Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2022 Mesaje: 6
| Buna fetelor sunt noua! Nu pot dormi noaptea ,ma gandesc intr una la sarcina mea. Sunt insarcinata in 13+5 azi 27 septembrie(ecografic) Pe data de 23 iunie am avut ultima menstruatie. Este posibila varsta sarcini? Pe actualul meu l am cunoscut pe 27 iunie. Exista posibilitatea de a nu fi a lui? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 158
| După data ultimei menstruații vârsta sarcinii este corecta și este clar ca implantarea a avut loc după ultima menstruatie (13 săptămâni + 5 zile, nu?) ,dacă e asa eu zic să nu ai îndoieli in privinta tatalui doar daca ai avut relatii si cu alt barbat dupa ultima menstruatie. Sarcina usoara si la termen! |
|
| multumesc pentru raspuns ,doar El ! Noua ne dq 12 saptamani. Am avut contact sexual pe 4 iulie prima data si apoi pe 12 si de atunci sumtem impreuna.e posibil sa fi ramas de prima data???? Voaiii!!!?? |
|
| Linisteste-te ... vârsta sarcinii se calculează de la data primei zi a ultimei menstruații. Dacă tu ai avut menstruatia pe sfârșitul lunii iunie , este clar ca în iulie a avut loc ovulația și ați prins momentul! Felicitări, sunteți niște norocoși! Copilul este al bărbatului cu care te-ai iubit în luna iulie fără nici o îndoială, sa fiți fericiți, multa înțelegere și bebe sănătos!! În funcție de ovulatie care poate sa fie mai devreme sau mai târziu între menstruații, ai putut rămâne cu actul sexual din data de 4 sau cu cel din data de 12. Dar este clar ca atunci ai rămas dacă ecografic ai 13 săptămâni +5 zile. Și nu te mai stresa ca nu e bine pentru bebe! |
|

Inregistrat: 9/11/2022 Mesaje: 38
| Vey wrote: multumesc pentru raspuns ,doar El ! Noua ne dq 12 saptamani. Am avut contact sexual pe 4 iulie prima data si apoi pe 12 si de atunci sumtem impreuna.e posibil sa fi ramas de prima data???? Voaiii!!!??
Buna!Am facut calculul si este cu siguranta tatal , decat daca nu ai avut contact si cu altcineva in acea luna, dupa ce ti-a trecut menstruatia. Eu sunt acum gravida in 19 saptamani si vreau sa iti spun ca la mine conceptia a avut loc imediat dupa menstruatie, la 8 zile.Nici eu nu am crezut ca se poate asa repede ,dar uite ca fiecare femeie ovuleaza in ritmul ei , nu doar la jumatatea lunii. |
|
| Multumesc de incurajare,El e foarte fericit si nu intelege de ce am o fata de zici ca a murit cineva... Bine ca nu i am zis temerile. M ai linistit complet. Pe scurt cand m am despartit de fostul ne mai tot intalneam asa de "dute vino"... Si sa pot renunta definitiv m am si mutat din oras.ultima oara cand ne am intalnit a fost pe 20 iunie.apoi am plecat! Si mia cazut cu tronc baiatu asta cum niciodata nu mi sa intamplat.(actualul) Cand am aflat de sarcina mia cazut fata! Ma gandeam ca poate ciclul de pe 23 nu era ciclu (ma tinut 3 zile) Mi am creat un film in caapul meu de numai pot nici sa dorm |
|
| Stai linistita și în privința ultimei menstruații dacă a fost mai scurta, e normal, și la mine ultima menstruatie a fost foarte scurta și slaba cantitativ și a durat maxim 3 zile în comparatie cu altele care ma țin 4-6 zile și mult mai abundente și chiar atunci s-a întâmplat sa se prindă insa eu din păcate pierd sarcina in prezent fiind una biochimica adică s-a oprit din evoluție înainte sa fie vizibila la ecograf. Am mai auzit si de la alte fete la fel, ca au rămas insarcinate atunci când menstruatia a fost mai slaba, probabil atunci ovulația este mai calitativa. Sarcina ușoară! |
|
| Vai c'è rau imi pare! Cum e viata asta😒 Ti l ai dorit? Iti multumesc din tot sufletul,era cat pe c'è sa fac o gafa si sa ii spun fiindca nu mi se parea corect sa ascund aceste banuieli in conditiile in care el Este foarte atent cu mine si are grija sa imi satisfaca toate poftele (eu crezand ca nu le merit) Scuze ptr toate insistentele mele de disperare. De azi datorita tie voi dormi linistita si ma voi bucura alaturi de El.multumesc din toata inima! |
|
| Vey wrote:Vai c'è rau imi pare! Cum e viata asta😒 Ti l ai dorit? Iti multumesc din tot sufletul,era cat pe c'è sa fac o gafa si sa ii spun fiindca nu mi se parea corect sa ascund aceste banuieli in conditiile in care el Este foarte atent cu mine si are grija sa imi satisfaca toate poftele (eu crezand ca nu le merit) Scuze ptr toate insistentele mele de disperare. De azi datorita tie voi dormi linistita si ma voi bucura alaturi de El.multumesc din toata inima! Normal ca mi l-am dorit din tot sufletul și o sa lupt în continuare pana nu mai pot. Nu fă nici o prostie și indiferent ce ai făcut în trecut sa știi ca a fost alegerea ta și ai făcut ce trebuia la momentul respectiv! Nu te învinovății de nimic și normal ca meriți tot și mult mai mult. Apreciaza-te pe tine, e viata ta pana la urma si de acum înainte și a copilului tău, elimina stresul, nu te mai gândi la prostii și fi sigura ca tatăl copilului este cel de lângă tine, ai grija de tine si bucura-te de toate câte ti le-a dat Dumnezeu, pentru ca le meriți. Multe se schimba în viata,oameni care intra in viata ta si care ies dintr-un anumit motiv, valorează-te și ai grija de puiul tău și nu uita sa îți apreciezi și tatăl copilului dacă zici ca merita. Sa fi sănătoasă alături de familia ta, ma bucur ca te-am liniștit și ajutat cât am putut, fi fericita mami! |
|
| Multumesc mult,c'è cuvinte frumoase! Iti doresc muuulta santate si bebè sanatos care nu va intarzia sa apara. Sunt sigura |
|
| Vey wrote:Multumesc mult,c'è cuvinte frumoase! Iti doresc muuulta santate si bebè sanatos care nu va intarzia sa apara. Sunt sigura Frumoase și adevărate! Mulțumesc, Doamne ajuta ! |
|
|