Esoterismul zodiilor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Thursday, January 29, 2009 1:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Inger,din punct de vedere al datei toate stim carei zodii apartinem,cred ca Petro se simte ca fiind gemeni mai degraba decat rac,de-aia te-a intrebat asta.
eu vin sa o completez si sa te intreb (pe tine si pe cine stie):este posibil sa fim intr-o zodie si sa avem caracteristicile alteia?
ingerash
Scris: Thursday, January 29, 2009 1:23 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
sami wrote:
Inger,din punct de vedere al datei toate stim carei zodii apartinem,cred ca Petro se simte ca fiind gemeni mai degraba decat rac,de-aia te-a intrebat asta.
eu vin sa o completez si sa te intreb (pe tine si pe cine stie):este posibil sa fim intr-o zodie si sa avem caracteristicile alteia?

Da,dupa varsta de 29 de ani ascendentul isi spune cuvantulpupici

Exemplu eu sunt Rac cu ascendent in Fecioara,mie fecioara mi se potrivestehearts
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, January 29, 2009 1:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
inger7 wrote:

Exemplu eu sunt Rac cu ascendent in Fecioara,mie fecioara mi se potrivestehearts

computerlove eu astept racul hohot yes stii tu de ce! pestele mi-a ajuns cu varf si indesat!maseluta nu ca nu ar fi o zodie faina...
ingerash
Scris: Thursday, January 29, 2009 1:38 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Andismom wrote:

computerlove eu astept racul hohot yes stii tu de ce! pestele mi-a ajuns cu varf si indesat!maseluta nu ca nu ar fi o zodie faina...

pupici computerlove vei trece de la "mila" la " a simti emotiile,maternitatea"dance
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, January 29, 2009 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
inger7 wrote:

pupici computerlove vei trece de la "mila" la " a simti emotiile,maternitatea"dance

Doamne ajuta!computerlove sunt chiar curioasa care va fi schimbarea de atitudine.bounce
petro
Scris: Thursday, January 29, 2009 5:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
inger7 wrote:

Din cate stiu ascendentul meu este Balanta si nu am caracteristici de la aceasta zodie deloc. 29 de ani fac anul acesta. pupici
TeosOf
Scris: Thursday, January 29, 2009 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Petro, pt cei nascuti in primele sau ultimele 3-4 zile ale unei zodii, personalitatea si trasaturile caracterului (uneori chiar si cele fizice) sunt influentate de zodia precedenta sau de cea care urmeaza zodiei in care s-a nascut. In cazul tau, ai multe influente din Gemeni.

Intr-adevar, Ascendentul are mare influenta dupa 28-30 de ani, pe plan emotional, poate chiar si afectiv.

Sami wrote: "este posibil sa fim intr-o zodie si sa avem caracteristicile alteia?"

In Antichitate se tinea cont de faptul ca atunci cand se spunea ca Soarele se afla intr-un anumit semn al Zodiacului, anticii voiau sa spuna de fapt ca Soarele ocupa semnul opus si isi arunca razele in Casa in care era intronat. Prin urmare, cand se spune ca Soarele se afla in Taur, inseamna ca Soarele este in semnul opus Taurului, adica in Scorpion. Astfel au rezultat doua scoli diferite: una geocentrica si esoterica, cealalta heliocentrica si esoterica. In timp ce multimea venera casa reflectiei Soarelui, care dupa cum am spus este cea a Taurului, cei intelepti venerau adevaratul lacas al Soarelui, care este cel a Scorpionului.
Astrologia geocentrica, dupa cum ne arata si numele, apartine partii pamantesti (fizice si materiale - cu tot ce implica acest plan), in timp ce cea heliocentrica poate fi folosita pt a analiza proprietatile intelectuale si spirituale superioare ale omului.(Hon. E. M. Plunket - "Ancient Calendars and Constellations")

Semnele si opusul lor:
Berbec - Balanta
Taur - Scorpion
Gemeni - Sagetator
Rac - Capricorn
Leu - Varsator
Fecioara - Pesti
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.