Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Acum am citit si eu ce s-a intamplat!
Imi pare tare rau ca treceti prin asta!
Sanatate multa!! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Multumim mult, Bulinutza ! Am mai trecut o mica parte din experientele noastre in acest spital la sectiunea Info spitale si doctori, Spitalul de urgenta Floreasca... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am citit la celalalt topic prin ce-ati trecut si inca mai treceti......sunt speechless; nu-mi imaginam ca un pacient in stare grava poate fi tratat in asa hal . Multa sanatate lui Tzepii sa-si revina...tensiunea a avut-o extrem de mare...a avut noroc ca a avut un organism puternic care a reactionat asa si ati putut interveni imediat, ca altfel ...va doresc sa nu mai treceti in veci printr-o experienta de genul asta. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sanatate multa si recuperare maxima lui Tzepii! Of, ce ghinion! M-am cutremurat citind... imi pare tare rau ca sunteti chinuiti zilele astea... |
|
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Multa sanatate , mare noroc ati avut ca s-a intamplat asa si nu mai rau. Doamne ajuta. Asteptam sa ne dai vesti mai bune. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Multa sanatate va dorim,imi pare rau ca treceti prin astfel de momente! Dumnezeu sa va fie ajutor si paza! |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Vai sa treceti cu bn peste asta si nepotelul meu cel mare acum are 20 de ani cand era mititel la vreo 3 sau 4 ani ce a mai tras sora mea cu epistaxisul nazal dar acum e bn sa vindecat i sa spus fara efort sau fara sa se supere ...dar apoi a jucat fotbal nu a mai patit nimic cat despre nervi isi mai iese din fire dar nu sa mai intamplat nimic...Sanatate multa lui tzepi ... si sa numai treceti prin asa ceva atunci la acel moment era tare rau se umplea de siroaie de sange si pe nas si pe gurita ...multe crize pana ajungea la spital umplea ditamai prosopu de sange ..il trimitea acasa in cateva zile iar il busea...dar intrun final a trecut ...pt ca la copii e mai frecventa chestia asta...Sanatate inca o data |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Sanatate multa lui Tzepii, putere sa treceti peste toate!!!! |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Offff.sanatate multa multa..nu-l puteti duce undeva la alt spital,ca sa fie tratat cum se cuvine? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| Adriana sanatate multa sotului tau, am ramas blocata de ce ti s-a intamplat.Imi e groaza de spitalele din Romania ,dar nu avem ce face asta e viata de ....din Romania. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| am citit si eu si...nu am cuvinte...e teroare,e de groaza...deja am auzit atatea ca mi-e si frica sa nu ne imbolnavim cand suntem in Romania
sanatate multa lui Tzepii ,sa va ajute Dumnezeu sa nu mai ajungeti prin spitale,la mana unor nepasatori! |
|
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Adriana-sanatate multa sotului tau.Din pacate asta este situatia generala in spitalele din Romania. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Groaznic prin ce a-ti trecut ,Adriana multa sanatate ii doresc sotului tau si recuperare rapida. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Astazi i-au scos tampoanele din nas si din fericire pana la aceasta ora nu a mai sangerat. Este in continuare pe medicatie pentru scaderea tensiunii, ATACAND si ADALAT.
Medicul la care am fost repartizati, desi este un medic pneumolog, isi da foarte mult interesul si l-a programat pentru o multime de investigatii.
Multumim dlui dr LUNGU RAZVAN !
Abia pe vineri e posibil sa ne externam... |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Sanatate multa in continuare sa treceti cu bn peste..tot |
|
|