Erupti dentara cu...sange?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, April 17, 2007 3:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
what azi am vazut ca in zona unde a spart primul colt al maselutei lui Andi (prima de altfel), a aparut o zona rosiatica, sangeranda... nu f tare insa dragutul de el isi baga tot ce prinde in gurita si azi, in timp ce se juca cu un servetel umed, sora mea a vazut ca era patat de sange... uitandu-ma in gurita lui am vazut ca intr-adevar era zona iritata si inrosita bine... nu curge sange puternic insa are ceva acolo... am sunat pediatra care mi-a spus sa ii pun putina apa oxigenata acolo ca sa opreasca sangerarea si sa dezinfecteze.

ce altceva as mai putea face? mi-e teama sa nu apara o infectie, mai ales ca isi baga totul in gurita. ati patit asa ceva? sa fie oare de la faptul ca se "scarpina" la gingie cu tot ce prinde?scratch
MNiko
Scris: Tuesday, April 17, 2007 5:01 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Anca stiu ca unele eruptii dentare sunt insotite si de sangerari. Insa ai grija ca daca e rana deschisa sa nu se infecteze, mai ales ca baga orice in gura.
delfinasa
Scris: Tuesday, April 17, 2007 5:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Anca, o sa i se opreasca, ideea e pe cat poti sa nu-l lasi sa-si bage-n gurita obiecte care-l pot zgaria pana ii iese coltisorul. Pupici si ai grija de iepuras!pupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, April 17, 2007 8:12 PM
Nivel

multumesc Miha si ...Miha ras de raspunsuri!pupici acum ma tot gandesc ca poate s-o fi zgariat acolo cu ceva... poate ca nu eruptia propriu-zisa sa ii fi produs sangerarea... nu mai inteleg nimic, sper doar sa ii treaca si voi avea grija sa nu se infecteze... atat cat pot, avand in vedere ca e practic imposibil sa nu il las sa bage tot in gura.
Cris-DL
Scris: Tuesday, April 17, 2007 8:24 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Anca, stai linistita ca nu i se intampla nimic si nici nu cred ca s-a zgariat cu ceva. In general, cand ies maselutzele, gingia mai poate sangera un picutz, mai ales atunci cand ele se lasa mult asteptate. Si Deei i-a sangerat putzin gingia, la iesirea ultimelor maselutze, dar nu s-a intamplat nimik. flowers
sousourel
Scris: Tuesday, April 17, 2007 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Am patit si noi..probabil se poate sa se fi si zgariat cu ceva. La noi a trecut foarte repede si fara a se infecta.
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, April 18, 2007 9:05 AM
Nivel

Cristina,Mada, multumesc de raspunsuri, m-am mai linistit daca voi ziceti ca ati patit asa si ca e normal. nici nu ma lasa sa ma uit, cred ca il doare acolo.uff
Alina
Scris: Wednesday, April 18, 2007 12:59 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Anca, eu zic ca e OK, pana la urma e vorba de un premolar, clar ca apare si sangerare, numai bine si relax, pupici
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, April 18, 2007 1:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Alex sangereaza putin de tot la fiecare eruptie dar putin de tot inseamna un sfert de picaturica mica, mica. Pediatru zice ca nu-i nici o problema, sa stam linistiti. Dar problema ta noi am avut-o cu Trasitutza cand era mica si i se schimbau dintisorii. Se juca cu o pereche de sosete albe facute ghem si am vazut ca sunt murdare de sange. Ca o mamica ingrozita am fugit la veterinar cu matza in brate sa vada ca-i in neregula si am aflat ca si la saraciile astea mici le pica dintii dar le cresc altii la loc. Mi-a fost si mie frica de infectii si ni s-a spus ca saliva este primul dezinfectant cu care suntem inarmati asa ca daca nu baga tot felul de chestii dubioase in gura nu pateste nimic, ca reprezinta o chestie normala.
Acum stiu ca Andrei este copil si nu motanel dar uite ca li se intampla fenomene similare.yes
sousourel
Scris: Wednesday, April 18, 2007 10:19 PM
Nivel

Nico esti absolut mortala hohot hohot hohot hohot ...sa nu uitam ca Traistuta e primul vostru copil pupici

Anca, cum mai e Andi?
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, April 19, 2007 8:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

sousourel wrote:
...sa nu uitam ca Traistuta e primul vostru copil pupici

Nu ai idee cate probleme ale copiilor sunt comune si la animale. Si cand le iubesti ajungi cu inima la gura din cauza lor.ras
sousourel
Scris: Thursday, April 19, 2007 10:01 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Nu ai idee cate probleme ale copiilor sunt comune si la animale. Si cand le iubesti ajungi cu inima la gura din cauza lor.ras

N-as putea sa te contrazic..."primul" nostru copil, catelul, a facut in "copilarie" o eczema f urata la coada care nu-i trecea ...asta pana cand am aflat ca era prea gras, ca-l indopam de 4 ori pe ziras Evident ca in cazul lui V mi-am pus de multe ori intrebarea (si am intrebat si pediatra) daca nu sunt prea mari cantitatile de hrana pe care i le dadeamras
Andi&Mariuca
Scris: Friday, April 20, 2007 9:25 AM
Nivel

Nicoooooooo......hohot hohot hohot hohot hohot ce sa mai zic? grea boala asta cu iubirea de animale!angel

multumim de sfaturi si de ganduri, suntem bine acum, se pare ca ii ies 2 masele in acelasi timp ca doar asa e la noi: ori nimic ori tot odata!:171:

numai ca ieri, in fuga prin casa, s-a impiedicat de ceva si a cazut, cu fata pe gresie, s-a lovit si la frunte si undeva in gura, nu stiu unde!nervi si ii curgea putin sange dar s-a oprit imediat si e ok acum.nervi
of...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.