Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mela, asa cum spunea Oana, am raspuns la intrebarea din titlu. Cand se inrautateste situatia nu il mai scoti din casa, ca nu ai pe cine, in cel mai rau caz cat sa mergi la medicul de familie/spital.
Eu am grija ca, atunci cand o scot racita sa nu o expun la temepraturi mici si vant, ca sa inrautatesc situatia. Dar in zilele frumoase nu mai conteaza daca are sau nu mucuti sau tuseste. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/24/2012 Mesaje: 19
| genioara nicoleta: cred ca trebuie scos daca este cald si frumos,daca nu mai bine in casa! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/10/2013 Mesaje: 2
| Buna, mamici de pitici!Mariei mele, care are un an si 4 luni ii curge nasucul de vreo 2 zile, dar nu in mod continuu si nu abundent.Nu tuseste, nu stranuta.De scos, o scot zilnic din casa.Voi ce tratament ii dati copilului vostru in astfel de cazuri?
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| pisau_gabriela1 wrote:Buna, mamici de pitici!Mariei mele, care are un an si 4 luni ii curge nasucul de vreo 2 zile, dar nu in mod continuu si nu abundent.Nu tuseste, nu stranuta.De scos, o scot zilnic din casa.Voi ce tratament ii dati copilului vostru in astfel de cazuri?
Asa e micutul meu,ii dau doar Calpol la recomandarea doctorului,daca face febra alternez la 4 ore cu Nurofen.Multa sanatate |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| Depinde mult de varsta, parerea mea. cand sunt mici, sunt predispusi la microbi mai mult. de ex acum sophie la aproape 5 ani tot am sa o scot afara la joaca, chiar si cu muci la nas. dar pe bebe l-as proteja si l-as ajuta prin asta sa se refaca mai repede. |