Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Acum am avut timp sa-l urmaresc. Interesant si foarte adevarat. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| de ce oare tot ce s-a descoperit pana acum ca si traditii, obiecte, culturi etc deci lucruri anterioare noua sunt mai frumoase, mai pline de simbolistica speciala? de ce oare noi de acum ne vedem mai intelepti decat anteriorii nostri. oare doar pt. ca avem avantajul tehnologic? credeti ca asta explica aroganta noastra? eu sunt de parere ca un om care a creat ganditorul de la Hamnagia nu avea cum sa fie considerat un om al epocii metalelor si atat, fara minte... simplul fapt ca cineva l-a facut atat de expresiv inseamna ca i-a acordat un sens figurat, metaforic si simbolic foarte puternice pt. ca daca luam in calcul perioada in care ar fi trait creatorul sau, activitatile sale de baza erau asigurarea hranei, a adapostului, securitatii si incet-incet comertul si mestesugitul care-l aduceau catre epoca antica (deci niste activitati cat se poate de materiale) nu pot sa inteleg cum ne putem desconsidera stramosii in asemenea maniera incat sa credem ca suntem mai buni decat ei? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Tzepii, interesante aceste filme! Am postat si eu in octombrie filmul Kymatica, sub forma de link doar, aici: http://forum.7p.ro/Si-daca-Dumnezeu-nu-exista.aspx?g=posts&t=5864&p=20
Ma gandesc ca poate nu am ales cel mai potrivit forum? Daca am gresit, las la aprecierea ta sa faci ce crezi de cuviinta! |