|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Exercitiile in sine sunt sanatate curata. Desi nu dai kg jos decat daca tii si un regim in paralel, ti se aseaza altfel carnita pe tine. Multe prietene imi spun ca arat foarte bine si nu se vad alea 4-5kg in plus. Oricum, stiu ca le am si de-aia ...nu fac nimic! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| kali wrote:Miscarile sunt foarte line, incete si de mica amploare... cred ca se bazeaza pe a tine muschii incordati mai mult timp, in reprize, nu pe miscare.
buna! va invit la o sedinta gratis de pilates, daca sunteti din iasi Dar cine vrea sa slabeasca prin pilates, nu o sa aiba rezultate. Ca orice metoda de exercitii fizice care sunt facute in scopul stabirii, nu o sa dea rezultat daca nu sunt combinate cu mai multe tehninci. Un program de slabit este complex, si combina o dieta corespunzatoare, mai multe metode de exercitii fizice, poate chiar si masaj. In special, un regim de viata echilibrat. Plus, cine vrea sa slabeasca dintr-o data, are doar o ambitie nesanatoasa. Fiziologig vorbind, este sanatos de slabit per saptamana doar 1 kg, maxim 1,5kg. Spor la toate si sanatate multa |
| buna.sunt noua pe aici.am vazut ca tot vorbiti de filmulete pentru slabit winsor pilates free.vreau sa stiu si eu de unde le-ati descarcat. am 60kg si vreau sa slabesc 10 kg dar nu tin neaparat sa slabesc intr-un timp exagerat pt ca nu se poate.ajutati-ma si pe mine va rog |
| |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Vreau si eu niste link-uri de pilates. |
| taki wrote:Vreau si eu niste link-uri de pilates. Am impresia ca nu esti prin tara...daca erai iti trimiteam cd-urile pe care le am. Daca le vrei sa-mi spui... |

| leut wrote:Am impresia ca nu esti prin tara...daca erai iti trimiteam cd-urile pe care le am.  Daca le vrei sa-mi spui...
Le vreau, normal !
Le pui la posta si eu iti trimit banii in cont, e ok sau peste 2 saptamani vine fratele meu aici si le poate aduce el, trebuiesc doar expediate tatalui meu. |
| taki wrote:Le vreau, normal  ! Le pui la posta si eu iti trimit banii in cont, e ok sau peste 2 saptamani vine fratele meu aici si le poate aduce el, trebuiesc doar expediate tatalui meu. O sa te rog sa-mi trimiti inca o data adresa...cat despre bani, nici nu poate fi vorba, ca doar iti fac niste copii! |

| leut wrote:O sa te rog sa-mi trimiti inca o data adresa...cat despre bani, nici nu poate fi vorba, ca doar iti fac niste copii!
Multumesc , ai PM! |
| Imi plac f. mult exercitiile Pilates! Eu nu le fac exact ca Mary,aleg ce imi place,dar si asa are efect. |
| buna fetelor am nevoie de ajutoru vostru, de un an de zile ma chinui sa dau grasimea jos insa nu reusesc . precizez k in talie masor 95 de cm . imi este rusine sa merg pe str sau sa port o bluza mai scurta...va rog ajutati-ma si pe mn .as dori exercitiile pilates daca as putea sa le iau de undeva .va multumesc |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| De vreo luna m-am hotarat si eu sa merg la pilates. Doua sedinte pe saptamana a cate 1 ora. Nu am mers pentru slabit, (ca nu-i cazul), ci pentru a ma ajuta sa scap de durerile de spate. Ma simt cu ceva mai bine, ideal ar fi ca dimineata la trezire sa fac niste exercitii, dar la 5.45 cui ii arde de asa ceva .
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Eu am fost absolut indragostita de aceste exercitii. Le faceam cu mare placere si ma simteam foarte bine. Le-as relua daca as avea ocazia...desi nu mai am flexibitatea de acum 3 ani, inainte de sarcini..de fapt nici kg de atunci...
Oricum mi-au placut si le-as recomanda. Tu le faci cu intructor, nu-i asa?
|
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Categoric da, ma simt ffff bine dupa si a doua zi (dimineata) , apoi reincep durerile de spate. Sper sa nu se agraveze.
|
|
|