escalada

Options escalada
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andreaaa
Postat: Thursday, December 29, 2011 2:12 PM


Nivel: Membru

Intrat: 12/29/2011
Postari: 1
Locatia: romania
Alpinism în alpinism este o activitate care implica acest site ascensiuni pe pereti abrupti folosind forta fizica si mentala de sine. Orice promovare este considerata escaladarea fiind usor, dificil sau chiar imposibil (în functie de starea fizica a persoanei) cu extremitatile inferioare (picioare) si extremitatile superioare (brate si maini). În pericol este escaladarea înaltimi considerabile pentru a fi sigur ca utilizati echipament de protectie.
Initial, scara apare ca o activitate derivate din munte . Apoi, considerate doar ca un mijloc de formare pentru excursii montane. Acesta a fost în secolul XIX, atunci când activitatea a fost nascut în Germania de Est ( Dresda ) si Anglia ( Lake District ).
Peste un secol, materialul dezvoltat la ritmul de actiunea de alpinisti si vice-versa. Procesul de crestere a aparut cu dificultati ori: 1913, nivelul 5, 1917, nivelul 6, 1970, nivelul 7, 1983, nivel 8, 1991, la 9 ... Stocurilor de alpinism pereti din anii 1960 a dat un impuls real la dezvoltarea disciplinei.
Alpinism este adesea privit ca un sport riscant, dar ar trebui sa distinga diferitele practici: alpinism este practicat în mod regulat cu o echipa care poate evolua pentru a fi sigur, dar exista o practica extrem numit "soloed" în cazul în care se misca fara catarator fara securitate. Aceasta practica special, a fost popularizat de filmele de Jean-Paul Janssen , La vie au bout des doigts ("Viata pe vârful degetelor", 1982) si operatiunile de pe verticala , în care Patrick EDLINGER solo evolueaza site-uri farurile ca Buoux si Cheile Verdon .
Exista mai multe moduri de a urca la mediu în care se urca, echipamentul utilizat si de alti factori. Întrucât mediul în care au solzi mai multe tipuri:

Rock Climbing în aer liber: se defineste prin fata stânca pe care o folosim este în afara
Alpinism interior: de asemenea, cunoscut pentru ca ocupa interiorul roca sau de perete, de obicei, fisuri
Alpinism interior folosind coarda (a nu se confunda cu alpinism interioara)
Camere alpinism bouldering
Alpinism Boulder (nu neaparat în teatre)
Alpinism în aer liber. Ca fata de rock este împartit în:
Rock alpinism
Alpine alpinism. Alpinism are loc la munti inalti, cu toate implicatiile de mediu (clima, altitudinea ,...)
Catarari pe gheata
Bigwall sau Marele Zid.
Alpinism mixt (stânca si gheata).
Psicobloc . Catarare pe stânci de apa fara fir (mare sau lac)
Urban alpinism. Este practicat în cladirile mari ale oraselor. Acest lucru se face de obicei singur si este adesea ilegala în multe tari.
Alpinism. Acesta are loc în pereti nu a fost complet verticala, care nu au febra Dam si de mâna. Principala diferenta între aceasta tehnica si perete de alpinism normala este pozitia corpului, în continuare separat de sold a peretelui, astfel încât organismul este vertical în care este posibil în ceea ce priveste detina alpinism pared.La de asemenea, utilizat pentru a depasi canale alunecoase diedru si baraje lipsit de mâna si de picior. Este aproape întotdeauna imposibil de a inversa. Pacea si echilibrul interior sunt principalele conditii pentru practicarea psihice cu siguranta si placere de alpinism.


andreaaa attached the following image(s):
archivorock_wall.jpg archivovalkyrie_(the_roaches).jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed