echilibreaza afectele iubirii ale celor patru chakre superioare - inima, gîtul, al treilea ochi si coroana. Pentru a avea acces la nivelele spirituale superioare, trebuie sa echilibrati aceste patru chakre. Lapis lazuli face parte din familia cuarturilor. Culoarea sa albastra este cea mai eficace pentru corpul mental, ca sa aiba claritate si profunzime de gîndire. În starea naturala, se poate folosi pentru protectia corpului, iar în stare prelucrata actioneaza benefic asupra chakrei gîtului.
Ametistul purpuriu este piatra spirituala si transforma sau transmite energiile joase în frecventele înalte ale energiilor superioare.

de DaEl Walker
shirel
Scris: Monday, August 9, 2010 10:30 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Ceva foarte intersant ,chiar am de gand sa incerc si poate si voi!

Puteti sa intrati în starea de coerenta într-un minut daca urmati pasii simpli, dar deosebit de eficienti, ai tehnicii rapide de obtinere a coerentei (Quick Coherence® Technique) pusa la punct la Institute of HearthMath. Folosind puterea inimii de a echilibra gândurile si emotiile, puteti dobândi energie, claritate mentala si sa va simtiti mai bine extrem de rapid, oriunde ati fi. Folositi tehnica în special când simtiti ca va cuprind sentimente care va secatuiesc de energie cum ar fi frustrarea, iritarea, anxietatea sau mânia. Atunci este momentul sa gasiti un sentiment care sa va dea senzatia de armonie interioara si de usor, în concordanta cu ritmul inimii, ceea ce va ajuta ca creierul sa functioneze în parametri normali.

Tehnica rapida de obtinere a coerentei va ajuta sa va creati o stare coerenta oferita de accesul la inteligenta inimii. Ea foloseste puterea inimii de a echilibra gândurile si emotiile, ajutându-va sa obtineti o stare neutra, echilibrata pentru a gândi limpede. Ea este o tehnica eficienta care utilizeaza energia din zona inimii pentru eliminarea stresului, echilibrare emotionala si obtinerea senzatiei de bine, extrem de rapid.

Aceasta tehnica va va ajuta sa traiti sentimentul de usurare si armonie interioara care va fi reflectat în ritmul cu care va bate inima. Inima este primul generator de ritmuri al corpului, influentând procesele din creier care controleaza sistemul nervos, functia congnitiva si emotionala. Cu cât este mai coerent ritmul inimii cu atât el va usura functionarea creierului ceea ce va va oferi o îmbunatatire a concentrarii, creativitatii, intuitiei si luarii deciziilor corecte. Când va aflati în starea de coerenta cu ritmul inimii aveti cele mai bune performante – ceea ce sportivii de performanta numesc “a fi in forma”. Va simtiti încrezatori, pozitivi, capabili de concentrare, calmi si plini de energie.

Etapa 1: Concetrarea pe inima. Concentrati-va atentia pe zona inimii, zona din mijlocul pieptului. La început puteti sa puneti o palma pe zona centrala a pieptului pentru a va ajuta sa mentineti atentia pe zona inimii prin stimul tactil.

Etapa 2: Respiratia inimii. Respirati adânc dar în ritm normal si simtiti ca respiratia vine si pleaca prin zona inimii. Când inspirati, simtiti ca si când respiratia intra în inima, iar când expirati, simtiti cum ea pleaca din inima. Respirati usor si regulat, un pic mai profund decât în mod obisnuit. Continuati sa respirati pâna când va regasiti ritmul interior natural care va face sa va simtiti bine.

Etapa 3. Simtiti cu inima. In timp ce mentineti concentrarea pe zona inimii si respirati prin inima, activati un sentiment pozitiv. Amintiti-va o traire pozitiva, care v-a facut sa va simtiti bine si încercati sa o retraiti. Modalitatea cea mai usoara este sa va reamintiti un loc special unde v-ati simtit bine sau sentimentul de iubire pentru un prieten drag, un membru din familie sau un animal de companie. Aceasta etapa este cea mai importanta.

Folosind tehnica rapida de obtinere a coerentei atunci când apar emotiile negative puteti sa le opriti în a se dezvolta si în a se transforma în ceva dureros si neplacut, care sa va dezechilibreze puternic. Tehnica este eficienta si dupa ce ati avut o explozie emotionala pentru a va reechilibra rapid.

Tehnica poate fi aplicata oricând si oriunde si nimeni nu stie ca o aplicati. In câteva zeci de secunde ea creeaza o schimbare pozitiva în ritmul inimii transmitând semnale puternice la creier care pot îmbunatati ceea ce simtiti. Aplicati aceasta tehnica dimineata, în timpul convorbirilor telefonice sau la sedinte, în timpul conversatiilor dificile, când va simtiti coplesiti de sarcini sau presati de timp sau oricând doriti sa va cresteti coerenta. Puteti sa o utilizati oricând aveti nevoie de o coordonare mai buna, viteza si fluiditate în reactii.

Sursa: http://www.heartmath.com/Personal-Growth/Quick-Coherence-Technique.html?mtcCampaign=2200&mtcCheck=TRUE
roxinthya
Scris: Tuesday, August 31, 2010 1:44 PM
Nivel

Shirel asta cred ca mie mi-ar folosi ca sunt tare emotiva cateodata!
Si sa continui cu cristalele:

CHAKRELE

Avem în organism centri energetici numiti chakre. Atunci cînd clarvazatorii din vechime au privit centrii energetici, i-au vazut ca pe niste roti de lumina, care se învîrteau si de aceea i-au numit chakras, ceea ce în sanscrita înseamna "roata".
Exista sapte chakre mari si cinci mici. Cele sapte chakre mari sînt: radacina, splina, plexul solar, inima, gîtul, fruntea si coroana. Cele cinci chakre mici sînt mîinile si picioarele si depresiunea din spatele craniului, unde baza creierului întîlneste maduva spinarii, Medulla Oblongata.
Chakra radacinii este situata în regiunea genitala. Ea interactioneaza cu glandele cortico-suprarenale.
Chakra a doua sau splenica se afla între zona genitala si stomac, cam la 5 cm sub ombilic. Ea stimuleaza gonadele.
Plexul solar este putin deasupra ombilicului si cuprinde stomacul. Glandele pentru chakra plexului solar sînt pancreasul si suprarenalele.
Chakra inimii se afla în centrul pieptului Aceasta este a patra chakra si lucreaza cu timusul.
A cincea chakra se afla în zona gîtului Ea stimuleaza glanda tiroida.
A sasea chakra este adesea numita chakra fruntii si se afla în frunte cam la 2,5 cm deasupra ochilor. Îi corespunde glanda pituitara.
A saptea chakra, situata în crestet, este cunoscuta ca fiind chakra coroanei Lucreaza împreuna cu glanda pineala. Interactiunea combinata a glandelor pineala si pituitara activeaza al Treilea Ochi.

Iata o tehnica veche de 6.000 de ani, atribuita sumerienilor, prin care se echilibreaza si se energizeaza aceste chakre.

Asezati-va într-o pozitie comoda. Tineti cristalul în mîna stînga. Închideti ochii. Priviti cristalul în fata voastra cum se face tot mai mare pîna ajunge cît o casa. Intrati prin usa deschisa. Înca o data priviti în jur. Priviti Lumina si culoarea venind din tavan. Priviti peretii si podeaua. Mirositi interiorul cristalului. Ascultati sunetul. Gustati o bucatica din cristal. Pipaiti suprafata peretilor si podeaua.
Înaintati pe coridor spre usa pe care scrie "Camera de vindecare". Pasiti înauntru, pe platforma. Stati pe platforma si rotiti-va. Cînd priviti imaginea voastra de pe platforma, puteti vedea sapte cercuri de lumina pe corpul vostru. Acestea sînt chakreie voastre, centrii vostri energetici.
Uitati-va la prima chakra, deasupra pubisului. Apropiati-va de ea. Pe masura ce va apropiati, deschiderea se mareste, semanînd cu o pestera. Intrati. Privind în jur, veti observa ca interiorul chakrei seamana cu o pestera a carei suprafata este în întregime acoperita cu cristale. Unele dintre acestea stralucesc puternic, iar altele abia pîlpîie. O parte au pete de culoare închisa, de la afectele negative.
Soateti un cristal din buzunar. Tinîndu-l în mîna, imaginati un fascicul gros de lumina alba pornind din vîrful cristalului ca un reflector.
Proiectati acest fascicul gros de energie luminoasa asupra tuturor cristalelor din tavan, de pe pereti, de jos, pîna cînd fiecare cristal începe sa straluceasca. Orice urma din culoarea închisa a negativitatii se va spala, evacuîndu-se prin sistemul de eliminare al organismului. Continuati sa raspînditi lumina pîna cînd toate cristalele stralucesc si tot interiorul s-a umplut cu energie calda, realizîndu-se echilibrarea fizica, afectiva si mentala.
Lasati energia calda si echilibrata sa va ridice, iesiti din prima chakra si intrati în a doua, aflata la jumatatea distantei dintre pubis si stomac.
Intrati si examinati din nou cristalele de pe pereti, tavan, podea. Cu Lumina propriului vostru cristal acoperiti tavanul, peretii, podeaua. Luminati toate cristalele si observati cum petele întunecate ale negativismului ies prin sistemul de eliminare. Cînd toate cristalele vor straluci de lumina, lasati acea energie calda si echilibrata sa va ridice si iesiti din a doua chakra pentru a intra în a treia, plexul solar, situat pe si imediat peste stomac.
Intrati prin deschizatura si priviti în jur. Observati cristalele de pe pereti, tavan, podea. Proiectati lumina asupra cristalelor si sesizati evacuarea petelor întunecate ale negativismului, iesind prin sistemul de eliminare. Continuati eliminarea cristalelor pîna cînd toate stralucesc în perfect echilibru mental, afectiv si fizic.
Lasati acea energie echilibrata sa va ridice si iesiti pentru a intra în cea de a cincea chakra, gîtul. Folositi fascicolul de lumina ai propriului cristal pentru a acoperi înca o data peretii, tavanul, podeaua. Umpleti cu lumina toate cristalele chakrei. Observati petele întunecate ale afectelor negative parasind cristalele si iesind prin sistemul de eliminare. Atunci cînd toate cristalele vibreaza de energie calda, echilibrata, lasati aceasta energie sa va traga în sus, iesiti si patrundeti în cea de-a sasea chakra, centrul fruntii, împrastiati lumina prin toate cristalele de pe pereti, tavan, podea, pîna le veti umple cu energie iar petele întunecate ale trairilor negative vor fi înlaturate. În fundul încaperii se afla un ochi mare, a carui pleoapa este acoperita cu o substanta ca smoala. Proiectati Lumina cristalului pe ochi, spalati aceasta substanta de pe pleoapa, folosind Lumina. Cînd murdaria a fost înlaturata, deschideti ochiul. Urmariti tîsnirea luminii: un far puternic lumineaza prin frunte pe masura ce al Treilea Ochi se deschide si începe sa functioneze. Simtiti cum aceasta energie de aur va ridica printr-o gaura din tavan si patrundeti într-o pestera vasta, chakra coroanei, chakra numarul sapte.
În centrul coroanei se afla o piatra pretioasa imensa, cît o casa, cu o mie de fatete scînteietoare. O parte din fatete împrastie Lumina. Altele sînt întunecate. Proiectati Lumina cristalului vostru pe aceasta piatra pe masura ce ea începe sa se învîrta. Continuati iLuminarea pîna cînd fiecare fateta straluceste puternic. Toate talentele si capacitatile voastre trecute, prezente si viitoare sînt acum activate. Ele asteapta sa le folositi cînd veti avea nevoie. Cînd toate fatetele sînt Luminate, simtiti energiile însumate ale celor sapte chakre care încep sa urce într-un curcubeu auriu, rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, purpura si argintiu; pornind din crestet coboara arcuit spre vîrful picioarelor. Acest curcubeu urca în picioare, mai sus de glezne, gambe, genunchi, coapse, peste sale, în susul corpului. Pe masura ce avanseaza, culorile modifica toate celulele. Acestea vibreaza acum împreuna cu tot spectrul coloristic. Purtati curcubeul în susul corpului, peste umeri si în brate. Continuati în susul cefei si din nou din crestet, într-o continua arcuire de curcubeu energetic, în jos spre vîrfui picioarelor si în sus, prin corp. Pe fondul acestui curcubeu de energie, circulînd prin voi, coborîti de pe platforma, iesiti din camera de vindecare, din cristal si intrati în propriul corp. Cînd aveti senzatia de confort, deschideti ochii.

Repetati aceasta metoda ori de cîte ori doriti. Ea va antrena schimbari impresionante în stabilitatea voastra afectiva. Curcubeul va deschide înalte talente spirituale si cai. Le puteti încerca pe altii, de la distanta, cu rezultate remarcabile.

VINDECAREA

Folosirea cristalului pentru vindecare constituie aspectul cel mai spectaculos si controversat. Acest lucru se datoreaza în mare parte faptului ca majoritatea oamenilor considera vindecarea un lucru misterios, neobisnuit, mistic sau miraculos. Doar recent si cu mare rezerva, chiropractica si masajul au fost partial acceptate în lumea medicala. Plantele sînt înca privite cu suspiciune, iar acupuntura este considerata la numai un pas de vrajitorie Toate aceste tehnici sînt folosite de sute de ani. Doar în ultima vreme au fost întrucîtva acceptate de medicina alopata conventionala. Rezerva fata de ideile noi are legatura cu pozitia medicinei de azi fata de vindecare. Majoritatea medicilor îsi consulta pacientii numai cînd apar probleme grave, cînd le este amenintata viata. Medicul se preocupa în general de supravietuirea pacientului. El foloseste cele mai directe mijloace de care dispune: chirurgia si medicamentele. Prin formatie, medicul priveste boala ca pe o situatie în care trebuie refacut corpul fizic si spera ca, într-o oarecare masura, acesta se va reface singur. Din pacate, chirurgia si medicamentele adesea au efecte traumatizante asupra acestui efect de refacere. În cel mai bun caz, ele prezinta serioase neajunsuri. Miracolul consta în capacitatea corpului omenesc de a se reface singur, pe orice cale.

Medicina moderna întîrzie sa înteleaga totala interdependenta a mentalului, afectivului si fizicului.

Omul nu este doar o bucata de carne si oase. El gîndeste, este o fiinta simtitoare, care interactioneaza constient cu corpul fizic, el nu poate fi separat de celelalte corpuri.
Vindecarea cu cristale nu vizeaza corpul fizic, ci sistemele energetice care îl creeaza si îl întretin. Logica ne arata ca acest corp fizic este rezultatul final al energiei. Renunta la energie! Ce se întîmpla cu el? Se prabuseste. Noi primim energie pe mai multe cai. Hrana este una din ele. Luam energia din apa, aer si pamînt. Hrana este în fapt cea mai lipsita de importanta. Putem trai fara hrana saptamîni întregi si chiar luni. Fara apa putem rezista doar cîteva zile. Cît de mult va puteti retine respiratia?
Se stie putin despre modul în care organismul, în timpul somnului, transforma cîmpul electromagnetic al pamîntului în energie vitala, pe care o poate folosi. Stim ca nu putem trai fara somn. Lipsiti de el, ne alteram starea mentala, afectiva si fizica.
Omul complet este o serie de sisteme energetice, unde interfereaza mentalul, afectivul si fizicul. Cristalul poate interactiona cu aceste sisteme energetice si împreuna cu mentalul determina modificari functionale care se vor manifesta apoi în corpul fizic.
Cristalele au proprietati electronice piezoelectrice. Ele pot amplifica, transforma, stoca, transfera si focaliza energia. Corpul omenesc este de natura electronica si raspunde cristalelor. Daca tineti un cristal în mîna stînga, cel putin va veti dubla energia organismului. Fotografiind degetele mîinii drepte cu un aparat Kirlian veti observa aceasta crestere impresionanta. Fotografiati mîna dreapta fara cristal. Luati un cristal în stînga si faceti o fotografie a mîinii. drepte. A doua fotografie va indica o crestere impresionanta a energiei care curge din vîrful degetelor. Aceasta capacitate de marire a cîmpului energetic poate fi folosita la vindecare. Veti putea ameliora durerile prin aceasta metoda simpla.
Tineti cristalul în mîna stînga. Puneti palma dreapta pe zona dureroasa. Daca durerea e în stînga, puneti mîna stînga cu cristalul pe locul dureros, apoi apucati bratul stîng cu palma dreapta. Ramîneti asa o jumatate de ora.
Daca sînteti în fata televizorului, folositi tehnica prescrisa în timp ce urmariti o jumatate de ora emisiunea preferata. Cu un tratament de numai o jumatate de ora, veti ameliora durerea pîna la disparitie. Vi se pare prea simplu ca sa credeti? Chiar este simplu.
Cristalul amplifica energia. Energia intra prin mîna stînga si iese prin dreapta. Daca puneti mîna dreapta pe locul dureros veti ameliora suferinta datorita energiei trimise în zona respectiva. Natura durerii face posibil acest lucru.
Durerea nu este pedeapsa, indiferent ce credeti despre ea. Durerea este un semnal emis de celule catre creier ca sa anunte o stare anormala. Acest semnal cere creierului sa trimita energie catre celule ca sa poata fi corectata anomalia. Cînd creierul trimite energie, sistemul de refacere automata existent în fiecare celula declanseaza procesul refacerii. Se vor înlocui celulele moarte dislocate cu celule noi. Atunci cînd sistemul functioneaza automat, cînd celulele nu mai au nevoie de energie, înceteaza semnalul dureros.
Procesul de vindecare, privit din punct de vedere energetic, devine simplu. Cînd, mergînd spre celule, fluxul energetic este blocat, organele încep sa moara si ne îmbolnavim. Cînd energia ajunge din nou în zona, se nasc celule noi, organele se refac si ne simtim bine. Aceasta este expresia cea mai simpla a tot ce se stie despre vindecare.
Toate metodele medicinei modeme urmaresc trimiterea energiei catre celule pentru ca acestea sa se poata reface. Nici un medic sau vindecator nu ne poate vindeca: numai noi o putem face. Tot ce putem face pentru altul e sa trimitem energie catre celule care se vor reface singure.
În tehnica descrisa de noi, folosim capacitatea de amplificare a cuartului, care ne da acest plus de energie dirijat de noi spre zona afectata. Astfel, putem grabi procesul de vindecare si amelioram durerea pe cale naturala, fara calmante.
Calmantele pot interfera cu procesul de vindecare. Ele acopera terminatiile nervoase asa încît semnalul celulelor nu va mai ajungs la creier. Creierul nu mai recepteaza durerea si, nestiind ca exista o tulburare, nu trimite energia necesara iar starea celulelor se înrautateste. De aceea, bolile dureroase duc adeseori la slabire. Celulele îsi înrautatesc progresiv starea. Artrita este un exemplu bun.
În cazul folosirii cristalului, noi alimentam celulele cu energie în loc sa blocam semnalul dureros. Celulele se pot reface si durerea înceteaza, deoarece semnalul nu mai este necesar. Aceasta este calea spre vindecare.
Prezentam acum un caz special. Majoritatea durerilor cer energie. Durerea de cap arata un surplus de energie. Energia intra si iese prin cap permanent, prin chakrele coroanei si fruntii. Atunci cînd iesirea energiei este blocata (cauza este de obicei afectiva), se exercita o presiune, ca la obturarea furtunului de apa. Presiunea excesiva determina celulele sa anunte creierul prin semnal dureros. În acest caz trebuie sa înlaturam excesul energetic, în loc sa aducem energie.
Luati cristalul în mîna dreapta. Puneti stînga pe locul dureros si dreapta pe plexul solar. Folosind puterea de captare a mîinii stîngi, amplificata de cristalul din dreapta, veti transfera excesul de energie din cap în plexul solar, de unde se va redistribui în corp. Aceasta tehnica poate dura o jumatate de ora. Pentru a accelera procesul, închideti ochii si reprezentati-va durerea ca pe un nor negru de energie în exces. Mîna voastra stînga este un aspirator urias. Priviti-o cum înghite norul Urmariti-o pîna la disparitia completa a norului, apoi deschideti ochii. Lasati mîinile în jos si ridicati-va în picioare. Inspirati adînc, faceti cîtiva pasi, întrebati-va unde a disparut durerea de cap.
Aceste metode nu se recomanda pentru tratarea cancerului. Ele nu sînt selective si vor trimite energie atît celulelor normale, cît si celor canceroase Cancerul necesita o metoda mai avansata, de care nu ne ocupam în aceasta carte. O alta metoda de vindecare este Explorarea Aurei. Pacientul se culca pe spate, cu rnîinile pe lînga corp. Tineti usor cristalul între degetul mare si primele trei degete. Începeti din crestetul capului si pastrati o distanta de aproximativ 2,5 cm între cristal si corpul pacientului. Cînd simtiti caldura sau o senzatie de palpitare, începeti sa plimbati cristalul lent pe deasupra pacientului. În timp ce înaintati, fiti foarte atenti la orice schimbare în felul cum simtiti cristalul sau corpul pacientului. Schimbarea poate consta dintr-o rezistenta impusa miscarii voastre, o senzatie de cald, palpitare rece sau pur si simplu simtiti ca este ceva. Cînd se întîmpla astfel, opriti-va si faceti o miscare circulara antiorara în jurul anomaliei detectate. Rotiti pîna cînd simtiti cristalul devenind tot mai greu, tragîndu-va mîna spre corpul pacientului. Opriti-va si puneti vîrful cristalului pe corp, în mijlocul cercului descris anterior.
Continuati miscarea cu cristalul în fata si pe laterale. Cînd simtiti o diferenta corectati anomalia printr-o miscare circulara antiorara.
Cînd ati ajuns la picioare, întoarceti-va spre crestetul capului si purtati cristalul de la cap la picioare într-o miscare de netezire. Cînd faceti astfel, imaginati-va ca pacientul vostru are corpul acoperit cu pene, iar voi le neteziti. Astfel veti ordona energia aurei printr-o miscare lina.
Pacientul se întoarce cu fata în jos si veti repeta procedura. La orice diferenta simtita, executati miscarea circulara antiorara deasupra zonei implicate. Nu uitati netezirea penelor.
Acum aveti chakrele bine deschise. Închideti-le imaginînd un fermoar pe care-l apucati bine si-l trageti de la picioare spre cap.
Cînd ati terminat, pacientul va fi foarte destins, chiar somnolent. Tot corpul se va afla în echilibru. În scurt timp, pacientul se va simti odihnit si fortificat. Suferintele si tensiunea se vor reduce si se va instala o stare generala buna.
Acolo unde exista dezechilibre, celulele emit un semnal catre creier ca acesta sa le trimita energia necesara pentru corectarea anomaliei. Cel mai puternic semnal este durerea. Orice semnal dureros este mai puternic decît restul cîmpului energetic al organismului. Pentru ca semnalul este mai puternic, îl puteti detecta cînd ajungeti cu cristalul deasupra lui. Miscarea circulara antiorara reduce semnalul. Cînd simtiti cristalul devenind tot mai greu, egalizati cristalul cu energia cîmpului organismului. Cînd tot corpul este egalizat, nici o zona nu predomina si nu se tulbura distribuirea energiei în corp. Întîmpinînd o rezistenta mica sau nula, energia poate circula mai bine, fortificînd tot organismul.
Putem arata aceasta crestere, folosind tehnica interesanta numita testarea musculara sau kineziologie aplicata. Pacientul se ridica în picioare, întinde mîna dreapta în fata, strînge pumnul si-l întoarce cu degetul mare în jos. Aceasta pozitie permite exercitarea presiunii maxime pe brat. Apasati pe pumn pîna simtiti bratul gata sa cedeze. Va veti face astfel o idee despre forta pe care o folositi la fiecare testare, permiteti relaxarea bratului.
Acum, pacientul va atinge chakrele cu primele trei degete ale mîinii stîngi. Cînd se atinge chakra, testati bratul drept.
Straduiti-va sa apasati cu aceeasi forta de fiecare data. Retineti chakrele mai slabe. Verificati toate chakrele. Întîi coroana, apoi mijlocul fruntii, gîtul, mijlocul pieptului, plexul solar imediat deasupra stomacului, chakra splenica între ombilic si pubis, chakra radacinii la pubis. Apoi, pentru o masuratoare buna, piciorul stîng, piciorul drept. Dupa explorarea corpului cu cristalul si corectarea anomaliilor, faceti testul muscular înca o data pentru toate chakrele. Veti observa o crestere sensibila a fortei organismului.
Testul muscular nu este pe deplin stiintific, dar este excelent pentru constatarea unei fortificari generale dupa tratament.
Explorarea aurei este metoda noastra preferata de pregatire a pacientului pentru un alt tratament. Datorita echilibrarii si relaxarii întregului organism, pacientul opune o rezistenta mai mica în etapele urmatoare. Este o metoda buna, mai ales pentru chiropractica si masaj, unde tensiunea musculara si rezistenta stînjenesc eforturile terapeutului.
Aceasta metoda ar fi buna si înaintea interventiilor chirurgicale. Exchilibrînd cîmpurile energetice, mai multa energie va fi dirijata spre depasirea traumei operatorii si accelerarea procesului de vindecare. Repetati procedura dupa operatie si veti accelera vindecarea si mai mult.

DE TOATE PENTRU TOTI

Constienta. Constienta presupune receptare si întelegere. Cristalul stimuleaza toate simturile, exterioare si interioare. Cristalul mareste capacitatea creierului si dezvolta mentalul, ducînd la o întelegere sporita a informatiilor crescînde.
Suma cresterii informatiilor si întelegerii înseamna marirea constientei. Constienta este modalitatea noastra de a privi si trai în aceasta lume. Daca ne extindem constienta, nu ne amplificam lumea proprie? Nu uitati: pe masura ce întelegem încaperea strîmta a existentei, vom descoperi noi usi spre încaperi mai mari.
Magicul. Folosirea ceremoniei si ritualului pentru a influenta energia este functia majora a magicului. Cristalele interactioneaza cu energia si, prin urmare, pot fi si sînt folosite în ceremonii magice. Magic este un cuvînt încarcat cu multe conotatii nemeritate si afective. Daca ati folosi cuvintele "deplasarea energiei moleculare", ar avea o acceptare mai larga? Într-o buna zi o sa studiem stiinta magicului si vom descoperi ca are legi ca si existenta.
Alegerea cristalului. Cristalele cele mai acordate cu voi vor începe sa emita semnale spre centrii paranormali ai creierului vostru. Cu cît esti mai apropiat de cristal si cu cît stai mai mult în preajma lui, cu atît vor fi mai puternice aceste legaturi. Mentalul logic, întotdeauna în cautarea unui sens, interpreteaza acest lucru ca pe o atractie. Cristalul va poate atrage pentru ca este mare sau mic, gros sau subtire, transparent, opac sau colorat. Oricare ar fi criteriul alegerii, luati-l pe cel care va atrage cel mai mult.
Cînd vreti sa alegeti un cristal pentru altcineva, gînditi-va la persoana respectiva si reprezentati-o în minte. Imaginati-o luînd un cristal, deschideti ochii. Priviti cristalele si alegeti-l pe cel care va atrage cel mai mult. Persoana pentru care ati ales va alege singura prin legatura telepatica stabilita atunci cînd ati reprezentat-o mental. Aceasta este o tehnica grozava pentru alegerea cadourilor. Oamenii vor fi uimiti ca ati ales exact ceea ce-si doreau.
Purtînd un cristal. Cristalele vor amplifica întregul cîrnp energetic al corpului. Daca purtati un cristal pe o zona anumita, el va focaliza energia mai puternic în acea zona.
Daca este purtat la gît, cristalul va stimula tiroida si glandele paratiroide. Este foarte bun pentru problemele respiratorii cum sînt congestia si durerile de gît.
Purtat în dreptul inimii, cristalul stimuleaza timusul si mareste eficienta sistemului imunitar în lupta cu boala.
Purtat peste plexul solar, cristalul va stimula toate energiile corpului si va mari cîmpul afectiv. Uneori acest lucru nu este de dorit.
Pozitia cea mai recomandata este în dreptul inimii. Puteti atasa cristalul la un lantisor de aur sau de argint de 45 pîna la 55 cm. S-a disputat cu aprindere pozitia cristalului: cu vîrful în sus sau în jos? Noi am verificat cu aparatul Kirlian pentru a vedea daca are importanta directia vîrfului. Cu vîrful în sus, cristalul a canalizat o parte din energie în chakrele superioare. Pe unii i-a ajutat sa fie "aerieni". Cu vîrful în jos, cristalul a dus la o usoara crestere a cîmpului energetic frontal si o marire considerabila a cîmpurilor laterale. S-a înregistrat la aceasta pozitie o usoara împamîntare caci energia era directionata spre partea de jos a corpului. Exista tendinta de a reveni cu picioarele pe pamînt. Va recomandam sa purtati cristalul cu vîrful în jos atunci cînd vreti sa fiti acordat cu lumea. Purtati-l cu vîrful în sus cînd meditati, învatati sau dati examene. În rest, purtati-l cu vîrful în jos.
Darurile. Multi oameni au auzit ca trebuie sa foloseasca cristalul pentru vindecare numai daca acest cristal le-a fost oferit. A darui un cristal înseamna sa daruiesti iubire. El duce cu sine vibratiile spirituale ale iubirii. Vindecarile facute cu acest cristal sînt mai simple datorita vibratiei iubirii. Si daca nu va daruieste nimeni un cristal, dar doriti din inima sa-i ajutati pe ceilalti? Dorinta din sufletul vostru va înlocui vibratia iubirii pentru vindecarea spirituala. Daca sînteti pregatiti sa folositi cristalul, cumparati-l. Important nu este cum ati obtinut cristalul, ci cum îl folositi.
Formele. Se pare ca slefuirea si prelucrarea cristalelor le maresc energia si deschiderea.
Fatetarea poate determina caile de iesire a energiei din cristal. Unghiurile si formele fatetelor vor imprima directia energiei.
Cristalele carora li s-a dat forma de piramida au proprietati speciale. Ele focalizeaza si amplifica atît prin forma piramidala, cît si prin structura moleculara. Piramida focalizeaza energia într-o raza subtire prin vîrf. Cresterea în spirala a cuartului determina curgerea energiei în spirala. Cînd combinam aceste doua caracteristici, energia va iesi din piramida de cristal într-o raza spiralata si subtire, mai usor de focalizat.
Globurile de cristal trimit energia pretutindeni. Sînt cele mai unitare dintre toate formele.
Forma de ou este extrem de universala, cu partea mai lata în sus sau poate servi la contemplare sau divinatie. Cu partile laterale între degetul mare si primele trei degete, poate fi folosit la explorarea aurei. Cu vîrful înainte poate servi la reflexoiogie, terapie locala, si shiatsu sau acupunctura. Curba oului se potriveste perfect cu linia palmei, pentru meditatie.
Cristalele cu doua vîrfuri sînt multifunctionale. Energia se poate deplasa în ambele directii în acelasi timp. Diamantele Herkimer sînt cristale cu doua vîrfuri din zona Herkimer County, New York. Sînt cristale perechi, foarte scurte, care au forta si claritate. Cristalele cu doua vîrfuri sînt excelente pentru proiectie astrala si vis. Puneti-le sub perna, seara, si ele vor intensifica starea voastra de vis.
Cristalul de plumb. Cristalul de plumb este obtinut topind nisip si plumb si amestecîndu-le. Aranjamentul molecular al acestui amestec este întîmplator si nu are proprietatile cuartului. Tineti acest cristal în bataia soarelui si veti obtine frumoase curcubee, dar nu purtati si nu folositi decît cuarturi.
Credinta. Cristalele se bazeaza mult pe legea fizica. Chiar daca nu credeti în ele, tot lucreaza. Dar pentru ca ele lucreaza cu fortele mentale, lipsa de credinta le poate slabi actiunea sau bloca. Credinta voastra poate netezi drumul cristalului, facîndu-i actiunea mai eficienta. Sîntem de parere ca credinta izvoraste din modul în care va realizati dorintele.
Cîte cristale? Orice om ar trebui sa poarte un cristal pe inima. Testele noastre au demonstrat cresterea cîmpului energetic al corpului în procent de 200% si chiar mai mult.
Fiecare ar trebui sa aiba un cristal personal pentru meditatie. Ghizii mei spirituali mi-au spus recent ca meditatia este necesara supravietuirii în noua era. Meditatia fortifica si armonizeaza cîmpul aurei. Modificari fizice si afective de mari proportii se vor produce pe calea înaintarii spre Era Varsatorului; meditatia ne va mari puterea de a face fata acestor modificari iar cristalul intensifica meditatia. Cristalul personal pentru meditatie poate fi folosit ca sa vindece. Nu-l folositi pentru vindecarea altora. Daca faceti vindecari împreuna cu altii, folositi un cristal special. Daca folositi o terapie avansata, aveti nevoie de doua cristale.
În scop demonstrativ, puteti avea cristale comune cîte doriti.
Stîngacii. Si pentru stîngaci, energia intra prin stînga si iese prin dreapta. Tehnicile descrise în aceasta carte sînt valabile pentru toti.
Cristalele si sexul. Dupa instinctul conservarii, sexul se dovedeste cel mai puternic. Atîta vreme cît exista, trebuie sa-i acordam atentie. El face parte din energiile noastre afectiva si mentala. O viata sexuala completa necesita mintea si corpul sanatoase, echilibrate. Cristalul ajuta la toate nivelele. El echilibreaza functionarea tuturor centrilor si sexul îsi ocupa locul lui normal, de functie naturala a fiintei umane. Daca este o activitate sexuala slaba, se va fortifica. Actiunea cristalului este automata.
Cuartul roz s-a dovedit a fi cel mai eficient pentru echilibrarea sufleteasca. Cuartul citrin actioneaza foarte bine pentru echilibrarea centrilor energetici inferiori, inclusiv centrul sexual. Purtînd una sau ambele pietre veti mentine echilibrul.

de DaEl Walker
Cristine
Scris: Thursday, June 7, 2012 1:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/21/2009
Am citit si eu de curand cartea despre autosugestie a lui Pavel Corut,Catre Culmile Succeselor si pot sa spun sa spun ca la mine deja a inceput sa dea rezultate.Am inceput sa ma autosugestionez cam de 2 sapt.Este super cartea...logica....scrisa foarte bine...yes yes yes Imi pare rau ca n-am descoperit-o mai demult.
http://www.scribd.com/doc/44697525/Pavel-Corut-Catre-Culmile-Succesului
zaza_
Scris: Thursday, June 7, 2012 3:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Aceasta este o meditatie care mie imi place in mod deosebit. Este minunata cand este o meditatie ghidata (adica cineva iti citeste si tu simti), dar eu o mai fac si singura. Citesc un pasaj, apoi il rememorez, cat retin, cu cuvintele mele, dar dupa care ma simt bine intotdeauna.

Eu, [...SPUNETI-VA NUMELE...] sunt o fiinta de Lumina! Cu fiecare inspiratie aduc in corpul meu si in toate structurile mele energetice din ce in ce mai multa Lumina si din ce in ce mai multa energie pozitiva care ma vindeca, ma protejeaza si indeparteaza in totalitate de la mine, din trupul, mintea si sufletul meu orice forma de energie negativa. Meridianele mele energetice devin din ce in ce mai luminoase si mai curate, din ce in ce mai pure, mai stralucitoare si mai incarcate pozitiv. Sunt un canal curat si perfect prin care circula Lumina vindecatoare a Universului, sunt puritatea pe care Creatorul Suprem o doreste! Toate structurile mele energetice lucreaza in totala rezonanta benefica, perfecta si imperturbabila, si in totala simpatie cu cele mai bune ganduri ale mele; mintea mea este curata si pura; sufletul meu este intreg si luminos. Toate gandurile negative sunt arse acum din mintea mea si sunt inlocuite de Lumina, iar Lumina determina aparitia gandurilor pozitive, benefice si constructive. Toate meridianele mele energetice sunt curate si luminoase, toate chakrele mele devin din ce in ce mai curate si din ce in ce mai stralucitoare astfel incat schimbul energetic cu mediul inconjurator este optim nevoilor mele de aici si acum. Invoc deasupra mea, acum, o cascada de lumina aurie care ma scalda din cap pana in picioare si ma lasa curat si pur ca un cristal. Aceasta cascada de lumina imi curata si imi energizeaza integral fiecare celula, fiecare tesut si fiecare organ, imi curata si imi energizeaza fiecare os si fiecare articulatie, fiecare fibra musculara si fiecare celula nervoasa si elimina in totalitate acum orice gand negativ si orice energie negativa din mine in pamant pentru a fi reciclate si transformate in Lumina. Lumina vindecatoare a Universului este in totalitate activata in mine acum! Invoc prezenta tuturor Ingerilor, tuturor Ghizilor Spirituali de Lumina si tuturor fiintelor Divine care ma pot ajuta sa vina acum si sa ma ghideze in toate actiunile mele, sa indeparteze de la mine tot ceea ce este rau si negativ, sa ma fereasca de toate persoanele care nu imi sunt benefice si sa imi manifeste la fiecare pas toate oportunitatile de care am nevoie pentru a trai o viata benefica, pura, curata, prospera si plina de iubire si de satisfactii pe toate planurile. Sunt luminos, sunt fericit, sunt benefic! Sunt energic, sunt zambitor, sunt plin de lumina si energie! Ma simt bine, ma simt fericit, ma simt relaxat. Din zi in zi, cu fiecare clipa, ma simt din ce in ce mai bine din toate punctele de vedere! Sunt vindecat! Am tot ce imi trebuie ca sa fac tot ce vreau si am tot ce vreau ca sa fac tot ce trebuie! Sunt vindecat! Ma simt bine si perfect sanatos, mult mai bine decat inainte. Sunt vindecat!

sursa: http://www.reikilight.ro/styled-5/
roxinthya
Scris: Thursday, June 7, 2012 5:46 PM
Nivel

Zaza am senzatzia ca asta este din cartea lui Dael din care am mai pus fragmente in acest topic.
Recunosc clar fraza cu am tot ce-mi trebuie ca sa fac tot ce vreau.....etc
Iar daca atunci cand o spui mai ai si un cristal e si mai bine.(Eu tocmai l-am pierdut pe ultimul sau s-a ascuns!)
Eu zic in fiecare dimineatza "Tatal nostru" si dupa aceea meditatzia cu "Sunt un canal curat si perfect - lumina imi e calauza

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.