Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Sunt frumoase amandoua! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/18/2009 Mesaje: 326
| multumesc de laude fetelor oana am inceput-o de sus am facut si primul rand de picioruse si apoi am incheiat pentru a merge pe rotund cu lucrul,spune-mi ce nelamuriri ai si te ajut cu drag |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Andreia momentan doar asta vroiam sa stiu. Daca ma apuc de ea si am nevoie de vreuu sfat voi apela la tine. Tu o sa faci si fusta? |
|

| nu mai am fir din acesta dar ma gandesc sa-mi fac din firul de la carla ,tu ce parere ai? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/11/2011 Mesaje: 55
| mami si Nicoleta wrote:imi mai reactivez si eu topicul cu jacheta de primavara si o bluzita terminata aseara
O schema ceva? Sunt supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr.
Mami si nicoleta, pe prima pagina ai o fusta roz mov ,cerc perfect.Dupa schema a fost lucrata?Daca da, pleaseeeeeeeeeeeee.... |
|

| la bluza am schema dar la fustita nu am am facut-o asa dupa ochi daca vrei iti explic mami si Nicoleta attached the following image(s):

|
|

| acum am terminat o caciulita pentru nico mami si Nicoleta attached the following image(s):

|
|

| Ce draguta este! |
|

| oanamaria wrote:Ce draguta este! |
|

| Da eu cred ca poti face fusta din firul de la Carla. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| frumoase toate sa le porti sanatoasa si printesa caciulita |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Foarte frumoase toate,dar bluza m-a dat gata |
|

| flori multumesc liliana ma bucur ca iti place |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Andreia,foarte frumoase lucruri si lucrate corect.Am lucrat si eu cu fir sclipicios cu andrele 4,pe bucati si terminatiile le-am facut din matase vegetala(cu crosetul).A iesit super.Este nepretentios,l-am spalat la masina.Din pacate bluza este la fii-mea in Italia dar am s-o rog sa-mi trimita poza.Am o rugaminte,daca poti sa-mi spui si mie cum ai facut fata la vestuta cu gluga(pag 2).Imi place mult.Multumesc |
|

| felixthecat wrote:Andreia,foarte frumoase lucruri si lucrate corect.Am lucrat si eu cu fir sclipicios cu andrele 4,pe bucati si terminatiile le-am facut din matase vegetala(cu crosetul).A iesit super.Este nepretentios,l-am spalat la masina.Din pacate bluza este la fii-mea in Italia dar am s-o rog sa-mi trimita poza.Am o rugaminte,daca poti sa-mi spui si mie cum ai facut fata la vestuta cu gluga(pag 2).Imi place mult.Multumesc vestuta este lucrata drept fara nici o sacazatura,am inceput cu o bata mai lata pentru a nu se rasuci iti pun o poza ca sa vezi mai bine ,este foarte simplu spune-mi ce nedumeriri ai si te ajut cu drag mami si Nicoleta attached the following image(s):

|
|
|