|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| azi am vazut ca in zona unde a spart primul colt al maselutei lui Andi (prima de altfel), a aparut o zona rosiatica, sangeranda... nu f tare insa dragutul de el isi baga tot ce prinde in gurita si azi, in timp ce se juca cu un servetel umed, sora mea a vazut ca era patat de sange... uitandu-ma in gurita lui am vazut ca intr-adevar era zona iritata si inrosita bine... nu curge sange puternic insa are ceva acolo... am sunat pediatra care mi-a spus sa ii pun putina apa oxigenata acolo ca sa opreasca sangerarea si sa dezinfecteze.
ce altceva as mai putea face? mi-e teama sa nu apara o infectie, mai ales ca isi baga totul in gurita. ati patit asa ceva? sa fie oare de la faptul ca se "scarpina" la gingie cu tot ce prinde? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Anca stiu ca unele eruptii dentare sunt insotite si de sangerari. Insa ai grija ca daca e rana deschisa sa nu se infecteze, mai ales ca baga orice in gura. |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Anca, o sa i se opreasca, ideea e pe cat poti sa nu-l lasi sa-si bage-n gurita obiecte care-l pot zgaria pana ii iese coltisorul. Pupici si ai grija de iepuras! |
| multumesc Miha si ...Miha de raspunsuri! acum ma tot gandesc ca poate s-o fi zgariat acolo cu ceva... poate ca nu eruptia propriu-zisa sa ii fi produs sangerarea... nu mai inteleg nimic, sper doar sa ii treaca si voi avea grija sa nu se infecteze... atat cat pot, avand in vedere ca e practic imposibil sa nu il las sa bage tot in gura. |
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Anca, stai linistita ca nu i se intampla nimic si nici nu cred ca s-a zgariat cu ceva. In general, cand ies maselutzele, gingia mai poate sangera un picutz, mai ales atunci cand ele se lasa mult asteptate. Si Deei i-a sangerat putzin gingia, la iesirea ultimelor maselutze, dar nu s-a intamplat nimik. |
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Am patit si noi..probabil se poate sa se fi si zgariat cu ceva. La noi a trecut foarte repede si fara a se infecta. |
| Cristina,Mada, multumesc de raspunsuri, m-am mai linistit daca voi ziceti ca ati patit asa si ca e normal. nici nu ma lasa sa ma uit, cred ca il doare acolo. |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Anca, eu zic ca e OK, pana la urma e vorba de un premolar, clar ca apare si sangerare, numai bine si relax, |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Alex sangereaza putin de tot la fiecare eruptie dar putin de tot inseamna un sfert de picaturica mica, mica. Pediatru zice ca nu-i nici o problema, sa stam linistiti. Dar problema ta noi am avut-o cu Trasitutza cand era mica si i se schimbau dintisorii. Se juca cu o pereche de sosete albe facute ghem si am vazut ca sunt murdare de sange. Ca o mamica ingrozita am fugit la veterinar cu matza in brate sa vada ca-i in neregula si am aflat ca si la saraciile astea mici le pica dintii dar le cresc altii la loc. Mi-a fost si mie frica de infectii si ni s-a spus ca saliva este primul dezinfectant cu care suntem inarmati asa ca daca nu baga tot felul de chestii dubioase in gura nu pateste nimic, ca reprezinta o chestie normala. Acum stiu ca Andrei este copil si nu motanel dar uite ca li se intampla fenomene similare. |
| Nico esti absolut mortala ...sa nu uitam ca Traistuta e primul vostru copil
Anca, cum mai e Andi? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| sousourel wrote:...sa nu uitam ca Traistuta e primul vostru copil
Nu ai idee cate probleme ale copiilor sunt comune si la animale. Si cand le iubesti ajungi cu inima la gura din cauza lor. |
| g_nicoleta2000 wrote:Nu ai idee cate probleme ale copiilor sunt comune si la animale. Si cand le iubesti ajungi cu inima la gura din cauza lor.
N-as putea sa te contrazic..."primul" nostru copil, catelul, a facut in "copilarie" o eczema f urata la coada care nu-i trecea ...asta pana cand am aflat ca era prea gras, ca-l indopam de 4 ori pe zi Evident ca in cazul lui V mi-am pus de multe ori intrebarea (si am intrebat si pediatra) daca nu sunt prea mari cantitatile de hrana pe care i le dadeam |
|
| Nicoooooooo...... ce sa mai zic? grea boala asta cu iubirea de animale!
multumim de sfaturi si de ganduri, suntem bine acum, se pare ca ii ies 2 masele in acelasi timp ca doar asa e la noi: ori nimic ori tot odata!:171:
numai ca ieri, in fuga prin casa, s-a impiedicat de ceva si a cazut, cu fata pe gresie, s-a lovit si la frunte si undeva in gura, nu stiu unde! si ii curgea putin sange dar s-a oprit imediat si e ok acum. of... |
|
|