Chestionar intrebare: Este racit, dar fara febra. Il mai scoateti afara?
Alegere Voturi Statistici
Da 35 83%
Nu 7 16%
Nu stiu 0 0%

Este racit sau ii curge nasul. Il mai scoateti afara?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
KRYS85
Scris: Monday, September 20, 2010 6:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Si eu zic ca poti sa o scoti afara daca nu are febra,sanatate!!angel angel
Ancutel
Scris: Saturday, December 25, 2010 9:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/11/2010
Buna!
Copii mei cand sunt raciti nu ii scot afara deloc...nu ii las nici la gradinita...uf e greu cand sunt raciti ca se ea unul de la altul...mai ales baiatul cand raceste da raceste rau ,rau...si aprope de fiecare data il duc la doctor si tot ii da de facut injecti!Asa m-am obisnuit sa ma duc...decat sa ii dau eu ceva si sa nu fie bine ...mai bine sa merg la doctor!Fata nu prea raceste!:018:
PrincessLilou
Scris: Wednesday, January 25, 2012 1:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
sophie cand a fost racita, ii curgea nasul nu puteam dormi noaptea - nu a iesit din casa o saptamana. si la noi iarna e mai calda nu ca in ro. am scos-o infofolita pentru jumate de ora, dupa ce tragea de mine sa ii pun papucii in picioare si sa coboram scarile. ei nu ii place sa stea mult in casa. e mai mult pe afara.
Mela
Scris: Wednesday, January 25, 2012 8:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
eu ii scot sanatosi sau raciti,cu febra,muci si tuse,n-am alta alternativa...au fost zile cand si Mihaita si Alexandra erau bolnavi,i-am scos din casa de 2 ori,ca s-o duc/aduc pe Lara la/de la scoala,ea chiar nu poate lipsi iar pe ei nu-i pot lasa singuri acasa.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, January 25, 2012 9:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Scos afara - oricand, in orice conditii !!!!
bereea
Scris: Thursday, January 26, 2012 8:20 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Maria & Mario wrote:

amin

Am o amica care-si tine copilul in casa sa nu raceasca mititeluul (are mai bine de un an) si e tot timpul bolnav .Eu n-am mai ferit-o pe ale de nimic si, multumesc lui Dumnezeu, este al doilea an cand nu mi s-a mai imbolnavit deloc.Si la noi erau in dimineata aceasta -4 grade, si a plecat la scoala doar cu o pereche de blugi, o bluzita si o geaca.
kali
Scris: Thursday, January 26, 2012 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Maria & Mario wrote:

Noi tot... plus dus la gradi cu tot cu mucii din dotare.
danab
Scris: Thursday, January 26, 2012 11:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Si eu o scot, iar la gradi merge dupa ce trece temperatura (adica maximum o zi sta acasa, ca isi fac repede efect antitermicele la ea). Deja a crescut si trece mai usor peste raceli.
alexandrabogdan
Scris: Thursday, January 26, 2012 12:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
eu nu sunt de acord cu dusul la gradi bolnavi. dar asta e alta poveste. te chinui sa le treaca si cand merg la gradi sunt aranjati gata

nici eu nu am scos-o afara cand a fost racita. dc avea numa muci da, dar dc si tuse+ febra ,nu
ingerash
Scris: Thursday, January 26, 2012 1:41 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ii scot afara,la aer curat chiar daca au febra,aerul ajuta la scaderea febrei,prefer asa decat sa-i indop cu antitermice...
Mela
Scris: Thursday, January 26, 2012 5:55 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
sincer,imi vine greu sa cred ca la febra de 39-39.5 ii scoateti afara sau ii duceti la gradi.ai mei isi trag picioarele,abia merg,abia se ridica din pat si plang de frig daca ajung la temperatura asta,nu ma lasa sufletul sa-i scot sau sa-i las la scoala/gradi in asemenea hal.
cred ca si voi ii tineti in casa pentru o zi,doua sau chiar trei pana se simt mai bine.
alimami
Scris: Thursday, January 26, 2012 6:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2009
Eu nu o scot in frig daca e bolnava.Nu o duc printre copii ca sa dea si la altii(nici in parc, nici la cresa).La noi,daca e racita nu mananca si vomita tot ce mananca.De asemenea, tuseste,nu poate respira, se ineaca cu muci si iar vomita. Ce sa fac cu ea afara prin frig?Ca nu ar avea nici un chef de plimbare cu febra..iar pneumonia ar fi la un pas. Cred ca trebuie sa fii cel putin inconstienta sa-ti scoti copilul bolnav, care tuseste, cu febra 39-40 la aer, in frig, iarna. Eu iarna trecuta am dus-o la spital, nu la plimbare cand a fost asa. Ne-au tinut 2 saptamani cu injectabile. Asta mai lipsea..s-o fi scos inainte sau dupa aia in frig..ca apoi am mai avut 2sapt de antibiotice si acasa. Nu o duc nici in vizite cand e racita, am respect pt altii..sa nu-i imbolnaveasca si pe ei pt ca stiu ce greu e cu copil bolnav. Cred ca e vorba de respect pt ceilalti-si la gradinita sau camin,cresa. Unii copii(ca a mea) sunt mai strangatori,mai sensibili..ia repede orice virus care circula prin cresa.
ingerash
Scris: Thursday, January 26, 2012 6:27 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mela wrote:
sincer,imi vine greu sa cred ca la febra de 39-39.5 ii scoateti afara sau ii duceti la gradi.ai mei isi trag picioarele,abia merg,abia se ridica din pat si plang de frig daca ajung la temperatura asta,nu ma lasa sufletul sa-i scot sau sa-i las la scoala/gradi in asemenea hal.
cred ca si voi ii tineti in casa pentru o zi,doua sau chiar trei pana se simt mai bine.

la asa febra aplic impachetari in cearceaf ud,un antitermic si la doctor...am raspuns doar la topic daca ii scot afara;in colectivitate nu ii las cand au febra,stari de voma,diaree,muci si tuse dar nici in casa nu ii inchid,ii scot la o plimbare dar nu in parc printr-e copii,la clima de aici nu-mi fac griji de ger..
kali
Scris: Thursday, January 26, 2012 7:18 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Mela, ma refeream strict la titlul topicului: muci si raceala.
Prin raceala eu inteleg o tuse mai razleata, dureri de gat dimineata,muci... din astea, nimic grav.
La febra 39 deja se pune problema de ceva mai serios de atat.
oanamaria
Scris: Friday, January 27, 2012 10:33 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Si eu il scot cu mucisori si daca tuseste asa razlet si-l duc si la gradi .
La gradi este mereu o asistenta medicala care-i controleaza la intrare si daca au rosu-n gat sau sunt raciti tare nu te lasa cu copilul in gradinita ,dar daca are mucisori si tuseste putin nu e considerat un pericol.
Stefan a avut o perioada cand tusea doar dimineta la trezire de 3-4 ori serios si apoi deloc pana a doua zi de dimineta si l-am dus si i-am spus asistentei cum sta treaba si a zis ca e ok .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.