Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Buna mamici Am placerea sa dau startul unui nou concurs
EU SI TATICUL MEU
Va rog sa inscrieti puiutii in concurs cu o singura fotografie (bebe cu tati) Inscrierile le puteti face pana vineri 12 Mai ora 24:00 Voturile le asteptam sambata si duminica 13-14 Mai .
Fiecare membru are voie sa voteze o singura data si sa aleaga un singur castigator. |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Asteptam bebici cu tatici. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Venim...venim...
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Chiar ma gandeam si eu la un concurs in care sa-i bagam si pe ei in seamaVin acusica cu poza. mihaela75 attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Hop- tzop si noi taki attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| si noi la baita cu tati , of of ce ne mai place Deziree attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si eu il iubesc pe tati tare mult taoata ziua il strang in brate! yuby_tica attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Mai ales ca toata lumea ii spune lui Alex... "mai Iulica"...iata-i!
leut attached the following image(s):
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Avion cu motor ia-o si pe Bri Bri in zbor !!!! iupppyyy Tina attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Eu il iubesc mult pe tati , si tati intr-o zi a pus telefonul sa ne pozam si uitati ce a iesit georgy_adinutza attached the following image(s):
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Tudor cu tati, in momente de tandrete... cute_babies_of_mine attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Priviti, va rog, ce mandru este un tata a doi copii. |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Deziree wrote:si noi la baita cu tati , of of ce ne mai place
Dezire, spune-i lui tati al vostru sa-l invete si pe tati al nostru cum e cu baita,ca el fuge la un km cand e timpul de imbaiat.Sau poate mai bine-i arat poza asta cu un tati curajos sa-l fac de rusinica |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| mihaela75 wrote:Dezire, spune-i lui tati al vostru sa-l invete si pe tati al nostru cum e cu baita,ca el fuge la un km cand e timpul de imbaiat. Sau poate mai bine-i arat poza asta cu un tati curajos sa-l fac de rusinica
Mami, are timp a se dea pe brazda .La noi tati ma ajuta la baitza la inceput, ca nu ma descurcam singura, ca mai apoi sa isi asume el responsabilitatea baitei in totalitate (asta nu e pentru concurs ): stele_pe_cer attached the following image(s):
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Tati si Karinuta lui iubita in plimbarica la Snagov. Ce mult ii place la tati in brate!
Bafta tatici cu pitici! TatyKS attached the following image(s):
|
|
|