Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Esarfa este un element esential al vestimentatiei, fiind cea care ne scoate din încurcatura atunci când nu ne putem decide asupra bijuteriilor. Simpla, sau extrem de colorata ofera farmec unei tinute, înveselind-o. Considerata substitut al cravatei, esarfa se poarta, de regula, în jurul gâtului. Poate îndulci imaginea prea masculina a unui costum cu pantaloni necesar mediului de serviciu.
Foloseste-ti imaginatia si vei gasi si alte întrebuintari, esarfa înlocuind cu succes orice accesoriu. Astfel, daca este asezata în loc de curea, în jurul taliei, o esarfa învioreaza tinuta. Conditia obligatorie este ca esarfa sa fie viu colorata chiar daca nu se potriveste cu restul tinutei. Pentru un look tineresc poate fi purtata la pantaloni trei sferturi si cu pantofi balerini. Daca aceasta solutie nu este tocmai pe gustul tau poti purta esarfa legata de geanta cu care mergi la scoala sau serviciu. Asociata cu o fusta creata sau cu o rochie vesela, si vei fi o aparitie primavaratica.
Vara aceasta esarfa mai are o întrebuintare: cea de înfrumusetare a parului. Designerii au propus un look romantic în care fundele si esarfele isi au locul lor de cinste. Daca ai parul lung, poti prinde esarfa în coc sau impletitura, sau o poti folosi în realizarea unei coafuri simple cu parul strâns într-o coada la spate. Si, de ce nu, poti adopta o coafura de inspiratie africana, improvizând un turban. Asociaza aceasta maniera de a lega esarfa unei tinute lejere cu fuste lungi de in în nuante deschise si cu bratari de lemn. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu ador esarfele.Le port fi iarna fie vara, asortate la imbracaminte.Kiar zielele trecute m-am imbracat in pantaloni albi si camasa alba, iar o esarfa in nuante bej-maro pusa stil "cravata de pionier"- camasa are epoleti ) si papuci asortati cu esarfa si geanta.
Esarfele mai imi plac aranjate shic in jurul coapselor, sau legate sul in jurul gatului. |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| |
|
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Si mie imi plac in mod deosebit. Am crezut ca lesin cand am vazut cate modele si culori exista de vanzare on-line...as putea face colectie deja. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| Am colectie de esarfe. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Amalia.Cos wrote:Am colectie de esarfe. poate ne-o arati si noua
si eu am nu o pot numi chiar colectie,dar am cateva. |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Anabella wrote:poate ne-o arati si noua si eu am nu o pot numi chiar colectie,dar am cateva.
Cred ca e suspendata de pe forum. |
|

| De ce?a facut reclama?
chiar vroiam sa vad o colectie de esarfe asta in caz ca nu se facea reclama,eu am sa revin cu poze |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Avea gura cam mare . |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| mariana71 wrote:Avea gura cam mare  .
Eu nu suport esarfele. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Cateva moduri de a lega esarfele... http://knitting-club.blogspot.com/2011/10/25.html
|
|

| Superb Miriam ,multumim,cateva idei care am sa le pun in aplicare,unele din ele le stiam deja. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Miriam imi place sa port sal,cateva tehnici le stiam si eu,altele sunt numai bune de probat |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ma bucur ca va place fetelor, si eu am ochit cateva pt fular...esarfe nu prea port. |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| esarfele alea mari tricotate dantelate din fir subtire si pe andrele groase cam ce dimensiuni trebuie sa aiba ? |
|
|
|