Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| AdrianaC wrote:Nu numai tu, si eu
si eu, si eu din pacate si noi suntem cu robinetul deschis la nasucul lui medeea.Abia respira, mai mult pe gura Daca n-ar fi atata praf afara as scoate-o dar asa, nu.Categoric.Desi acum e frumos afara e praf, sunt masini multe si poluare mare.N-o mai chinui si eu |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Si Deea mea e racita, ii curge nasucul si se infunda rau saracuta si mai este si la mama in Bucuresti Eu, daca nu avea febra o scoteam o data pe zi afara, dar mama mi-a zis ca n-o scoate azi |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Noi mergem afara, excluzand perioadele cu febra, de care, multumim Domnului, nu prea am avut parte. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| noi acuma suntem racit dar cand iesim afara parca ne mai trece...aerul "cura" ne prieste |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Si Miru are probleme cu nasucul de la tata dar am scos-o ieri din casa ca era foarte frumos. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Nu avem voie afara, cateva zile, pana vedem cum evolueaza raceala. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Darria, multa sanatate puiutei tale! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Miri: multumim frumos pt. urari Multa sanatate strumfitei tale. |
|

| Darria, iti multumesc de urari! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Noua ne-a zis pediatra sa iesim afara chiar daca ne curge nasucul. Doar in cazul in care are febra, nu avem voie afara.
Si baita la fel, in fiecare zi, iar daca avem febra doar dus...ca doar si ei transpira. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Daca bebe e prea bolnavior si nu are voie sa iasa afara, se va aerisi camera bine. Nu trebuie privat de aer curat. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am fost duminica la Stanciu - la Budimex si pentru ca tusea si ii curgea nasul ne-a recomandat sa ii facem aerosoli si 7 zile sa nu il scoatem din casa si nici baita pe cap sa nu ii facem |
|

| Caty, bine ai venit! Poate reusesti sa pui si un ticker cu varsta bebelusului, sa vedem la ce categorie se incadreaza! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| BUNA ZIUA MAMICI SI BEBICI SUNT MEMBRU NOU .AM O PROBLEMA FETITA MEA ALISIA DE IERI I CURGE NASUCU ..NU ARE FEBRA NU TUSESTE IAM DAT PANADOL CEAI CALDUT SI IN NASUC HUMEX SPREI C APA DE MARE SI I SCOT MUCSORI CU ASPIRATORU ....VOI CE ZICETI |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| ALISIA wrote:BUNA ZIUA MAMICI SI BEBICI SUNT MEMBRU NOU .AM O PROBLEMA FETITA MEA ALISIA DE IERI I CURGE NASUCU ..NU ARE FEBRA NU TUSESTE IAM DAT PANADOL CEAI CALDUT SI IN NASUC HUMEX SPREI C APA DE MARE SI I SCOT MUCSORI CU ASPIRATORU ....VOI CE ZICETI
Poti sa o scoti afara fara probleme daca nu are temperatura este Ok. Sanatate multa Alisiei! |
|
|