Buna fetelor, si eu am facut laparoscopie joi si nu am vesti asa de bune, mi a spus ca uterul e ok, s a facut drilling ovarian dar trompele sunt cu aspect de salpingita cronica cu aderente. Aderentele le a scos dar trompele cred ca sunt varza...a spus ca sunt permeabile...dar eu am avut o sarcina extrauterina pe partea stanga, nu stiu ce sa mai zic, sunt descurajata si nu stiu ce sa mai fac....va pup si va urez numai bine!
|
monica maria wrote:Eu am facut la privat si am dat 2240 de lei, mi-au descoperit chisturi pe ovare si aderente pe trompe, eu m-am internat joi seara, vineri dimineata la 8.30 m-au dus in salon si am luat somn instant, iar la 11.30 m-am trezit si am stat la terapie intensiva pana vineri noaptea, apoi m-au transferat in salon, duminica la amiaza pe la 12.00 m-am externat si luni m-am dus la munca, pt mine cel mai greu de suportat a fost branula din mana si sonda, nu e o operatie grea, ma repet, recuprarea a fost usoara, mult mai usoara decat m-am asteptat, o sa fie bine si la tine ! Am avut sangerari cateva zile dar slab cantitativ.
Ti au cerut sa faci anumite analize inaintea operatiei?
|
monica maria wrote:Erika, eu am facut laparoscopie acum 2 saptamani, vineri m-am operat si luni m-am intors la munca, pentru mine a fost o recuperare usoara dar depinde de fiecare in parte! Poti sa ma intrebi orice si din ce stiu iti raspund cu drag!
Multumesc Monica de raspuns, si cat ai platit daca poti sa_mi spui? Cat a durat operatia? Ai stat o zi in spital? Ai avut sangerari dupa? Ce anume a descoperit? Si eu o fac macar sa stiu ce i cu mine de nu raman, spunea ca scap si de ovare micropolichitice, Scuze de intrebari dar sa stiu ce ma asteapta...
|
Ceau fetele, in data de 24 sunt programata la laparoscopie, si sunt un pic mai mult nelinistita de ceea ce implica, la voi cum a decurs, dupa cat timp ati inceput lucrul? Doctorul spunea ca ar costa 3000 lei, la president, Timisoara, dar asta include tot, sau oare mai trebuie sa platesc si doctorul?
|
Buna fetelor, eu sunt un pic cu moralul la pamant, am tras o criza de plans, se pare ca tratamentul meu cu gonal nu a dat randament, am luat cinci zile, injectabil si din ziua 8 pana in ziua 11 foliculii nu au mai crescut, tot 1,2 sunt, au crescut strict pe perioada gonalului, dupa ce nu am mai luat, au stagnat. Asta este, ne ridicam si mergem mai departe. Felicitari noilor gravidute si sa avem si noi cat mai repede bebei nostri.
|
Buna fetelor, am inceput si eu de azi un tratament cu gonal f de 0.75 ml, din ziua 4 de menstruatie, ati urmat vreun tratament cu gonal si ati ramas insarcinate? O sa merg sambata pentru monitorizare. Va pup
|
Uite si site ul http://www.argilaalbastra.ro/marturii.html
|
andy07 wrote: cum se numeste tratamentul? eu am avut niste supozitoare cu propolis si diverse plante (ovulin superforte, asa ceva) dar nu se poate ramane gravida in timpul tratamentului cu ele, parerea mea. sunt f unsuroase, nu poti avea contact cu ele, si chiar daca ai, nu se pot duce nicaieri spermatozoizii, ca raman naclaiti acolo. tratamentul era de 20 de zile pe luna, se recomandau spalaturi vaginale pt indepartarea restului, pt ca repet, sunt f unsuroase, nu aveam cum sa fac spalaturi vaginale zilnic timp de 20 de zile pe luna. eventual sa faci vreo 2-3 luni tratamentul cu ele si sa incerci sa ramai dupa. dar care e problema ta? de ce vrei sa le iei, de ce crezi ca nu ramai?
Supozitoare carpicon s iau si acum dar doar in timpul menstruatie, 6 zile, pai as vrea sa iau argila si de baut si tampon intern cu crema galbenele pentru ovarele micropolichistice, am citit ca sunt bune si pentru regenerare si cicatrizare, daca ai anexite.. la Sovata de exemplu se fac tratamente de genul, cu bai si tampoane interne cu namol. As vrea sa incerc dar parca mai vreau o parere :(
|
Mie nu-mi rasounde nimeni :((
|
Fetelor, ma ajutati va rog si pe mine poate ati auzit de vre un tratament cu supozitoare din argila cu crema de galbenele introduse in vagin timp de 10 12 zile, eu as vrea sa_l incerc dar vroiam sa va intreb si pe voi poate stiti pe cineva care l a incercat...super multumesc
|