Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ne "laudam" cu o prima epilare a perilor (destul de putini si firavi) de sub brat.S-a temut, s-a hotarat, s-a razgandit, acum isi priveste mandra subtiorile perfecte. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| gata ....ai domnisoara offf ....eu ma gandesc de multe ori cum va fi cand Sara va fi mare? cum te simti, tu ca mama, cand iti vezi si constientizezi ca puiul tau a crescut? |
|
| Cum ma simt? Un pic speriata! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Felicitari pentru o domnisoara curajoasa!! |
|
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Felicitari pentru domnisoara! Ce mai trece timpul asta, ca un nebun! |
|
| Multumesc! Cred ca nu va mai fi curajoasa prea repede. |
|
| bereea wrote:Cum ma simt? Un pic speriata!
stai bine daca numai un pic |
|
| Si ce rezolvi daca te panichezi? Care ar putea fi motivul si de ce?
|
|
| kali wrote:Si ce rezolvi daca te panichezi? Care ar putea fi motivul si de ce?
nu neaparat panica ....dar ma tem sa nu o pierd. creste mult prea repede ....acum suntem in faza de iubareala maxima, e mamoasa rau si ma gandesc ca ma voi bucura de asta mai cativa ani. de aia o si las sa fie lipici de mine ....cu toate ca multa lume zice ca nu fac bine |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/16/2014 Mesaje: 10
| alexandrabogdan wrote:
nu neaparat panica ....dar ma tem sa nu o pierd. creste mult prea repede ....acum suntem in faza de iubareala maxima, e mamoasa rau si ma gandesc ca ma voi bucura de asta mai cativa ani. de aia o si las sa fie lipici de mine ....cu toate ca multa lume zice ca nu fac bine
Imi amintesc si eu cu placere de clipele astea... atunci cand eram mica.. m-a cuprins nostalgia... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Am si eu grija de surioara mea de 13 ani , e ca si cum ar fi copilul meu, sta cu mine si cu sotul meu. De curand imi tot arata axilele - ca are si ea par... Eu banuiesc ca ea de fapt sugereaza ca vrea sa il epileze.. Pana acum am facut glumitze dar cred ca ne epilam pana la urma ca na.. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Of, si eu pe aici.Cupilu' meu creste si observa peri pe ici pe colo,pe picioruse mai ales .Se pare ca o afecteaza destul de mult asa ca am hotarat sa o ajut .La 9 ani ne epilam Metoda e epilarea cu zahar, e netul plin pentru cine vrea sa incerce,cere ceva experienta si nu va fi succes din prima dar pentru fetitele noastre se merita sa evitam chimicalele la varste asa mici.Am dat-o cu cremuri de doua ori dar mi-e teama sa continui , nu imi inspira incredere. Deci pentru fetite curajoase si mamici indemanatice ,epilarea cu zahar ,votez pro |
|
| Explica un pic cum vine epilarea asta cu zahar, te rog! |
|
| La 9 anisori? Offf, off... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Da , e cam devreme dar cand o vad ca sufera si toata vara poarta pantaloni lungi ...am folosit creme dar creste repede la loc,cred ca trece printr-o perioada de schimbari Reteta e simpla , 2 cesti de zahar, patru lg de de lamaie stoarsa si 4 lg de apa.Se tine pe foc mediu pana devine brun-auriu la culoare apoi se lasa la racit.Trebuie sa obtii o pasta pe care o intinzi pe piele si tragi ca la epilarea cu ceara.Cum am zis, nu iese din prima compozitia perfecta ,lumea se plange ca nu iese deloc .Mie mi-a luat doar doua incercari.Pe prima am mancat-o,e delicioasa a doua e de culoarea mierii, mai deschisa decat ar trebui dar face treaba de minune,scoate perii cei mai urati si lasa pielea ca de bebe .Pe utube sunt tutoriale cu "sugar waxing" sau "sugaring".Eu nu ma duc la salon nici sa ma tai ca-s rusinoasa ,ceara pe folie era baza dar acum cred ca trec si eu pe zahar,e mai curata operatiunea si mult mai eficienta nu mai zic mai ieftina de fapt costul e cam zero .
Am uitat,pentru durere exista un spray in farmacii pe baza de lidocaina ( sau xylocaina)sper ca am nimerit echivalentele in ro., 4%-5% ,e anestezic local pentru iritari miore ale pielii dar folosit la greu in cosmetica la depilari.E indicat la orice varsta de la trei luni in sus .Nu am folosit si imi pare rau dar o sa iau pt data viitoare ca nu are rost sa o torturez ca pe vremea mea ,acum sunt solutii.Si nu uitati de pudra de bebe inainte de depilare.Lotiunea anestezica apoi pudra . Happy sugarwaxing! |
|
|