Profil: eve23
Despre
Utilizator: eve23
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Thursday, October 25, 2018
Ultima vizita: Wednesday, August 9, 2023 9:32 PM
Numarul de postari: 380
[0.04% din toate postarile / 0.17 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Friday, August 19, 2022 12:16 PM
Am repetat azi, negativ. Ma doare și burta deci nu e nimic.

img
Euthyrox, femibion, aspirin cardio și clexane 0,4
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 64
Postat: Thursday, August 18, 2022 11:14 PM
Buna seara fetelor. Nu am mai intrat demult aici pentru ca nu am simțit ca mai am starea după ultima sarcina oprită din evoluție și chiuretajul aferent. Mâine trebuie sa îmi vina menstruația. Am dureri ca atunci când trebuie sa îți vina dar m a mâncat undeva sa zic așa și am făcut un test. Barza eSte testul și l am făcut pe la 6 seara. Părea negativ in primele 5 minute și cum nu eram acasă când l am făcut l am bagat in buzunar și mi am văzut de treaba. Peste vreo 3 ore am ajuns acasă și l am scos și surpriza ca se vede a doua linie. Este roz sau cel puțin eu așa o văd. Dacă nu a apărut liniuța in timpul indicat pe prospect se considera invalid, nu? Mâine dimineața dacă cumva nu îmi vine pana atunci o sa mai fac unul. Dacă as mai fi avut unul l as fi făcut de azi dar mno. Atașez testul.

https://ibb.co/CWg6kJp

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 63
Postat: Saturday, April 23, 2022 12:18 AM
Paste fericit fetelor!

img
Postat: Wednesday, April 20, 2022 7:14 PM
Oana.c wrote:

Buna eve, te inteleg perfect ... eu am plans continuu inainte sa ma adoarma mai ales ca totul se intampla intr-o zi f speciala pt mn...exact cand fetita mea implinea 2 anisori si culmea la aceeasi ora la care o nascusem pe ea in urma cu 2 ani...a fost trauma pt mn. Am adormit si m am trezit plangand. Este f greu! Psihic a fost f greu.
Eu am ales sa fac procedura intr un spital privat pt care am achitat 1500 ron chiuretajul, pentru ca doar aici mi se facea procedura cu anestezie generala...la stat nu mi se garanta nici macar anestezie locala si oricum nu doream sa aud ustensilele lucrand.
Ma bucur ca esti bine, va trece cu timpul , momentan nu poti decat sa ti plangi trauma.
Capul sus si fii tare , pune-te pe treaba din nou daca vei putea...( mie mi-au trebuit 6 luni ca sa pot psihic sa mi revin din durere si sa incerc din nou).

Eu am avut noroc cu doamna doctor ca ne Cunoșteam cumva. Ea și soțul ei sunt prieteni cu cumnatul meu și sora mea și așa am ajuns eu sa fac asta la stat cu anestezie ca altfel...s au purtat exemplar cu mine.

img
Postat: Wednesday, April 20, 2022 3:04 PM
Madalina.d wrote:

Bună Eve! Ma bucur ca ești bine fizic. De plâns cred ca e normal, plângi cât ai nevoie dacă asta iti face bine, sigur ajuta sa te descarci. Doamne ajuta sa nu mai treci vreodată prin asa ceva. Când pleci acasă?

Teoretic mâine, dar plec diseară cu bilet de voie.

img
Postat: Wednesday, April 20, 2022 2:20 PM
Buna fetelor. Va scriu din spital. Totul a decurs bine. In afara faptului ca plâng de azi dimineața aproape continuu, dr mea e absolut minunata. Personalul aici atent. I a pus in garda pe toți pentru mine. M a adormit și m au trezit.

img
Postat: Tuesday, April 19, 2022 5:11 PM
Va Mulțumesc frumos pentru răspunsuri, fetelor! Va scriu mâine sa va zic cum a decurs.

img
Postat: Tuesday, April 19, 2022 9:00 AM
simmo wrote:
Eve23, imi pare rau sa aud de veste.
Totul durează maxim 10 minute. Se termina repede. Cum a zis și Oana, pleci imediat acasa dupa. Eu am stat mai mult sa aștept actele de externare.
Imi aduc aminte ca după (la 2 zile) am făcut infecție urinară; in viata mea nu avusesem așa ceva și nu mi-am imaginat ca poate da asa crampe.

Și trezirea cum e?

img
Postat: Monday, April 18, 2022 10:55 PM
Oana.c wrote:

Eve imi pare rau. Eu am avut chiuretaj cu anestezie generala. Totul a fost perfect, nu stiu nimic, nu am avut dureri si nici sangerari masive, totul a decurs perfect , dupa 30 min am plecat acasa.
Sa nu iti fie teama, e calea cea mai usoara. Cred ca medicamentos e mult mult mai rau si dureros .

Medicamentos am avut data trecută și a fost horror plus ca am avut hemoragie de curgea sânge ca la robinet fără oprire. Îmi e teama de anestezie, de tot. Oare ma și intubeaza? Ma gândesc ca nu. Cred ca nu durează mult procedura.

img
Postat: Monday, April 18, 2022 9:01 PM
Fetelor...m am întors de la medic. S a oprit din evoluție și celălalt bebe. M a chemat miercuri pentru chiuretaj. A zis ca îmi face anestezie ca i am cerut eu. O sa fie totala. Îmi e frica de mor. Am întrebat dacă pot medicamentos și a zis ca fiind 2, nu.

img