Esoteric Agenda - documentar cu subtitrare in romana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Tzepii
Scris: Tuesday, January 26, 2010 7:58 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Illusion and Reality - Iluzie si realitate este ultima parte a documentarului "Esoteric Agenda"... http://www.talismanicidols.org/ (A fost votat ca cel mai bun documentar stiintific la editia din 2009 a Festivalului de film New York.

Kymatica , versiunea internet (fara subtitrare)

TeosOf
Scris: Thursday, January 28, 2010 1:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Acum am avut timp sa-l urmaresc. Interesant si foarte adevarat.newclap newclap
himmelen
Scris: Saturday, November 13, 2010 11:56 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
de ce oare tot ce s-a descoperit pana acum ca si traditii, obiecte, culturi etc deci lucruri anterioare noua sunt mai frumoase, mai pline de simbolistica speciala? de ce oare noi de acum ne vedem mai intelepti decat anteriorii nostri. oare doar pt. ca avem avantajul tehnologic? credeti ca asta explica aroganta noastra?
eu sunt de parere ca un om care a creat ganditorul de la Hamnagia nu avea cum sa fie considerat un om al epocii metalelor si atat, fara minte...
simplul fapt ca cineva l-a facut atat de expresiv inseamna ca i-a acordat un sens figurat, metaforic si simbolic foarte puternice pt. ca daca luam in calcul perioada in care ar fi trait creatorul sau, activitatile sale de baza erau asigurarea hranei, a adapostului, securitatii si incet-incet comertul si mestesugitul care-l aduceau catre epoca antica (deci niste activitati cat se poate de materiale)
nu pot sa inteleg cum ne putem desconsidera stramosii in asemenea maniera incat sa credem ca suntem mai buni decat ei?
mikaela
Scris: Sunday, November 14, 2010 5:51 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
ingerash
Scris: Sunday, November 14, 2010 10:23 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Am urmarit Kymatica,foarte adevarat!

himmelen,sunt de acord cu tine.angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.