Chestionar intrebare: Este racit, dar fara febra. Il mai scoateti afara?
Alegere Voturi Statistici
Da 35 83%
Nu 7 16%
Nu stiu 0 0%

Este racit sau ii curge nasul. Il mai scoateti afara?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Tuesday, October 10, 2006 2:44 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Bebelusul vostru este racit, sau ii curge nasul, nu are insa febra. Ce faceti, il mai scoateti afara?

Eu l-am tot tinut pe Andrei in casa de vreo 2 saptamani ca a tot fost bolnavior, fara febra insa, si saptamana trecuta cand credeam ca a scapat, l-am scos si eu 2 zile afara, mai ales ca era si cald, si urmarea a fost ca acum e iar mucios si azi am mers cu el la medic si se pare ca e si destul de rosu in gat banghead

Cu toate acestea, pediatra mea mi-a spus ca daca nu are febra sa il scot afara ca ii face bine scratch. Cum o fi asta, cand el s-a umplut din nou de mucisori dupa ce l-am scos afara oare ?
Kiki
Scris: Tuesday, October 10, 2006 2:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu nu il scot afara daca vad ca are nasul infundat sau ii curge nasul. Il tin putin pe balcon, imbracat mai gros si gata!
alinutza
Scris: Tuesday, October 10, 2006 3:11 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
Si Ana a fost racita destul de urit, dar doctorita mi-a spus ca o pot scoate afara ca si inainte, dar sa evitam colectivitatea. In plus, avind nasucul foarte infundat ne-a spus ca face foarte bine iesitul afara, ca descongestioneaza. Si e normal ca Andrei sa raceasca din nou din moment ce l-ai tinut in casa atita amar de vreme ( nu vreau sa sune a repros si nici sa te supar) si apoi dintr-o data l-ai scos;organismul lui reactioneaza altfel decit al nostru. Sa fi doar atenta la vreme: nu-l infofoli, dar nici nu-l scoate prea dezbracat. In general, o hainuta in plus fata de ce ai tu pe tine ar trebui sa fie suficient. Sanatate multa si pupicei de la un alt nasuc infundat. pupici pupici pupici
miraa
Scris: Tuesday, October 10, 2006 3:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
mi nu a fost bolnavior niciodata, nici racitangel
i-a curs nasucul prin primavara, dar i-a si trecut rpd, dar l-am scos.
dc nu are viroza, ceva care se transmite si nu face febra,il scot..mai aerisesc intre timp casa..si i-a si el o gura de aer mai curat
AdrianaC
Scris: Tuesday, October 10, 2006 3:15 PM

alinutza wrote:
...Si e normal ca Andrei sa raceasca din nou din moment ce l-ai tinut in casa atita amar de vreme ( nu vreau sa sune a repros si nici sa te supar) si apoi dintr-o data l-ai scos;organismul lui reactioneaza altfel decit al nostru. ...

Nu ma superi, Alinutza, de ce sa ma superi? In fond, eu am facut cum am crezut eu ca e mai bine pentru el. Am crezut ca asa o sa il protejez. Se pare insa ca nu am procedat bine scratch
mihaela75
Scris: Tuesday, October 10, 2006 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Nu a fost racita dar categoric as scoate-o afara sa schimbe aerul si sa mai fuga microbiirassau sa inghete.
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, October 10, 2006 5:43 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Tudor e racit si el. Nu face febra, dar ii curge nasucul. Dar il scot afara de 2 ori pe zi: la amiaza, inainte de somnic, si seara. Si asta iarna, cand a fost racit, l-am scos afara, pentru ca nu avea febra. Eu ma gandesc asa: daca e racit si se simte rau, macar putin sa-i mai alin suferinta, scotandu-l afara, unde-i place!
Maria & Mario
Scris: Tuesday, October 10, 2006 5:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Afara, daca nu are febra. Nu e indicat in casa. Nu in vant sau in ploaie, nu perioada indelungata, nu pe ger, dar..... afara.
kali
Scris: Tuesday, October 10, 2006 7:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Si eu am votat ''da'', bineinteles cu conditia sa nu aiba febra.
Alina
Scris: Tuesday, October 10, 2006 7:32 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Evident ca da, un nasuc care curge nu e atat de grav incat sa tinem copiii in casa. Astfel organismul se caleste si devine mai rezistent.
Kiki
Scris: Tuesday, October 10, 2006 8:33 PM
Nivel

Se pare ca numai eu sunt cu paranoia si nu il scot afara la raceala fara febra. banghead
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, October 10, 2006 8:47 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Kiki, e firesc sa vrei sa-l protejezi... Mai invatam si noi pe parcurs, ca nu am facut scoala de mamici cu masterat si doctorat! Fii mai ingaduitoare cu tine, ca esti o mamica super!pupici
Kiki
Scris: Tuesday, October 10, 2006 9:15 PM
Nivel

Esti dragutza ca spui asta, Lenus! cry Multumesc! pupici
Anaida
Scris: Tuesday, October 10, 2006 9:30 PM
Nivel

Eu i-am scos afara si cand au fost raciti (daca nu aveau febra, bine-nteles). Pe Razvan nu l-am dus la gradinita cand a fost racit, dar de iesit afara am iesit.
AdrianaC
Scris: Wednesday, October 11, 2006 2:52 AM

Kiki wrote:
Se pare ca numai eu sunt cu paranoia si nu il scot afara la raceala fara febra. banghead

Nu numai tu, si eu ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.