Este posibil sa fiu insarcinata?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ginna
Scris: Tuesday, September 12, 2017 8:46 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/8/2017
Buna ziua,

Incep prin a spune ca eu si sotul meu ne dorim fff tare un bebe, luna aceasta mi-a trebuia sa imi vina menstra pe data de 10, nu mi-a venit si am facut un test in aceasta dimineata si a iesit negativ. Simptome am, putem sa jur ca sunt gravida...in ultimele 2 zile am avut greturi dimineata chiar am incercat sa vomit dar nu am putut, imi este f somn ziua si seara adorm devreme nu mai pot sta si ieri aveam pielea de la burtica foarte sensibila si parca aveam febra. Credeti ca am facut testul mult prea devreme?
Multumesc frumos pentru ajutor...Bye2
Andreea06
Scris: Tuesday, September 12, 2017 10:29 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Poate nu era testul f sensibil, ai putea face o analize de sange beta hcg si ai sti sigur..
Sau sa incerci cu alt test ultrasensibil, Viola de exemplu (in Dona sau Sensiblu gasesti) sau altele de max 10 mUI. Majoritatea sunt de 25 mUI..

Iti tin pumnii!
ginna
Scris: Tuesday, September 12, 2017 4:36 PM
Nivel

Andreea06 wrote:
Poate nu era testul f sensibil, ai putea face o analize de sange beta hcg si ai sti sigur..
Sau sa incerci cu alt test ultrasensibil, Viola de exemplu (in Dona sau Sensiblu gasesti) sau altele de max 10 mUI. Majoritatea sunt de 25 mUI..

Iti tin pumnii!

Multumesc mult pt raspuns, cand tocmai vroiam sa arunc testul facut de dimineata...era si a doua liniuta dar nu se vede prea bine, mai astept o zi si mai fac unul. Multumesccc
ginna
Scris: Thursday, September 14, 2017 8:41 AM
Nivel

Am mai facut un test (Viola), de dimineata si a iesit o singura linie, am 34 zile astazi de can nu mi-a venit menstra si o aveam cam la 29-30 zile maxim. Nu stiu ce sa mai cred, am intretinut relatii chiar in perioada fertila 23-29 august dar probabil ca nu s-a prins bebitu meu. Simptomele chiar nu mi le produc singura....pt ca am greturi dimineata si am temperatura corpului mai ridicata ca am verificat si am o stare usoara de ameteala...sani ma dor...dar tot negativ ramane testul si menstra tot nu vine.pale uff
aurishta
Scris: Friday, September 15, 2017 7:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
mai asteapta...daca este bb, nu dispare nicaieri! Cheek Kiss
AncutaG
Scris: Thursday, September 21, 2017 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 9/19/2017
Buna , in aceeasi situatie ma gasesc si eu. Doar ca am 7 zile de intarziere. La fel ,sanii sunt sensibili si simt un fel de durere/presiune in zona ovarelor. :( oare cat sa mai astept?...ieri dupamasa am facut un test de sarcina,dar a fost negativ. Deja nu stiu ce sa mai cred. uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.