Multumesc frumos pemtru cuvintele frumoase.
|
Salut fetele
Nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine dar o sa va relatez pe scurt povestea mea. Ultima mestra 9 ian prin februarie teste pozitive cu liniute clare merg la ginecolog sarcina nu se vede in uter,imi spune sa astep pentru ca am ovulat tarziu si este mica sarcina. Fac beta hcg si creste ls 48-72 h se dubleaza penultimul bhcg l-am facut in 25 feb si a iesit 2021 luni 2 martie fac din nou si este 6061 la ecografie astazi 2 martie nu s-a vazut sarcina in uter insa s-a vazut in trompa stanga sacul gestional+embrionul) Maine dimineata sunt prog la operatie cu toate ca pe mine nu ma doare nimic si nici nu imi curge sange sau lichid maro. simt ca mor fetelor nu mai am lacrimi sa plang. Daca ati trecut prin ceva asemanator va rog sa imi spuneti la ce sa ma astept. Doamne Ajutane
|
Multumesc dragelor
Va doresc din tot sufletul sa treceti si voi prin aceste clipe de fericire.
Eu nu stiy cum sa reactuonez,imi vine sa plang de bucurie,dar parca nu imi vine sa cred ca dupa atata timp(3 ani) s-a intamplat minunea.
Va doresc din suflet sa aveti parte de cele doua liniute pentru ca e cel mai frumos sentiment din lume.
Va pup
|
Salutare fetele
Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de urmatoarele valori bhcg. In data 11.02-19,5 17.02-200.1 20.02-551,1 Testul de sarcina arata 2 linii clare.
E posibil o sarcina extrauterina? Nu ma doare burta decat f rar si in zona de sus in dreapta buricului,o durere ca si o crampa. La eco merg miercuri. Va pupacesc Sunt f f f feticita
|
Sunt foarte optimista. Acesta e primul pas. In plus se spune ca o femeie simte cand e insarconata,iar eu am o senzatie ce nu o pot explica
|
Multumesc frumos Nu imi vine sa cred. Fetelor ce pot sa va sfatuiesc e sa va rugati mult la Dumnezeu si sa va doriti din suflet sa se intample minunea. Va pup
|
Fetele am facut beta hcg in data de 11.02 si era 19.5 dupa care am facut astazi 17.02 si a iesit 200.1 Are rost sa mai fac din nou dupa 48 h sau sa astept sa merg la eco Luni.
|
Salutare tuturor
Nu am mai rezistat si am fost astazi la medic sa imi fac ecografie. La eco nu s-a vazut nimic decat endometrul destul de gros(nu prea am inteles de ce).Am fost si am facut beta hcg total si a iesit 200.1 l-am sunat pe medic si a spus ca e garantat o sarcina doar ca e foarte mica si nu se vede la eco. Sunt in ziua 40 a cm si se pare ca am ovulat tarziu. Ziua 25 aprox. Va rog spuneti voi ce parere aveti? Oare pot sa ma bucur?
Va pup pe toate si ce imi doresc mie va doresc si voua(bebe+sanatate)
|
Scuze fetele dar ma contrazic singura. Ce inainte era corect.
|
3 Saptamani de amenoree (SA): 5 - 50 mIU/ml 4 SA: 5 - 426 mIU/ml 5 SA: 18 - 7,340 mIU/ml 6 SA: 1,080 - 56,500 mIU/ml 7-8 SA: 7, 650 - 229,000 mIU/ml 9-12 SA: 25,700 - 288,000 mIU/ml 13-16 SA: 13,300 - 254,000 mIU/ml 17-24 SA: 4,060 - 165,400 mIU/ml 25-40 SA: 3,640 - 117,000 mIU/ml in afara sarcinii: <5.0 mIU/ml in menopauza: <9.5 mIU/ml Buna dimineata
Fetele uitati ce am gasit pe net,ideea e ca eu am crezut ca se calculeaza saptamanile de la ultimul ciclu menstrual dar se pare ca se calculeaza saptamani de intarziere. In cazul meu sper ca am avut o ovulatie mai tarzie si de aceea am avut 19.5 la bhcg. Nu vreau sa imi fac prea mari sperante dar au inceput si simptomele specifice sarcinii,de 3 zile la amiaza mi se face foarte rau(culmea e ca nu am greturi dimineata) Cm inca nu a aparut si am vb cu medicul la tel si a spus ca sunt sanse f mari sa fiu insarcinata. Abea astept ziua de miercuri Sa merg la eco.
Voi ce parere aveti de valorile hcg?
Va ?? pe toate si va doresc un valentine's day ??? fericit
|