|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| oanamaria wrote:Cu Dan Diaconescu nu voteaza nimeni?
Glumesti , nu? |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| oanamaria wrote:Cu Dan Diaconescu nu voteaza nimeni?
Bunica-mea a zis ca il voteaza |
| leila wrote:Bunica-mea a zis ca il voteaza
Incui-o in casa si nu o lasa sa mearga la vot |
| Duminica se voteaza si eu sunt mai derutata si nehotarata ca niciodata.... |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| bereea wrote:Duminica se voteaza si eu sunt mai derutata si nehotarata ca niciodata.. ..
Din nefericire nu esti singura. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Pe unde citesc nimeni nu-l vrea pe Ponta si totusi e pe primul loc . Incredibil in ce tara traim . Romanii se vand usor ... din cauza majoritatii proaste, inculte,mediocre, corupte ... nu stiu ce sa mai scriu sa-i descriu ... suferim cu totii . Asta e soarta Romaniei libere! Sunt tare dezamagita ! Acum ramane sa aleg intre doua rele , raul cel mai putin rau ... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Oricum dl Ponta avea sansele cele mai bune, fiind premier in exercitiu.... |
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Sunt ffff dezamagita de rexultatul alegerilor!! Nu imi vine sa cred ce procent mare de voturi a avut acest specimen, ca sa fiu eleganta in exprimare! Sper din suflet ca in turul doi sa nu iasa Ponta! ! ! |
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Pai stiti cum e : nu conteaza cine voteaza, doar cine numara voturile... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Sa fie pe primul loc era de asteptat, pe mine ma deranjeaza diferenta mare dintre el si Iohanis, 10% ? Va fi o lupta grea sa acopere aceasta diferenta! |
|
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Asta arata de ce a fost bataia aia de joc din diaspora. Toti il vroiau pe Iohannis, si de frica au facut aceasta diversiune cu ”neorganizarea”. RUSINE SA LE FIEE!!! |
|
| Mai este un tur de scrutin...au timp sa se organizeze |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| TatyKS wrote:Acum ramane sa aleg intre doua rele , raul cel mai putin rau ...
De ce consideri tu ca sunt 2 rele? Oare de ce il incadreaza romanii pe Iohannis la capitolul rele? Voi ati vazut cum arata Sibiul?Voi stiti cate a facut Iohannis pentru Sibiu?A fost alt oras din Romania capitala europeana?Uite ca Ardealul ,cei care stau aproape si au fost si au vazut si stiu cat s-a ridicat Sibiul,care stiu cate locuri de munca a creat acest domn profesor de fizica,cat suflet a pus intr-un oras,si care de ce nu ar putea pune si intr-o tara,l-au votat si o sa-l mai voteze.Si ce-i daca e sas?Poate de asa ceva avem nevoie! |
|
| raly wrote:De ce consideri tu ca sunt 2 rele? Oare de ce il incadreaza romanii pe Iohannis la capitolul rele? Voi ati vazut cum arata Sibiul?Voi stiti cate a facut Iohannis pentru Sibiu?A fost alt oras din Romania capitala europeana?Uite ca Ardealul ,cei care stau aproape si au fost si au vazut si stiu cat s-a ridicat Sibiul,care stiu cate locuri de munca a creat acest domn profesor de fizica,cat suflet a pus intr-un oras,si care de ce nu ar putea pune si intr-o tara,l-au votat si o sa-l mai voteze.Si ce-i daca e sas?Poate de asa ceva avem nevoie! Si eu am o parere buna despre dl Iohannis, tot din aceleasi motive!
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| raly wrote:De ce consideri tu ca sunt 2 rele?
Asta este parerea mea, nu vreau sa o dezvolt ! Nu are rost sa ne contram ! Eu nu traiesc in Sibiu si din nefericire, nici tu ...asa ca ce conteaza ? Pupici si o zi buna |
|
|