Profil: erika
Despre
Utilizator: erika
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Wednesday, April 29, 2009
Ultima vizita: Monday, June 15, 2015 12:14 PM
Numarul de postari: 239
[0.02% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: salul summit
Postat: Tuesday, March 4, 2014 10:42 PM
Multumesc mult.nu am facut inca nimic pt ca nu pot sa imi dau seama cum se lucreaza.offff tricotatul asta
Subiect: ajutorrr vreau sa invat sa tricotez
Postat: Tuesday, March 4, 2014 10:32 PM
Sarut mana mult, mult.eu am o pitica de 3ani care nu ma lasa deloc, crosetez seara cand doarme.am vazut in carrefour militari un targ de martisor si acolo erau multe chestii tricotate crosetate m-a fascinat o rochita tricotata inceputa cu raglan si pe fata avea cate 2torsade superba.vreau sa o fac si mai vreau pt sufletul meu un sal summit care imi face cu ochiul de cateva luni insa nu I-am dat de cap.
Subiect: ajutorrr vreau sa invat sa tricotez
Postat: Tuesday, March 4, 2014 1:21 AM
Ma poate ajuta cineva cu un link sau un glosar cu explicatiile punctelor tricotate.multumedc
Subiect: Milieuri / fete de masa
Postat: Tuesday, February 11, 2014 9:14 PM
fata de masa super
Subiect: Bolero crosetat 3
Postat: Monday, February 3, 2014 11:26 AM
va rog ma puteti ajuta cu o schema pentru boleroul facutt de anamaria stroe.multumesc
Subiect: Caciulite crosetate pentru toamna-iarna 2
Postat: Sunday, December 8, 2013 7:23 PM
aveti cumva un pattern pentru caciulitele din imagini,va rog.multumesc
Postat: Wednesday, December 4, 2013 5:12 PM
am gasit ceva
Subiect: fir efect metalic canan
Postat: Wednesday, December 4, 2013 5:03 PM
buna,a folosit cineva firul canan cu effect metallic?am cumparat 300gr cu gandul sa fac un bolero,insa acasa nu mi-a mai placut pt bolero si nu stiu ce sa fac din el.hhhhhhheeeeeeeeeellllllllp
Subiect: Caciulite crosetate pentru toamna-iarna 2
Postat: Tuesday, September 24, 2013 10:29 AM
mariana superbe cizmulitele !!!!!!!eu tanjesc dupa ele de ceva vreme,am avut cateva tentative insa esuate.felicitari tuturor pentru minunatiile pe care le facetiBravoo va rog are cineva un model crosetat asemanator celui din imaginea de jos(felicitari carmenush pentru caciulita )
Postat: Tuesday, September 24, 2013 10:26 AM
buna, a lucrat cineva acest sal?eu in afara de ciorapi tricotati altceva nu am facut.stiti cum se lucreaza si cat de greu este modelul?multumesc.as vrea sa imi fac un asemenea salCrazy