Exercitii Pilates
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Wednesday, April 23, 2008 7:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Exercitiile in sine sunt sanatate curata. Desi nu dai kg jos decat daca tii si un regim in paralel, ti se aseaza altfel carnita pe tine. Multe prietene imi spun ca arat foarte bine si nu se vad alea 4-5kg in plus. Oricum, stiu ca le am si de-aia ...nu fac nimic!plans
nusha
Scris: Thursday, November 6, 2008 10:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
kali wrote:
Miscarile sunt foarte line, incete si de mica amploare... cred ca se bazeaza pe a tine muschii incordati mai mult timp, in reprize, nu pe miscare.

buna!
va invit la o sedinta gratis de pilates, daca sunteti din iasi
Dar cine vrea sa slabeasca prin pilates, nu o sa aiba rezultate. Ca orice metoda de exercitii fizice care sunt facute in scopul stabirii, nu o sa dea rezultat daca nu sunt combinate cu mai multe tehninci. Un program de slabit este complex, si combina o dieta corespunzatoare, mai multe metode de exercitii fizice, poate chiar si masaj. In special, un regim de viata echilibrat. Plus, cine vrea sa slabeasca dintr-o data, are doar o ambitie nesanatoasa. Fiziologig vorbind, este sanatos de slabit per saptamana doar 1 kg, maxim 1,5kg.
Spor la toate si sanatate multa
mihaela
Scris: Wednesday, January 14, 2009 2:23 PM

buna.sunt noua pe aici.am vazut ca tot vorbiti de filmulete pentru slabit winsor pilates free.vreau sa stiu si eu de unde le-ati descarcat.floare3 am 60kg si vreau sa slabesc 10 kg dar nu tin neaparat sa slabesc intr-un timp exagerat pt ca nu se poate.ajutati-ma si pe mine va roguff
mihaela
Scris: Wednesday, January 14, 2009 2:42 PM

topai majoreta closedtopic rufe spala Andrele bis copilas
taki
Scris: Friday, April 24, 2009 12:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Vreau si eu niste link-uri de pilates.hail
leut
Scris: Friday, April 24, 2009 1:14 PM
Nivel

taki wrote:
Vreau si eu niste link-uri de pilates.hail

Am impresia ca nu esti prin tara...daca erai iti trimiteam cd-urile pe care le am. sic Daca le vrei sa-mi spui...pupici pupici
taki
Scris: Friday, April 24, 2009 1:15 PM
Nivel

leut wrote:

Am impresia ca nu esti prin tara...daca erai iti trimiteam cd-urile pe care le am. sic Daca le vrei sa-mi spui...pupici pupici

Le vreau, normal ras !

Le pui la posta si eu iti trimit banii in cont, e ok sau peste 2 saptamani vine fratele meu aici si le poate aduce el, trebuiesc doar expediate tatalui meu.
leut
Scris: Friday, April 24, 2009 1:27 PM
Nivel

taki wrote:

Le vreau, normal ras !

Le pui la posta si eu iti trimit banii in cont, e ok sau peste 2 saptamani vine fratele meu aici si le poate aduce el, trebuiesc doar expediate tatalui meu.
O sa te rog sa-mi trimiti inca o data adresa...cat despre bani, nici nu poate fi vorba, ca doar iti fac niste copii!pupici
taki
Scris: Friday, April 24, 2009 8:35 PM
Nivel

leut wrote:
O sa te rog sa-mi trimiti inca o data adresa...cat despre bani, nici nu poate fi vorba, ca doar iti fac niste copii!pupici

Multumesc topai , ai PM! pupici
bulinuta_k
Scris: Sunday, April 26, 2009 10:32 PM

Imi plac f. mult exercitiile Pilates!yes
Eu nu le fac exact ca Mary,aleg ce imi place,dar si asa are efect.
andreea17
Scris: Sunday, November 15, 2009 6:47 PM

buna fetelor am nevoie de ajutoru vostru, de un an de zile ma chinui sa dau grasimea jos insa nu reusesccry. precizez k in talie masor 95 de cmplans . imi este rusine sa merg pe str sau sa port o bluza mai scurta...va rog ajutati-ma si pe mn .as dori exercitiile pilates daca as putea sa le iau de undeva .va multumeschearts
mamibogdan
Scris: Wednesday, May 9, 2012 6:43 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2011
De vreo luna m-am hotarat si eu sa merg la pilates.
Doua sedinte pe saptamana a cate 1 ora. Nu am mers pentru slabit, (ca nu-i cazul), ci pentru a ma ajuta sa scap de durerile de spate. Ma simt cu ceva mai bine, ideal ar fi ca dimineata la trezire sa fac niste exercitii, dar la 5.45 cui ii arde de asa ceva sic .

bulinutza
Scris: Wednesday, May 9, 2012 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Eu am fost absolut indragostita de aceste exercitii. Le faceam cu mare placere si ma simteam foarte bine. Le-as relua daca as avea ocazia...desi nu mai am flexibitatea de acum 3 ani, inainte de sarcini..de fapt nici kg de atunci...plans plans plans

Oricum mi-au placut si le-as recomanda. Tu le faci cu intructor, nu-i asa?

mamibogdan
Scris: Thursday, May 10, 2012 10:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2011
Categoric da, ma simt ffff bine dupa si a doua zi (dimineata) , apoi reincep durerile de spate. Sper sa nu se agraveze.sorry1
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.