Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Bebelusul vostru este racit, sau ii curge nasul, nu are insa febra. Ce faceti, il mai scoateti afara?
Eu l-am tot tinut pe Andrei in casa de vreo 2 saptamani ca a tot fost bolnavior, fara febra insa, si saptamana trecuta cand credeam ca a scapat, l-am scos si eu 2 zile afara, mai ales ca era si cald, si urmarea a fost ca acum e iar mucios si azi am mers cu el la medic si se pare ca e si destul de rosu in gat
Cu toate acestea, pediatra mea mi-a spus ca daca nu are febra sa il scot afara ca ii face bine . Cum o fi asta, cand el s-a umplut din nou de mucisori dupa ce l-am scos afara ? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu nu il scot afara daca vad ca are nasul infundat sau ii curge nasul. Il tin putin pe balcon, imbracat mai gros si gata! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Si Ana a fost racita destul de urit, dar doctorita mi-a spus ca o pot scoate afara ca si inainte, dar sa evitam colectivitatea. In plus, avind nasucul foarte infundat ne-a spus ca face foarte bine iesitul afara, ca descongestioneaza. Si e normal ca Andrei sa raceasca din nou din moment ce l-ai tinut in casa atita amar de vreme ( nu vreau sa sune a repros si nici sa te supar) si apoi dintr-o data l-ai scos;organismul lui reactioneaza altfel decit al nostru. Sa fi doar atenta la vreme: nu-l infofoli, dar nici nu-l scoate prea dezbracat. In general, o hainuta in plus fata de ce ai tu pe tine ar trebui sa fie suficient. Sanatate multa si pupicei de la un alt nasuc infundat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| mi nu a fost bolnavior niciodata, nici racit i-a curs nasucul prin primavara, dar i-a si trecut rpd, dar l-am scos. dc nu are viroza, ceva care se transmite si nu face febra,il scot..mai aerisesc intre timp casa..si i-a si el o gura de aer mai curat |
|
| alinutza wrote:...Si e normal ca Andrei sa raceasca din nou din moment ce l-ai tinut in casa atita amar de vreme ( nu vreau sa sune a repros si nici sa te supar) si apoi dintr-o data l-ai scos;organismul lui reactioneaza altfel decit al nostru. ...
Nu ma superi, Alinutza, de ce sa ma superi? In fond, eu am facut cum am crezut eu ca e mai bine pentru el. Am crezut ca asa o sa il protejez. Se pare insa ca nu am procedat bine |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Nu a fost racita dar categoric as scoate-o afara sa schimbe aerul si sa mai fuga microbii sau sa inghete. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Tudor e racit si el. Nu face febra, dar ii curge nasucul. Dar il scot afara de 2 ori pe zi: la amiaza, inainte de somnic, si seara. Si asta iarna, cand a fost racit, l-am scos afara, pentru ca nu avea febra. Eu ma gandesc asa: daca e racit si se simte rau, macar putin sa-i mai alin suferinta, scotandu-l afara, unde-i place! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Afara, daca nu are febra. Nu e indicat in casa. Nu in vant sau in ploaie, nu perioada indelungata, nu pe ger, dar..... afara. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si eu am votat ''da'', bineinteles cu conditia sa nu aiba febra. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Evident ca da, un nasuc care curge nu e atat de grav incat sa tinem copiii in casa. Astfel organismul se caleste si devine mai rezistent. |
|

| Se pare ca numai eu sunt cu paranoia si nu il scot afara la raceala fara febra. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Kiki, e firesc sa vrei sa-l protejezi... Mai invatam si noi pe parcurs, ca nu am facut scoala de mamici cu masterat si doctorat! Fii mai ingaduitoare cu tine, ca esti o mamica super! |
|

| Esti dragutza ca spui asta, Lenus! Multumesc! |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Eu i-am scos afara si cand au fost raciti (daca nu aveau febra, bine-nteles). Pe Razvan nu l-am dus la gradinita cand a fost racit, dar de iesit afara am iesit. |
|
| Kiki wrote:Se pare ca numai eu sunt cu paranoia si nu il scot afara la raceala fara febra.
Nu numai tu, si eu |
|
|