Exercitii Pilates
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Wednesday, May 16, 2007 10:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Bravo Leutfirstprize suuuuuuuuperrrrrrr tine-o tot asa .Dar ce DVD cu pilates ai sa-l cumpar si eu sau sa-l descarcras .
Am fost si la gym chiar acum am venit ,dar mi-ar prinde bine si aceste exercitii ca nu pot merge des la sala si cand nu pot ,sa fac pilattes acasa.bounce
leut
Scris: Thursday, May 17, 2007 7:51 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Ely wrote:
Bravo Leutfirstprize suuuuuuuuperrrrrrr tine-o tot asa .Dar ce DVD cu pilates ai sa-l cumpar si eu sau sa-l descarcras .
Am fost si la gym chiar acum am venit ,dar mi-ar prinde bine si aceste exercitii ca nu pot merge des la sala si cand nu pot ,sa fac pilattes acasa.bounce

Iti trimit pe privat link-urile si le descarci singurica...sunt free. O sa-ti ia cam multisor dar merita. Dobandesti o mobilitate fenomenala, asta in situatia in care ai mai facut sau faci regulat si alte exercitii, si te simti, na ca parca fac reclama," mai inalta si mai subtire"!ras
leut
Scris: Thursday, May 17, 2007 7:55 AM
Nivel

gabrrela wrote:
Salut!
Numai azi am vazut subiectul!
Daca inca te mai intereaseaza poti intra pe http://www.idieta.ro/downloads/ si vei gasi la sectiunea video doua filmulete cu Mary Winsor.
Descarcarea merge cam greu ,dar in cateva ore am obtinut ambele filmulete si ar trebui sa pun si in practica dar..lenea-i mare.
Bafta la slabit!

Ely, ia te uita ce am gasit pe-aici...mi-am adus aminte ca de-aici am link-urile...Exercitiile se gasesc in sectiunea "filme"...le descarci pe amandoua.
Winsor Pilates - 20 Minute Workout e pentru incepatori...eu l-am facut cam doua saptamani dupa care am trecut la Winsor Pilates - Advanced Body Slimming care se face intr-un ritm mai alert si sunt introduse si alte tipuri de exercitii...
Spor la treaba...n-o sa-ti para rau!
sic
kali
Scris: Thursday, May 17, 2007 8:05 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Bine de stiut... poate-mi atarn si eu lenea in cui si le incep, mai ales daca voi spuneti ca-s asa spectaculoase rezultatele... cm. am si eu de dat jos, mai ales de pe talie... plus fo' doua aripioare...rambo
ira_tgr
Scris: Thursday, May 17, 2007 11:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
sunt rezultate vizibile, dar trebuie sa te tii de exercitii, eu din pacate fac in reprize , o sapt. fac una nu fac, caci lenea asta e cucoana mare banghead uff
Ely
Scris: Thursday, May 17, 2007 11:33 AM
Nivel

Multumesc Leutpupici pupici
leut
Scris: Thursday, May 17, 2007 11:35 AM
Nivel

Ely wrote:
Multumesc Leutpupici pupici

Cu placere!pupici
Kiki
Scris: Thursday, May 17, 2007 12:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
leut wrote:

...
Spor la treaba...n-o sa-ti para rau!
sic

Asa-i. Si eu m-am apucat de putin timp de Pilates si sunt multumita. Ma simt eu mai bine in primul rand, lasand la o parte kilogramele si centimetrii fugiti!
Tot cu workout de 20 de minute am inceput si de azi vreau sa fac in paralele 20 minutes workout si Abdominal sculpting.
Merg si cu stepperul in paralel si cu ceaiul de slabit! Imposibil sa nu dea rezultate! closedtopic
Miri
Scris: Thursday, May 17, 2007 1:36 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Leut, felicitari!bravo
Kiki, spor la treaba!pupici
Mult succes,tuturor mamicilor ambitioase!thumright
Ely
Scris: Thursday, May 17, 2007 5:03 PM
Nivel

Bafta Kiki se vede ,se vede ca da roade ma uit la tikerul tau si raman what what cate kg ai dat josbravo thumright flowers
Kiki
Scris: Thursday, May 17, 2007 6:10 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miri, Ely, multumesc!

Ely, kilogramele astea le-am dat jos intr-o luna.
La inceput au zburat mai repede, acum slabesc mai greu, dar tot slabesc! ras
bulinutza
Scris: Tuesday, April 22, 2008 2:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Si eu m-am apucat azi de Pilates.
Am primit ieri un cd, dar antrenoarea este Lucy Knite.O mai are cineva pe Mary Winsor??? Vad ca sunt destul de vechi mesajele voastre... Ce parare aveti de exercitii? Au dat rezultate la voi pana la urma? Dupa cat timp? uff
ninetem
Scris: Tuesday, April 22, 2008 4:24 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Eu am chiar mai multe variante cu Mary Winsor, sincer ca si continut nu stiu daca nu se aseamana, caci nu le-am urmarit atent niciodata. Inca nu pot sa le practic fiind insarcinata. Daca le vrei trimite-mi adresa pe PM si ti le trimit, pe cd sau dvd, cum doresti.
bulinutza
Scris: Tuesday, April 22, 2008 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Multumesc mult, ninetem. Am descarcat si eu acum cele 2 filmuletze de care ziceau fetele mai sus de pe www.dieta.ro. Am sa incerc zilele astea si vad cu merg si eventual vorbim dupa Pasti. pupici
ninetem
Scris: Tuesday, April 22, 2008 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/19/2007
Ok.Spor la exercitii!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.