Multumesc mult.nu am facut inca nimic pt ca nu pot sa imi dau seama cum se lucreaza.offff tricotatul asta
|
Sarut mana mult, mult.eu am o pitica de 3ani care nu ma lasa deloc, crosetez seara cand doarme.am vazut in carrefour militari un targ de martisor si acolo erau multe chestii tricotate crosetate m-a fascinat o rochita tricotata inceputa cu raglan si pe fata avea cate 2torsade superba.vreau sa o fac si mai vreau pt sufletul meu un sal summit care imi face cu ochiul de cateva luni insa nu I-am dat de cap.
|
Ma poate ajuta cineva cu un link sau un glosar cu explicatiile punctelor tricotate.multumedc
|
fata de masa super
|
va rog ma puteti ajuta cu o schema pentru boleroul facutt de anamaria stroe.multumesc
|
aveti cumva un pattern pentru caciulitele din imagini,va rog.multumesc
|
am gasit ceva
|
buna,a folosit cineva firul canan cu effect metallic?am cumparat 300gr cu gandul sa fac un bolero,insa acasa nu mi-a mai placut pt bolero si nu stiu ce sa fac din el.hhhhhhheeeeeeeeeellllllllp
|
mariana superbe cizmulitele !!!!!!!eu tanjesc dupa ele de ceva vreme,am avut cateva tentative insa esuate.felicitari tuturor pentru minunatiile pe care le faceti va rog are cineva un model crosetat asemanator celui din imaginea de jos(felicitari carmenush pentru caciulita )
|
buna, a lucrat cineva acest sal?eu in afara de ciorapi tricotati altceva nu am facut.stiti cum se lucreaza si cat de greu este modelul?multumesc.as vrea sa imi fac un asemenea sal
|