ROXANEL IMI SPUI TE ROG SI MIE CE ANTICEARCAN FOLOSESTI?
|
clara eu am baut ceai favidetox de la favisan si a dat rezultate,adica am slabit dar in timp,circa 3-4 luni.ma rog asta a fost reactia organismului meu.dar de atunci9cu cativa ani in urma) am mai citit articole de sanatate care nu recomanda sa bei acelasi tip de ceai mai mult de 3 luni.unele de ex nu poti nici macar timp de 3 luni,de ex ceaiul de crusin.am citit recent un articol al unei fete care a slabit 14 kg intr-un an,dar care pe langa ceaiuri a tinut si un regim de viata sanatos,adica :a redus painea,a mancat fara grasimi,multe salate,plimbari:30 min /zi,etc.ceea ce vroiam sa-ti spun este ca ea a baut mai multe tipuri de ceai:de papadie,ceai verde,de urzica,de anason,deci nu combinat ci fiecare tip o saptamana cel mult doua apoi iar o lua de la capat cu ele,asta pt ca sa nu se obisnuiasca organismul cu ele.nu este chiar cazul tau-tu vrei sa slabesti doar 2-3 kg,dar oricum am citit chiar si in carti de specialitate ca nu este sanatos,poate avea chiar reactii inverse sau daunatore daca bei acelasi tip de ceai prea mult timp.
|
clara_severin wrote:Multumesc taki,
Cred totusi ca e mai bine cu masaj/gimnastica/reducerea cantitatilor de mincare pe zi/reducerea dulciurilor, grasimilor, prajelilor..../cu ajutorul gimnasticii si am eu niste indolieli cu privire la pastile: sa nu dea dependenta, sa nu pui kg inapoi la fel cum s-au dus, etc.
As vrea sa va intreb daca ati folosit: - centura cu Sauna in jurul abdomenului? - bicicleta de camera, dar fara scaun (se sta in picioare in timpul pedalarii)? - pastile gen: Clarinol, Heritage Elite, Herbalife, etc? - ceaiuri de slabit/anticelulitice?
Si daca da, care au fost rezultatele? S-au vazut kg lipsa? V-ati simtit lipsite de energie sau dimpotriva? S-au pierdut doar kg sau si cm?
|
adriana sunt de acord cu ce zice miru.incearca sa mananci de 3 ori pe zi:dimineata,la pranz si seara. dimineata depinde de stomacul tau ce poti sa mananci:ai putea lapte cu cereale integrale sau o omleta cu ciuperci,cu sunca mai slaba ,etc.eu dimineata mananc de regula un mar mare si un iaurt mic cu fructe degresat.poti incerca si alte fructe care sa nu -ti produca aciditate la stomac. la pranz masa trebuie sa fie masa principala a zilei:carne slaba cu garnitura de legume sau pote gasesti tu alte combinatii.gateste cu ulei de masline,mananca cu paine integrala,de secara sau daca poti scote-o compet din alimentatie.eu de ex mananc doar la pranz paine multicereale -2 felii. si seara imi fac o salata cu un iaurt mare degresat ,cu rosii,ceapa verde sau castraveti,depinde ce am prin bucatarie.vezi sa nu ai probleme cu fierea ca s-ar putea sa-ti cada greu castraveti in combinatie cu iaurt.sau poti sa-ti faci un castron mare de salata cu legume care iti plac tie fara iaurt:morcovi rasi,varza,salata verde,conopida fiarta,etc eu mai mananc si la ora 4:30-5 un mar mare totul este sa nu tii greva foamei si sa te hranesti ,ca altfel organismul o sa-si faca "provizii" pt ca se gandeste ca iar o sa-l infometezi.
poti sa bei si ceai pt eliminarea toxinelor din organism,de ex FAVIDETOX de la FAVISAN,CEAI VERDE,CEAI DE PAPADIE,CEAI DE URZICA,DE ANASON SI MAI ALES NU TE DESCURAJA !PERSEVEREAZA CA SIGUR O SA OBTII REZULTATE!
|
miha daca intr-adevar este un rezultat pozitiv dat de doctor iti doresc o sarcina usoara si toate cele bune! daca nu,dar totusi tu iti doresti f.mult un bebe,persevereaza!
|
parerea mea este ca dk vrei sa te simti sexi si atragatoare chiar si numai pt sotul tau tre sa faci putin sport.in plus parca iti creste sufletul cand te uiti in oglinda si vezi un corp bine conturat fara "aripioare".burta,sunculite,cum vad cel putin din pacate eu acum la mine eu am avut niste probleme de sanatate si a treebuit sa tin un tratament si regim si nu stiu cum m-am chinuit si m-am ingrasat intr-un an 22 kg-inainte de regula ma mentineam cam la 50 de kg.mai fluctuam 2-3 in plus sau 1kg in minus si dupa o nastere ramai cu burtica,sunculite pe coapse care dupa parerea mea nu se topesc singure chiar daca tii regim si pielea nu mai este la fel de elastica ca la 20 de ani. mie regimul montignac mi se pare abordabil.poti sa mananci destul de binisor dar trebuie sa tii cont de indicele glicemic al alimentelor si de felul cum le combini intre ele.deci nu presupune infometare.si cu putin sport ca sa dea accelerarea metabolismului nu mi se pare chiar greu
|
pai vreti sa slabiti sau nu? daca tu stii o metoda mai buna ,spune-mi-o si mie te rog nu recomand sa mancati un singur fel de mancare pe zi.provoaca carente de vitamine in organism si ameteala .daca tineti regimul asta tineti-l cel mult o sapt. daca nu puteti sa mergeti la sala .faceti macar 20 min de aerobic "forte" pe zi.in timp se modeleaza muschii si o sa se observe si degeaba tii o dieta drastica daca dupa aceea revii la o alimentatie normala.kg o sa se puna dublu la loc.eu am vazut asta pe propria mea piele eu stiu, tre ceva sacrificii ca sa obtii rezultate
|
am inceput regimul MONTIGNAC -detalii pe culinar.ro- si merg de 3 ori pe saptamana mla sala si mai fac si ceva abdomene si pe acasa deci cu sport ca altfel eu zic ca nu mai merge si nu mai sunt de 20 de ani si arderile nu mai sunt ca "pe vremuri" si m-am hotarat sa-mi schimb modul de a manca si cu multa vointa bine'nteles
|
si eu am inceput de luni cura de slabire,deci din 19 febr. in prezent am 72 kg si vreau sa slabesc macar 4 kg pana luna viitoare deci 72 kg.....................68kg......................19 martie
|
merci mult dalimana si la ce pret este 250 gr de acrilic?si cel de 500 gr de 50% lana? au mai multe culori? de aratat arata bine ai tricotat cu careva din fire?
|