sandica80 wrote:Mihaela multumesc! Dana  Am diagrama doar la modelul din mijloc restul l-am facut cum mi-a venit  Nu cred ca iti prinzi urechile ca nu e asa de complicat Sandica, te rog explica-mi si mie simbolurile ca n-am nici o sansa de una singura. Pana nu mi se da mura in gura....Am inteles totusi, ca incepand de sus in jos si modelul e inversat.
|
Multumesc Ruth. Eu lucrez cu andrele nr 5. Voi incerca cum zici tu sa vad cum iese. Daca gasesc doua ore libere astazi, o termin.
|
Am inceput o vestuta pentru copilasul meu si as dori, inainte sa ajung la gat, partea din spate, cum sa scad. Adica cam cu cate randuri inaite de final si cam cate ochiuri pe rand. Ma intereseaza partea de la gat spate. Specific ca doresc sa-i fac elastic separat. Adica dupa ce inchei sa scot ochiuri si sa fac tip elastic cateva randuri.
|
Multmesc pentru explicatii, sandica. Cred ca am inteles cum ai facut, mai ramane sa vad cum ma descurc cu partea practica. Am fost sa cumpar ata, iar in magazin uitandu-ma la bunatatile de acolo mi-am schimbat ideea si am luat un fir foarte frumos cu care am si inceput o vestuta pentru copilasul meu. Am s-o arat cand o termin. Asa ca, mai are de asteptat caciulita, sper eu nu mult.
|
Foarte frumoasa, sandica. Sa o poarte sanatoasa si cu mandrie. Eu inca n-am ajuns sa cumpar atele, sper totusi maine sa ajung si pe acolo. Ma bucur ca am inteles modelul, multumita voua, l-am incercat acum 3 seri pe cativa cm si mi-a iesit super. Imi place mult cum ai scazut, se vede foarte frumos. Si pentru ca sunt zero si la acest capitol, te rog sa-mi explici si mie, ca nu inteleg uitandu-ma la poze. Va multumesc pentru frumoasele cuvinte adresate micutului meu. Va imbratisez.
|
Superb, sandica. Imi place la nebunie modelul dar si culoarea. E perfect. Sa-l poarte sanatoasa.
|
Multumesc, mimisor. Sa vad ce-o iesi cand o fi sa ma apuc de ea. Sigur voi mai veni cu intrebari. Pana atunci, aduc caciulita tricotata ieri si finisata astazi. Simplu, mie imi place tare mult.
|
mimisor, pe pagina 8 din topic ai pus doua caciulite facute de tine. Imi place foarte mult prima, am o prietena careia mi-ar place sa-i fac o surpriza. Are un baietel de 6 luni si as indrazni sa o fac. Imi explici detaliat cand ai timp, te rog.
|
mimisor si gabyta, cum a scris si laly, sunteti tari. Cred ca am inteles cum se face, voi vedea sa nu ma impiedic la practica. Sa ma hotarasc asupra culorii si sa vad ce fir gasesc, ca nu am nimic in casa. Va multumesc pentru tot. Intre timp am terminat caciulita inceputa ieri si de indata ce nazdravanul se intoarce de la gradi ii voi face o poza cu ea sa va arat si voua. Va imbratisez.
|
mimisor abia stept sa vii cu explicatiile. Si sa-mi spui si mie cum vin ochiurile incalecate. Scuze, dar ai de-a face cu o incepatoare.
|