Chestionar intrebare: Este racit, dar fara febra. Il mai scoateti afara?
Alegere Voturi Statistici
Da 35 83%
Nu 7 16%
Nu stiu 0 0%

Este racit sau ii curge nasul. Il mai scoateti afara?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Friday, January 27, 2012 11:52 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Mela, asa cum spunea Oana, am raspuns la intrebarea din titlu. Cand se inrautateste situatia nu il mai scoti din casa, ca nu ai pe cine, in cel mai rau caz cat sa mergi la medicul de familie/spital.

Eu am grija ca, atunci cand o scot racita sa nu o expun la temepraturi mici si vant, ca sa inrautatesc situatia. Dar in zilele frumoase nu mai conteaza daca are sau nu mucuti sau tuseste.
nicoletaadelina
Scris: Tuesday, April 24, 2012 11:16 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/24/2012
genioara nicoleta: cred ca trebuie scos daca este cald si frumos,daca nu mai bine in casa!
kali
Scris: Tuesday, April 24, 2012 11:18 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Intreb si eu: cine-i genioara nicoleta??!
pisau_gabriela1
Scris: Thursday, February 21, 2013 4:21 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/10/2013
Buna, mamici de pitici!Mariei mele, care are un an si 4 luni ii curge nasucul de vreo 2 zile, dar nu in mod continuu si nu abundent.Nu tuseste, nu stranuta.De scos, o scot zilnic din casa.Voi ce tratament ii dati copilului vostru in astfel de cazuri?
ingerash
Scris: Thursday, February 21, 2013 5:03 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
pisau_gabriela1 wrote:
Buna, mamici de pitici!Mariei mele, care are un an si 4 luni ii curge nasucul de vreo 2 zile, dar nu in mod continuu si nu abundent.Nu tuseste, nu stranuta.De scos, o scot zilnic din casa.Voi ce tratament ii dati copilului vostru in astfel de cazuri?

Asa e micutul meu,ii dau doar Calpol la recomandarea doctorului,daca face febra alternez la 4 ore cu Nurofen.Multa sanatate computerlove
PrincessLilou
Scris: Wednesday, February 4, 2015 1:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
Depinde mult de varsta, parerea mea. cand sunt mici, sunt predispusi la microbi mai mult. de ex acum sophie la aproape 5 ani tot am sa o scot afara la joaca, chiar si cu muci la nas. dar pe bebe l-as proteja si l-as ajuta prin asta sa se refaca mai repede.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.